Logan - Farkas

Logan (Farkas 3)

2018.07.17 czerik

Izgalmas film. Félelemmel töltött el Logan halála, azért, mert elvesztett ez az univerzum egy jó karaktert, de aztán megnyugodtam:D

2023.02.12 Tibor397141

Durvára sikerült befejezés, méltó a karakterhez. Eltalált film, nehéz überelni.

2019.04.29 iq.csabi

Méltó befejezése és lezárása a Farkas filmeknek. Nagyon megható volt a vége. Kötelező darab.

2017.06.21 Olivér Rózsa

Nagy csalódás volt számomra ez a film. Sok jó kritikát kapott ezért moziba néztem de kár volt. Egyszerűen lapos volt végig a karakterek is gyengék voltak szerintem.

2020.07.20 Morpheus19

Na igen, valahol itt kellett volna véget érnie a szuperhősfilmeknek.

2024.02.05 Farkasember37

Végre egy véresebb X-Men-film

Természetesen ez lett a dobogós 2. helyezett X-Men-film a szememben. :) Egyetlen hibája van csak, hogy leáldozott Logannek, és sajnos volt egy kis üresjárat a filmben, amit nem értettem, hogy nem mindig harcoltak benne, amikor kellett volna. Sajnos érezni az elmúlást a filmen, de attól hatalmas alakítás lett. :) Farkas az egyik legjobb karakter. :) Jean után. :)

2017.05.21 Evcsi95

Még friss az élmény, nem nagyon tudom még eldönteni, hogy tetszett e vagy sem. Már sokadik Farkas filmként nem sok újat tudott mutatni. A kislány is fura, a professzor sem a régi.

2017.11.11 Kadik

Jól sikerül lezárása ennek az idővonalnak, megnézése előtt mindenképp javaslom az X-Men filmek megnézését. Egy ROZSOMÁK (!) filmnek ilyennek kell lennie, megvan benne a kellő agresszió, azért pedig, hogy a Prof. már haldoklik és, hogy Logan a szokásosnál is remény vesztettebb nem a filmet kell okolni.

2018.02.11 zsani

A vége hihetetlen. Még most se hiszem el, pedig sajnos várható volt. A kislány egyáltalán nem volt szimpatikus. Egy kicsit csalódás volt, de szépen összerakták összességében.

2018.02.04 Mithrel

Úgy álltam hozzá a filmhez, hogy lehet, hogy jobb lenne, ha inkább nem is nézném meg. Az X-Men filmek mindig is nagyon sokat jelentettek nekem, főleg Logan karaktere, és mivel tudtam, hogy a vége garantáltan nem happy end lesz, félve ültem be a filmr... Több

2018.06.18 schvarz

Tavaly láttuk moziban, nekem csalódás volt. A bemutatója alapján jobbra számítottam. Sablonos film, gyenge cselekmény, nem túl jó színészi alakítás. Kategóriájában gyenge!

2017.03.06 Acropolis

Alapvetően nem vagyok oda a kategóriáért, de ez a film nagyon nagy pozitív csalódás volt. Moziban láttam a hétvégén és nagy élményt nyújtott. Látványos és nagyon izgalmas, egyedülálló film.

2017.12.05 Imlah

Kategóriájában a filmet nem mondanám kimagaslónak, viszont egy nagyon látványos, szemet gyönyörködtető alakítás. A cselekmény kissé sablonos, de azért egyszeri nézésre szórakoztató!

2017.04.05 VK

Alapvetően a film kategóriájáért sem vagyok oda és ez a film sem győzött meg. Túlságosan csak a látványra törekvő, irreális film és ez a történet, a valódi sztori rovására ment.