Ünneprontók ünnepe

Wedding Crashers

2015.05.07 titra

Szeretem ezt a párost, de többet vártam tőlük, az egész filmtől. Sokszor ellaposodik és unalmas lesz, pedig jól indul, és az alapsztoritól is sokat lehetne várni, de ez sajnos nem sikerült valami viccesre.

2017.06.28 Zsuzsy

Mind a két főszereplő színész a kedvenceim közé tartozik. Karakteresek és jó színésznek tartom őket. Humoros, pörgős vígjáték, aminek egy perce sem untatott.

2016.10.10 tiszaizsofi

A karakterek és a jelenetek miatt nagyon tetszett a film mert nagyon sokat tudok rajta nevetni ez a két főhős személyes kedvencem. Eddig rossz filmben nem láttam őket ezúttal sem csalódtam

2017.09.02 veresszsoltika

Számomra az Ünneprontók ünnepe a klasszikus vígjátékok csúcsa , mindent megtalálhatunk benne ami kell az önfeledt nevetéshez és a jó kikapcsolódáshoz . klassz film

2016.06.27 Pock

Nekem nagyon bejött ez a film. Végig fenntartja a színvonalat, végig szórakoztató és leköti a nézőt. A poénok is szórakoztatóak és a színészpáros hozza a formáját.

2016.10.22 kernernoemi

A szereplőválogatás kitűnő és a film tele van minőségi humorral és vicces jelenetekkel, amik csöppet sem erőltetettek, viccesek, és tényleg végig nevetheti a néző a fiimet. A csattanó ütős. :-)

2016.08.24 GaraiV

Nagyon pörgős, aktív, igazán jó humorú film. A színészpáros hozza a formáját, nagyon egyediek, humorosak és karakteresek. Végig leköti a figyelmet, akár többszöri nézésre is szórakoztatott.

2015.06.14 pindurcat

Nem értem a sok negatív kritikát. Nagyon jó film, nem tudom megunni. Nagyon jó, ütős szereplőgárdával bír. Személyes kedvencem Owen Wilson. Igazi, röhögős poénok, nagyon ott van az alapötlet.

2018.11.06 urbanistaa

Ha vígjátékrol van szó, akkor az ünneprontók ünnepe abszolút nyerő, szinte megunhatatlan. A színészi válogatás garancia a sikerre nagyon jó beszolasokkal.

2016.10.15 Manson

Az ilyen jellegű vígjátékok nekem bejönnek és ez a film is tetszett. Jókat nevettem rajta, jókedvre derítő film jó színészekkel. A színészpáros hozza a formáját!

2015.05.13 Szeky

Az Ünneprontók ünnepe egy jóval mélyebb tartalommal bíró film, mint ami első pillantásra látszik. Ez a páros számomra mindig pozitív csalódást okoz. Nagyon szeretem a pörgős párbeszédeiket, azt, hogy nagyon hülyék, igenis jól áll nekik. Többször nézős, komolytalan film.

2016.12.15 Maxima

Nagyon bejött a film. A színészpáros igazán hozza aformáját. Humorosak és aktívak. Egy igazán pörgős, jó humorú vígjáték, ami végig leköti a nézőt, csak ajánlani tudom!

2015.11.23 Jozzsef

Jó film,de nem azért mert poénos hanem mert klasszak a színészek és a történet.Jó kis esküvős családi vígjáték.Vince szuper figura,olyan gyorsan beszél hogy már az maga vicces.

2016.09.15 Vviktor

Igazi jó vígjáték, fergeteges humorral és kiváló színészi alakítással. Nagyon jól alakít a színészpáros, hozzák a megszokott vicces, pörgős formájukat!