Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
40
Képek
16
Videók

Vélemények: Tökéletes hang 3 (2017)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Nagyon jó folytatása lett ez az első résznek. A zenék és a történet is igen szórakoztató itt már, a 2. részes baki után. Érdekes ahogy megismerjük a karakterek későbbi életét és hogy mennyire vágynak arra hogy újra összeverődjenek és csak énekeljenek.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 02. 02.

Érdemes lenne most megállni

A széria első része óriási meglepetés volt számunkra, egy vagány, jó humorú film volt, nagyszerű zenékkel. A második résznél már meglehetősen romlott a színvonal, s be kellett látnunk, hogy ebben a sztoriban nincs több szufla. De a sikert azért még jobban meg kellett lovagolni, így újabb folytatást kaptunk. Mindenek előtt, hozzá kell tenni, hogy (néha halmozzuk az élvezeteket) a Tökéletes hang 3-at egy borzasztóan félresikerült művész film után néztük meg, ami nagyot dobott az ázsióján, egy ilyen „alkotás” után szinte felüdülés volt. A zenék még mindig nagyon ütősek, s a mellett, hogy dallamosak, szinte lenyomatai a kor pop világának. S azt is hozzá kell tenni, hogy a széria nagyot lendített... több»


 
Deku   2018. 02. 15.

Ebben a filmben a legerősebb pont az volt, hogy teremtett egyfajta izgalmas hangulatot a nézőnél. Pont olyan hangulatot teremtettek, amivel elkápráztattak. Nincs panasz a filmre bőven benne van a nézős listában.

 
HercegPeter   2018. 06. 17.

Nagyon fontos: csak a barátnőm miatt láttam az egész trilógiát, ami egyébként semmit sem tesz hozzá az egyetemes filmművészethez (kivéve a poharas szám :D). És még ennek a nem túl kiemelkedő sorozatnak is a leggyengébb láncszeme tud lenni ez a film. A történet unalmas és kiszámítható. A már eleje óta szemező párok összejönnek, a csajok pedig megnyerik a versenyt (legalábbis részben). Az is furcsa, hogy egy olyan film, aminek alapeleme lenne az éneklés lemegy úgy, hogy szinte teljesen kizárják belőle a zenét. Istenem, még a címe is ez, mégis alig hallottuk őket énekelni. Ráadásul a kevés előadott dal között nem igazán volt egy jó szám sem. Persze próbálkoztak jó csajokkal eladni, de ez sem segített rajta. Közülük kivételt képez a számomra hihetetlenül ellenszenves Rebel Wilson, aki nem azért ilyen idegesítő számomra mert kövér, hanem mert irtó mód rá is játszik. Mentségére szóljon, hogy a film vége felé azért kicsit kibújik ebből a szerepből és megismerhetjük egy kicsit kedvelhetőbb oldalát. A befejezés alapján nyilvánvaló, hogy nem lesz folytatás, hacsak 10-15 év múlva valaki le nem porolja és nem próbál meg egy remake-et készíteni. Remélem ez nem fog megtörténni.

 
MidoD7   2018. 04. 28.

Nem rég láttam a filmet és azt kell mondjam ahhoz képest egész pofás lett, hogy ez már a harmadik része a sorozatnak. Egyértelműen az elsőhöz nem ér fel de valahogy mégis hoz egy fajta átlagos szórakoztatási szintet. A színészek a tőlük már megszokott színvonalat hozzák, csinosak, bájosak és még mindig jó zenékkel lopják be magukat a nézők szívébe. A történet továbbra is az előzőekhez hasonló bár inkább a második részre hajaz. Talán épp ez a legnagyobb gyengéje is. Nem tudtak belesűríteni semmi újat, semmi eredetit amivel kitűnne a többi közül. Azt azért beismerem, hogy a végén meghatódtam amikor szépen bemutatták a lányok közti erős kapcsolatot és ez nagyon jó is volt. Mindenesetre szerintem ez egy erősen átlagos film amit néha napján meglehet nézni.

 
MMcFly2015   2018. 01. 16.

Ennél még az X-faktor is jobb...

Én barátnőm unszolására a második részt is moziba néztem, és azok közé tartozom, aki férfi létére is megtalálta a film szórakoztató oldalát, és a sok női csacsogás mellett találtam élvezhető dalokat, vagy poénokat. Ezért is nem húztam annyira számat, hogy el lettem csalva megint a harmadik részre. Viszont sajnos mindketten csalódtunk. A harmadik rész minden téren kilóg a sorból, és szerintem széles körben csalódást okoz a nézőknek. Első sorban a zenék; amiről a Tökéletes hang filmek készültek, mégis ebben a részben kiábrándító mennyire kevés éneklés jutott. Ezt a musical kategóriába semmiképp sem lehet besorolni. 4-5 számnál nem lehetett benne több, de azok is rövidek és nem feltétlen vitt ... több»

 
kevelin   2018. 03. 02.

Az első résszel szerettem meg az acapella világát azóta hallgatok ilyen fajta "zenét". a második rész sem volt rossz bár az már annyira nem ragadott magával. ez a rész abszolút nem az éneklésről szólt, ez az "akció"nak nem nevezhető beütés nekem nem jött be nem is való ebben a filmbe. minden esetre azért jól szórakoztam de azt hiszem hogy az első filmet továbbra is rendszeresen nézni fogom ezt meg a másodikat meg inkább elfelejtem.

 
edessszilvia   2018. 01. 03.

Nagyon megnevettetett a film az előző részekhez hasonlóan. A karakterei mindig jópofák és humorosak, klassz beszólásokkal és jó zenével. Mindig feldob! :)

 
kisssjanka   2018. 07. 25.

Az első két része is tetszett, ezt is megnéztem, de igazából sok újat nem mutatott...egynek jó kategória... Még egyszer valószínűleg nem fogom megnézni.

 
Csicsi88   2018. 03. 21.

Mind a 3 részt láttam, szórakoztató és nagyon jó kis zenék hallhatóak. Ez a film nem arról szól, hogy megragadjon, vagy lebilincseljen. Egyszerűen csak a zene szeretete miatt érdemes megnézni. A történet semmitmondó. A szereplők amíg nem énekelnek nem is lényegesek. A humor is már néha túlzó és elcsépelt.

 
sziniminiz   2018. 02. 01.

Ahogy az előző részek úgy ez is nagyonnn jó volt . :D Nagyon megnevettetett a film az előző részekhez hasonlóan. A karakterei mindig jópofák és humorosak, klassz beszólásokkal és jó zenével. Mindig feldob! :)

 
zelmaci   2018. 01. 14.

Ez már nagyon erőltetett lett, nem lehetett szeretni, ennél még az EPISODE játékban is jobb sztorit lehet összehozni. Kár volt erre költenie a filmiparnak.

 
balassaeszter1   2019. 04. 12.

A három közül a legjobb...

 
Luckygolden   2017. 12. 30.

Eredeti nyelven néztem meg a filmet az előző 2 részhez hasonlóan, és nem csalódtam. Végig nagyon jól szórakoztam, a poénok nagyon bejöttek. Az összes színész fantasztikusat alakít, és a zenéket is imádtam. Az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni, hogy szerintem kicsit rövidre sikeredett. Mindenkinek ajánlom, főleg angolul. Úgy az igazi, nem minden csattanó jön át magyarul. Én személy szerint alig várom, hogy újra megnézhessem! :D

 
Twister   2017. 12. 30.

Már a második film sem kellett volna, ez meg végképp. Elfáradt ez a széria, épp itt az ideje befejezni.

 
Koniv   2017. 12. 28.

Én kedveltem ezt a szériát, de tényleg úgy érzem, hogy három rész bőven elég volt belőle. Akadtak még poénok, a dalokat kedveltem, de összességében közepes élményt nyújtott. Egyszer meg lehet nézni, és kb szórakoztató is.

 
hedva   2017. 10. 10.

Irtó bulis a film, nagyon benne van minden, feszültség, romantika és zene, zene, zene. Én már imádtam az előző két részt is, és szerintem ez is irtó jóra sikeredett. Csakis ajánlani tudom! :)

 
ruman666   2017. 10. 06.

Próbálok rájönni, mit is szeretnek ezekben a filmekben annyira az emberek, a történet hihetetlenül szimpla és a zene se jött be igazán. Minden esetre nem bántam meg különösebben, hogy megnéztem, de eléggé felejthető és kissé unalmas is.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.