Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A fiúknak – Örökkön örökké (2021)

To All the Boys: Always and Forever
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
3
Videók

Galéria (17)

Noah Centineo
Lana Condor
Lana Condor
Noah Centineo
Lana Condor
Noah Centineo
Noah Centineo
Lana Condor
Lana Condor
Noah Centineo
Lana Condor
Momona Tamada
Noah Centineo
Lana Condor
Lana Condor
Noah Centineo
Lana Condor
John Corbett

Videók (3)

 
Ms. Akárki   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

0

Rendkívül gyenge alkotás. Unalmas, vontatott, és nem adott semmi plusz értéket számomra. Elvesztegetett idő szerintem.

 
Melinda   2021. 02. 13.

1
A trilógia megmentője és ékköve egyben

A maga feel-good limonádé kategóriájában abszolút zseniális ez a film, minden benne van, ami csak kellhet: szerelem, esküvő, szalagavató, sírás, nevetés, utazás, émelyítően pasztell dekorációs elemek és a bónusz számomra: New York. Szkeptikusan álltam hozzá a harmadik filmhez, mert nekem a második nem nyerte el a tetszésemet, a hősnőnket alakító Lana Condor színészkedése benne számomra nagyon lapos és erőltetett volt, noha a sztoriban lett volna potenciál. Viszont ez a befejező rész L. J sztorijának méltó koronája. Sugárzik belőle valami olyan jó energia, ami szerintem életmentő ebben a pandémiás időszakban, legalábbis nekem mindenképp az volt. És noha erre kicsi az esély, mindenképpen megnéznék például egy minisorozatot L.J és Gen New York-i kalandjairól a későbbiek során. :)

 
hp   2021. 02. 14.

0

Nem mondanám éppenséggel kiemelkedőnek, de azt meg kell hagyni, hogy ez a rész is gyönyörűen volt fényképezve. Aki ad az operatőri munkára, az találhat benne egy csomó izgalmas részletet, de tudom, hogy a filmeket a legtöbben nem ezért nézik, éppen e... több»

 
fester   2021. 02. 13.

0

Azt hiszem, mindenki tisztában van vele, hogy amikor megnézi ezt a filmet, mire számíthat. Egy cuki tinifilm, tele megható és aranyos pillanatokkal. Ha valaki ezt kritizálja benne, az minek nézi meg? A trilógia befejező része sokkal jobb, mint a második, de még így sem annyira érdekes, mint az első.

 

A filmet egyszerre forgatták a második, A fiúknak 2 - Utóirat: Még mindig szeretlek című résszel.

(hp)
 

A fiúknak trilógia harmadik, egyben utolsó része.

(hp)
 

A fiúknak - Örökkön örökké munkálatai egyidőben zajlottak a második rész forgatásával.

(csd)
 
Összességében egyébként egy tündéri filmről van szó, kikapcsolódásnak vagy fiataloknak (esetleg fiatallelkűeknek) remek választás, de aki inkább valami intellektuálisabb tartalomra vágyik, annak nem ez az alkotás a legjobb választás. több»