Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81

Logan - Farkas (2017)

Logan (Farkas 3)
Filmadatlap
 
38
Szereplők
52
Vélemények
107
Képek
14
Videók

Vélemények: Logan - Farkas (2017)

 
sabnock666   2020. 03. 22.

legújabb vélemény

Gyenge,élettelen,nulla,gagyi,értelmetlen.Igen,csak így tudom megdícsérni ezt a filmet.Logan nem akar nyugdíjba menni?Pihengetnie kellene tisztelt Rozsomák! Brrrrrr....

 
mfos   2019. 01. 06.

a nap véleménye

X-men film lehet másabb is

Szerintem nagyon nézhető film! Több kritikát olvastam a filmről, voltak mindenfélék. Kicsit félve, de annál inkább várakozva kezdtem neki a megnézésének és nem kellett csalódnom, új érzések kerítettek hatalmukba (egy szuperhősös film esetén ez kicsit új számomra, vagy legalábbis Thor óta) szóval betalált a film. Érdekes és ezzel éppen kiemelkedik az eddigi x-men filmek közül, hogy nem az akciókra van kihegyezve, hanem az elmúlásra, elvesztésre. Szerintem amit Patrick Stewart, Hugh Jackman és a Kalibánt megszemélyesítő színész alakít, az hatalmas ezen a téren! Jól bemutatják azt az életkort amiben élnek és élesen szembeállítják a korábbi -fiatalabb, aktív- életükkel. Mindezt megspékelik a berobbanó tapasztalatlan, energikus fiatalság nevelésével. Egyrészt nagyon jól visszaadja Xavier eredeti célját (tanítani), másrészt a valós mindennapok eme részét is tökéletesen visszaadja! Mindezek tök érdekesek egy szuperhősös filmben. :) Természetesen a többi színész is nagyot alakít, a háttértörténet szerintem pont elegendő mindenre, érezhetően az előbb leírtak voltak a célpontban, míg belerakták azt egy megfelelő történetszálba. Nem teljesen 100% azért a film, mert néhány kisebb-nagyobb hibát, vagy ellentmondást felfedezni véltem a filmben (nem emlékszek: nem vágták le Rozsomák adamantium karmait a Farkas 2-ben?), de szinte teljesen jó a film. Inkább mélysége van neki, mint az x-menektől megszokott pörgőssége.


 
dulkap   2017. 03. 07.

Szeretném dicsérni, de ahhoz jó filmnek kéne lennie. Ahhoz képest, hogy egy korszakot lezáró film, nem érzem túl erősnek. Egy lyukakkal és logikátlansággal teli forgatókönyvet és egy közepes akciófilmet láttam. Nekem túl lassú lefolyású volt, anélkül hogy túl sok minden történt volna. AZ akciójelenetek rendben voltak (bár nem túl sok van belőle) és a színészek is dobnak a film élvezhetőségén. (Leszámítva a gyenge Brad Pitt imitátor Boyd Holbrook-ot, aki az egyébként zseniális Narcos-nak is az egyetlen gyenge pontja volt.) Összegezve nem egy rossz film, de többet vártam tőle.

 
indingo   2017. 07. 10.

Semmi különös nem volt a filmben. Néhol unalmas és még a látvány is elmaradt a korábbi filmektől. A kislányt sokan dicsérték, nem tudom, hogy a szinkron miatt, de engem idegesített.

 
Deku   2017. 07. 26.

Oltári lett az utolsó része a Farkas filmeknek. Még mindig nagyon jól tolta Hugh Jackman, hiányozni fog. Nagy kedvencem lett ez a film, elérte a tőle igazán elvárt hatást, ami pedig számomra az, hogy kellemesen elszórakoztasson arra a kis időre, amíg leülök megnézni.

 
GedyPapa   2017. 07. 30.

Hihetetlen módon jól sikerült filmről van szó. Nagyon jó lezárása a Farkas históriának. Hugh Jackman szinte brillírozott ismételten és sokkal inkább a mély vonal volt a domináns és azt állították előtérbe a készítők, mint az előzőekben. Felejthetetlen és filmtörténeti pillanat volt az utolsó jelenet Logan és Laura között.

 
Shelby07   2018. 01. 19.

Nem nagyon tudom, hogy most hova is tegyem ezt a filmet. Nagyon vártam, de sajnos nem volt olyan jó, mint hogy azt képzeltem. Lassú és vontatott volt, úgy éreztem, hogy szeretem, mert imádom az x-man filmeket és az egyik kedvenc karakterem Logan, de amikor véget ért a film, az az érzés fogott el, hogy semmiről nem szólt. És hogy meghalt a végén Logan? Talán ezzel akarták lezárni az egészet? Szerintem már ezt a filmet nem is kellett volna megcsinálni, mert teljesen felesleges volt. Persze egyszer meg lehet nézni, és akár mennyire szeretni akarom, nem nagyon tudok pozitívumot mondani.

 
Orosz István   2017. 07. 17.

Nem volt rossz, de nekem egy kicsit csalódás volt. Többet vártam el, ebben csak üldözés van meg végén egy csata. Lehetett volna benne több csavar is meg, egy két komolyabb jelenet is. Én úgy gondolom nem méltó befejezés, ez Farkas karakterének.

 
Thibo84   2019. 01. 26.

Egy méltó búcsú Hugh Jackman-nak a Logan karakterétől, bár reménykedem, hogy még felveszi az adamantium karmokat. Hozzá kell tennem, furcsa volt számomra, hogy az eddig halhatatlan hitt karakter végül, még is csatlakozik az X-ekhez a túlvilágon. De ugyan akkor nyitott maradt egy kérdés, amire nem kapunk választ. Egy furcsaság, ami felett nehezen tudok elmenni az az, hogy tudomásom szerint az egész csontvázát adamantium borította, ami elpusztíthatatlan, akkor még is, hogyan tudta egy tuskó átdöfni a testét teljesen?

 
Lamboh   2017. 09. 28.

Nekem nagyon tetszett. Még úgyis, hogy azért bőven vannak hibái. Izgalmas volt és drámai, a végét majdnem meg is könnyeztem egy kicsit. A X-Men univerzum mindig is az egyik nagy kedvencem volt, és lesz is - nem véletlen. :)

 
harnas1207   2018. 11. 26.

a nap véleménye

Logan, a rajongók rémálma.

Két féle ember létezik: van aki szereti az X-men filmeket és utálja a Logant. Illetve az aki nem rajongó és szereti a Logant. Ennek egyszerű a magyarázata. Az X-men sorra hozza a súlytalan giccses, happy endes epizódokat. Az emberek szeretik nézni a sok kis mutánst, akik megmentik egymást a gonosztól és minden örömittas. Ellenben itt kapunk egy lehangoló, szomorú és igenis életszagú filmet. Ahol nem minden tökéletes, ahol a főhősök esetlenek és valóban bajban vannak. Kiábrándító látni a másik oldalukat. Ez az ami felemeli ezt a filmet. Mint természetes szép lányt a plasztikázott modellek közül. Szembemegy az elvárásokkal, másmilyen. Aki imádta az eddigi filmeket és karaktereket, az most term... több»

 
Norbi   2018. 07. 30.

Az X-menes filmek óta nagy kedvenc és nőtte ki magát Hugh Jackman, így örömmel kezdtem el a film nézésébe. Nem voltam elragadtatva tőle, nem volt rossz, csak nem láttam mi értelme volt ennek az öldöklésnek.

 
Norbert93   2018. 07. 18.

Mindenki megöregszik. Még Wolverine is. Kőkemény és méltó lezárása Logan történetének. A legjobb X- Men Universe film, amit eddig összeraktak.

 
MidoD7   2018. 04. 30.

Igazán eredetire sikeredett ez a Farkas film, érezhetően újabb elemeket kapott ami nagyon jól állt neki. A történetet nem filózták túl ez látszik de még így is nagyon izgalmas lett. Ezen felül tetszett, hogy végre egy igazán pörgős és erős részt kaptunk a Rozsomák filmekből. Végre van valami stílusa a filmnek, helyes poénokat sütöttek el amik megállták a helyüket. Nem tudok elmenni amellett, hogy voltak eléggé egyértelmű jelenetei a filmnek de szerencsére pont úgy megvolt a meglepődés is egyik másik pillanatban. Logan nagyszerű még mindig, emellett a mellékszereplők is egész izgalmasak voltak. Laura kifejezetten tetszett, pont ilyen erős jellemnek képzeltem volna el őt. Az őt alakító színész pedig remek választás volt mivel át tudta adni az érzéseit és nem egy nyálas maszlag lett a karakteréből. Kiérdemelte, hogy az egyik legjobb X-Men vonatkozású film legyen ez a rész. Ami nagyszerű benne, hogy ez inkább felnőtt képregényfilm lett mintsem gyerekeknek szóló mese. Tehát komolyságával és néhol trágár megnyilvánulásával kivívta magának nálam a kedvencek közötti helyet. Habár ugyan a végére de végre megmutatták, hogy tud Logan kemény gyilkos is lenni. Ettől valahogy életszerűbb lett a történet nem pedig meseszerű mint eddig volt. Ezúttal épp elég drámai jelenettel bővült a sorozat ezen része. A befejezést külön meg kell dicsérjem, hisz egyszerre zárja le ezt a fejezetet és mégis ott marad a folytatás lehetősége is Laurával. Összességében remek film lett apróbb szépséghibákkal amik elnézhetők és bravúros befejezéssel.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Nagyon jól sikerült. Pedig féltem, hogy elronták a lezárást, de szerencsére jól jött kis... Hugh Jackman eddigi legjobb alakítása szerintem a X-men filmek közül. Ez az eddigi legsötéttebb, legkomorabb x-men de ez ennél a filmnél szükséges is.

 
Yosihiro Nézhetetlen  2017. 12. 13.

Remek lett nagyon szeretem. Jackman nagyot alakít és kellett már ez a különálló rész is neki. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
TribeBubu   2017. 03. 05.

Top 5 képregényfilm listás

Nem értem, miért vártak ezzel a stílussal idáig. Ha az X-men filmeket nem is, (bár azokban is elfért volna pár izmosabb jelenet,) legalább a Rozsomák saját filmjeit leforgathatták volna ilyen darálósra és trágárra. A sztori ugyan nem olyan hű de egyedi, viszont a karakter számára teljesen új a helyzet és iszonyúan stílusos az egész film. Jók a poénok, pörgős és akció dús a történet, vannak benne kiszámítható és meglepő fordulatok is, ráadásul a kis Laura karaktere már most olyan, amilyennek a Rozsomáknak mindig is lennie kellett volna a képernyőn. Reméljük, folytatják a kislány történetét (az sem lenne rossz, ha ugyanezzel a színészpalántával, mert igen hiteles alakítást nyújtott.) Kissé meg... több»

 
MMcFly2015   2017. 03. 02.

Ez igen! A komplett film úgy sikerült, amit elképzelni sem mertem. Végre nem csak utalgatnak Logan keménységére, hanem meg is mutatják azt az elszabadult gyilkológépet, amivé tud válni. Eddig a 12-es korhatár ,,mesehőst" csinált belőle. Kellően drámai, sőt néhol lassabb folyású road movie beütése van. Elugrott a megszokott X-men tempótól a film, de javára vált. Jackman színészi tudása nem gyengén megmutatkozik, lebilincselő amit alakít. A lezárás nagyon látványos és megható, de legutolsó sorban okos is. Szépen lezár egy korszakot, és mégis megad egy új lehetőséget, hogy tovább vigyék a történetet egy új generációval. (Ha lehet hinni a pletykáknak, már tervbe van a kislány, Laura karakterének saját filmje). Lehet korai kijelenteni, de 2017-es év toplistás filmjei között szerepelni fog biztos. A tökéletessége ellenére apróbb hibák akadnak, de egy ilyen minőség mellett ezt könnyen megbocsáthatjuk. Nem vagyok egy megszállott x-men rajongó, de ha már trilógiaként emlegetik a Wolverine sztorit, nem tudok elmenni mellette, hogy egy csöppet sem tudtam összekötni a második Farkas történettel, pedig ott is nyitva hagytak dolgokat. Összegezve: Nem mindennapi ,,szuperhős" mozi! Látni kell. Nem csak rajongóknak kötelező darab, benne van a kellő komolyság, és ennél jobb újítást (egyben lezárást) nem is lehetett volna csinálni. Bravo. 5*

 
czerik   2018. 07. 17.

Izgalmas film. Félelemmel töltött el Logan halála, azért, mert elvesztett ez az univerzum egy jó karaktert, de aztán megnyugodtam:D

 
Zsceeeka   2017. 12. 31.

Az x-men filmek már nem a minőségükről voltak az utóbbi években híresek, pedig igazán jó színészekkel voltak tele és félő volt, hogy itt is csak a nagy hírverés marad, utána semmi tartalom, de ez egy méltó lezárása volt Logan történetének, a színészek is beletettek mindent, amit tudtak. Nagyon jó lett.

 
szabomarc   2019. 01. 13.

Nekem vontatott és lassú volt, teljesen más filmre számítottam. A végén a csattanó tetszett igazából elsősorban, de maga a történet elég lapos lett. Egyszer nézhető kategória talán.

 
Kadik   2017. 11. 11.

Jól sikerül lezárása ennek az idővonalnak, megnézése előtt mindenképp javaslom az X-Men filmek megnézését. Egy ROZSOMÁK (!) filmnek ilyennek kell lennie, megvan benne a kellő agresszió, azért pedig, hogy a Prof. már haldoklik és, hogy Logan a szokásosnál is remény vesztettebb nem a filmet kell okolni.

 
rainman   2017. 09. 27.

Az előző Farkas filmeket nem láttam, sőt az egész X-men/szuperhős zsánerből kiábrándultam már egy ideje, de jött a Logan, és jól meglepett! Nem is igazán szuperhősfilm, hanem egyfajta bosszúfilm/western/sci-fi/dráma keverék... és nagyon jól áll neki! A sok szuperhősfilmmel ellentétben, amik nagy része mostanság agyatlan pusztításpornó, itt minden szónak súlya van, és minden tettnek tétje. Hugh Jackman legjobb alakítása.

 
szucszoli   2017. 06. 23.

Meglehetősen középszerűre sikerült film. Annak ellenére, hogy Hugh Jackman kiváló színész és nagyon átélhetően tudta a karaktere gyengeségét és erőtlenségét bemutatni. Nekem szimpatikus volt, hogy hangsúlyt kapott az időskori lét. És nagykár, hogy ezt nem tudták elég drámai erővel bemutatni. Úgyhogy végeredményben csak egy egyszer nézős koncepciót tudtak felvonultatni, ami nem mentes a logikai ellentmondásoktól. Elég nehezen volt befogadható ez a sztori, mert túl szétszórt a fogatókönyv.

 
erahurka   2018. 08. 14.

Minden bugyutasága ellenére (szerencsére nem sok van) bőven kiemelkedik a képregény filmek sablonos mételyéből. Végre egy olyan film a műfajban, amit olyannak is lehet ajánlani, aki nincs oda a kívülgatyás-köpenyes fickókért!

 
iq.csabi   2019. 04. 29.

Méltó befejezése és lezárása a Farkas filmeknek. Nagyon megható volt a vége. Kötelező darab.

 
Olivér Rózsa   2017. 06. 21.

Nagy csalódás volt számomra ez a film. Sok jó kritikát kapott ezért moziba néztem de kár volt. Egyszerűen lapos volt végig a karakterek is gyengék voltak szerintem.

 
drg0602   2020. 02. 12.

Jó sikerült.

Nagyon jó sikerült film, Hugh Jackman nagyot szerepel benne. Tényleg nem nagyon tudnám más színésszel elképzelni a farkas szerepét. Nagyon lefoglalt minden egyes perce, nekem nagyon bejött, tökéletes darab!

 
Evcsi95   2017. 05. 21.

Még friss az élmény, nem nagyon tudom még eldönteni, hogy tetszett e vagy sem. Már sokadik Farkas filmként nem sok újat tudott mutatni. A kislány is fura, a professzor sem a régi.

 
zsani   2018. 02. 11.

A vége hihetetlen. Még most se hiszem el, pedig sajnos várható volt. A kislány egyáltalán nem volt szimpatikus. Egy kicsit csalódás volt, de szépen összerakták összességében.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.