Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Üzlet bármi áron (2015)

Unfinished Business
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
11
Képek
21
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Dave Franco itt is hozta a formáját, de ez sajnos kevés. Ritka unalmas film lett. Egy-két pár poén vot csupán benne sajnos. Sokszor a pábeszédek és így a karakterek is majdhogynem irritálóak, így nem igen tudunk semelyik karakterrel azonosulni.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

A Vince Vaughn filmek az idő múlásával egyre lejjebb adják és még Dave Franco szereplése sem javítja fel a filmet. Kevés poén azok is már többször elsütve.


 
dulkap   2015. 07. 08.

Nehezen indult be a film, de aztán szép lassan felvette a tempót, hellyel-közzel vicces jelenetekkel és dumákkal. Nem vállal túl sokat, de azt nagyjából hozza is a maga 90 percében. Franco-n én jókat nevettem, Nick Frost meg hozza a szokásos jó színvonalt. Egyszer érdemes megnézni egy ilyen borult estén.

 
dailyfilmsan   2017. 12. 24.

Átlagos film. Nem nevettem szét magam és nem voltak benne túl jó poénok amik egy életre veled maradnak, de megnézhető. Bár a kissrác annyira felesleges volt hogy az hihetetlen.

 
Berto49   2017. 10. 30.

Nem nagyon kedvelem a tucat amerikai vígjátékot, ettől sem szerettem jobban meg. Ritka alkalmanként nevettem is rajta. Vince Vaughn volt a főszereplő, aki egy fokkal jobb mint pl. Sandler. Ettől függetlenül nem volt egy nagy durranás. Egy színészre f... több»

 
Lonka   2017. 07. 26.

Vince Vaughn nem tartozik a kedvenceim közé, valahogy nem szimpatikus a pali de adta egy esélyt a filmnek. Meg lehetett nézni, de sok újdonság nem volt benne, tucatfilm.

 
pisti18   2015. 08. 26.

Hát,én nem vagyok egy nagy igényű filmnéző,de ez a film nemhogy az imdb 5.2-t,de még a 3at sem éri el. Maga a történet jó lehetett volna,de nagyon elrontották sablonos poénokkal (egy eredeti poén sincs a filmben)Nagyon sok jeleneten látszik hogy stúd... több»

Vince Vaughn
Dave Franco
Tom Wilkinson
Tom Wilkinson
Vince Vaughn
Dave Franco
Vince Vaughn
Dave Franco
Tom Wilkinson
Dave Franco
Dave Franco
Dave Franco
Dave Franco
Dave Franco
Vince Vaughn
Tom Wilkinson
Dave Franco
Vince Vaughn
Dave Franco
Tom Wilkinson

A film összbevétele 14 431 253 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 39 255 478 forintot termelt.

 

A film R-korhatár besorolást kapott a erős szexuális tartalma, a nyelvezete és kábítószer használat ábrázolása miatt.

(hp )
 

A film posztere tisztelgés a Thank You for Smoking című film plakátja előtt.

(hp )
 

Tom Wilkinson korábban Dave Franco bátyjával, James Francoval is együtt dolgozott a Good People forgatásán.

(hp )
 

A filmet Bostonban, Framinghame-ben, Massachusettsben (USA) és a németországi Brandenburgban található Studio Babelsberg falai között forgatták.

(hp )
 

A film eredeti címe Buisness Trip (Üzelti út) volt.

(hp )
 
Melankólikus komédia: egy üzletember pokoljárása a szabados Európában. Könnyed szórakozás. Fene egye meg, hogy ennyit kell gondolkodni utána… több»
 
Az Üzlet bármi áron eleve árulkodik, mintha a készítők az életükben nem láttak volna igazán eredeti vígjátékot. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.