Balhé a Riviérán

Balhé a Riviérán

N’avoue jamais

Hivatalos tartalom

Brüsszel, 2012. Amikor az egészségügyi biztost egyik napról a másikra a legátláthatatlanabb körülmények között elbocsátják, José Bové európai parlamenti képviselő és parlamenti asszisztensei úgy döntenek, hogy nyomozást indítanak.

Olyan összeesküvést fedeznek fel, amely az európai… Több

Rendező: Ivan Calbérac
Forgatókönyvíró: Ivan Calbérac
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2024.09.12.
Forgalmazó: ADS Service

2024.09.14 philboy

Szerettem volna azt hinni, hogy ez a film egy nagyon könnyed szórakozást nyújtó vígjáték, de helyette valami gagyi limonádét kaptam. Szerintem simán kihagyható.

2024.09.13 gabi

Nem egy rossz film, bár a poénok néhol igazán kiszámíthatóak. Egyszer simán meg lehet nézni.

A film 30 545 945 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 12 641 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Antoine Raimbault tulajdonképpen egy olyan thrillert rendezett, amelyben szereplői parlamenti képviselők.Szerző: csd

Robert Guédiguian, aki a film társproducere, ismeri José Bové-t. Ő közvetített, és lehetővé tette Antoine Raimbault és Marc Syrigas számára, hogy találkozzanak vele személyesen is.Szerző: csd

Antoine Raimbault eredetileg egy másik projekthez kezdett kutatásba. Ez már a közintézmények magánérdekek általi finanszírozásának vizsgálata volt. A rendező saját elmondása szerint a demokrácia és a jogállamiság küzdelmét látta benne a lobbik növekvő hatalmával szemben.Szerző: csd

Megállíthatatlanul
2020