Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81

Logan - Farkas (2017)

Logan (Farkas 3)
Filmadatlap
 
38
Szereplők
52
Vélemények
107
Képek
14
Videók

Filmkritika: Logan - Farkas (2017)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Logan az utóbbi évek legkiválóbb képregény adaptációja, amit az eddigi sémáktól való elrugaszkodás tett lehetővé, viszont pont ezért lehet azoknak csalódás, akik a szokásos, könnyed szórakozásukra vágynak. A Logan méltó lezárása lett Farkas történetének. Keserűségében és beletörődésében enyhén nosztalgikus és kicsit szentimentális, viszont pont ezekkel az összetevőkkel lett tökéletes ez a búcsú. 8,5/10 több»
 
Nagyon kellett már, hogy a hollywoodi filmstúdiók végre ne rettenjenek meg a magasabb korhatár-besorolástól, és az áttörésben kétségtelenül a tavalyi Deadpoolé az érdem. A Logan végre egy felnőtteknek szóló mozi, ami csak nyomokban emlékeztet a szuperhősfilmekre, és épp ettől olyan jó. 95/100 több»
 
Mindent egybevéve azonban a Logan az utóbbi évek egyik masszív topligás szuperhősfilmjévé vált. A történet szenzációs ívet ír le, tele van emlékezetes dumákkal és képsorokkal, és őszintén szólva ez a film nem csak a Farkas-filmeket zárta le, de simán pontot tehetne az X-men mozik végére is. Spoilerezés nélkül annyit elárulok, hogy szem nem marad szárazon!

8.5/10 több»
 
Annyira szuper jelenetekkel pakolták tele az egész filmet, hogy elképzelni is nehezen tudom, hogy ez egy álomgyári termék, pedig az. 9/10 több»
 
A héten érkező mutánsos film, a Logan – Farkas nagyot csavart a zsáneren és két öreg papát meg egy veszélyes kislányt tett meg főszereplőjéül. több»
 
James Mangold (The Wolverine, Identity) rendezése vérbeli mutánsfilmet hozott el a rajongók számára, amely végre jobban fókuszál a kitaszítottak tragikus világára, illetve a konfliktusokat és az élet-halál harcokat is élethűbben ábrázolja. A hangvétele ezért komorabb, sötétebb, vészjóslóbb, aminek szerintem az X-men képregényeket ismerők is jobban örültek, bár természetesen az első trilógiát is izgatottan szemléltük.10/10 több»
 
A trilógia harmadik része, amit jobb kihagyni. Amikor megláttam az IMDB 8-as értékelést, nyilván siettem a moziba, de arra lettem figyelmes, hogy haverom bökdös a 20-adik percbe, hogy nagyon hangosan horkolok. Pedig nem vagyok egy moziba elalvós típus, de ez a film a többi Farkasos filmhez képest egy nulla. Nagyon össze lett csapva a sztori utolsó része! Szerintem úgy voltak vele, hogy ezt már eladta az előző kettő... több»
 
"Újra kell néznem Mangold korábbi filmjeit, mert eddig nem tudtam, hogy ennyire korrekt rendező. Pedig, úgy néz ki, hogy miután a Deadpool-nak köszönhetően végre eléggé felnőttfilmes is lehet egy képregényfilm - nem mintha korábban egyik-másik feldolgozásban ne lettek volna durvább részek, megoldások, mégis, ez a mostani Farkas mozi erősen megközelíti a horror műfaját is, ha csak a megcsonkított, átszúrt testű áldozatok számát nézzük. " több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.