Egy keményen dolgozó kis cég vezetője (Vince Vaughn) és két munkatársa (Tom Wilkinson, Dave Franco) Európába utazik, hogy megkössön egy rendkívül fontos üzletet. Az átlagosnak ígérkező üzleti út azonban a legváratlanabb módokon vesz fordulatot, ráadásul az ügybe bekavar a cég tulajdonosának… több»
Nehezen indult be a film, de aztán szép lassan felvette a tempót, hellyel-közzel vicces jelenetekkel és dumákkal. Nem vállal túl sokat, de azt nagyjából hozza is a maga 90 percében. Franco-n én jókat nevettem, Nick Frost meg hozza a szokásos jó színvonalt. Egyszer érdemes megnézni egy ilyen borult estén.
Nem nagyon kedvelem a tucat amerikai vígjátékot, ettől sem szerettem jobban meg. Ritka alkalmanként nevettem is rajta. Vince Vaughn volt a főszereplő, aki egy fokkal jobb mint pl. Sandler. Ettől függetlenül nem volt egy nagy durranás. Egy színészre f... több»
A film összbevétele 14 431 253 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 39 255 478 forintot termelt.
A film R-korhatár besorolást kapott a erős szexuális tartalma, a nyelvezete és kábítószer használat ábrázolása miatt.
(hp)Tom Wilkinson korábban Dave Franco bátyjával, James Francoval is együtt dolgozott a Good People forgatásán.
(hp)A filmet Bostonban, Framinghame-ben, Massachusettsben (USA) és a németországi Brandenburgban található Studio Babelsberg falai között forgatták.
(hp)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »