Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
75
Képek
13
Videók

Filmkritika: Yesterday (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A romantikázásra vágyakozók futhatnak vele egy kört, mert randifilmnek, vagy egy laza feel-good movie-nak tulajdonképpen nem rossz a Yesterday, csak hát adódik a kérdés: ha a moziból hazafelé beütne egy globális áramszünet, ami után az emberiség elfelejtené az egész filmet, ahogy van, vajon hiányozna bárkinek is? több»
 
Lehet, hogy most egy cseppet túl habosra és könnyűre sikerült Richard Curtis-Dannie Boyle kettős munkája, de nekem nyáron nem volt másra szükségem, pont elég volt ahhoz, amit ígért a film. több»
 
Nyári limonádénak rendben van, de Danny Boyle és Richard Curtis párosától ennél többre számítottunk. több»
 
A Yesterday egy egyedi, üdítő zenés-romantikus film, ami lerántja a leplet a kizsákmányoló és elkorcsosult zeneiparról, mindezt pedig önreflexíven és szerényen teszi. több»
 
A végeredmény egy kedves kis mese a popkultúra egyik legmeghatározóbb együttesének dalaival megfűszerezve, ami nem akar többnek látszani annál, mint ami. több»
 
A Yesterday összességében könnyed esti kikapcsolódás sok komikus-vicces jelenettel, jó The Beatles-feldolgozásokkal és egy érdekes, ám nem teljesen kiaknázott koncepcióval. A világot nem váltja meg, nem lép be az ikonikus romantikus vígjátékok sorába, de azt eléri, hogy utána egész este a ’60-as évek legjobb számaira riszáljon az ember. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.