Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
59
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
V/H/S
 
hell.l   2017. 05. 01.

Hát ezt a filmet meg lehet egyszer nézni, többször már annyira nem igazán , mert hogy nem különlegesebb a többi ilyen kategóriájú filmtől. Az alkotóknak nagyobb fantáziája is lehetett volna, így sajnos gyenge lett.

 
moov18   2016. 03. 14.
Válogatás horror sztorikból

Ez az a film, amelyről azt rebesgetik, hogy többen rosszul lettek a nézésétől, olyan szinten brutális és embertelen. Nyilvánvalóan egy ilyen információ után, egy rajongó sem fogja kikerülni a filmet, sőt. Kíváncsi voltam, hogy valóban olyan durva lesz-e, mint amin ezerrel lehet szörnyülködni. Vajon nekem is kell majd hányózacskó? Talán megtörik a jég és valami olyant látok hosszú idő után újra, amelyre bátran mondhatom, hogy nem csak marketingfogás volt. Vagy egy újabb reklám volna? Hát utánajártam. Először is érdemes leszögezni, hogy minden ember más-más gyomorral rendelkezik. Valakinek magasabb a tűrőképessége, valaki jobban bírja a vért - valaki kevésbé, de emberre válogatja. Nyilvánvalóa... több»


 
Gyalog őrmester   2018. 01. 11.

Szerintem a The Poughkeepsie Tapes-el már ellőtték ezt a vhs-es cirkuszt. Nekem nem tetszett, de a 2 már talán jobb.

 
Dóra7.6   2019. 08. 03.

Kifejezetten jót féltem rajta, pedig sok horror filmet nézek, nekem tetszett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.