N/A

Vámpírnaplók - 3. évad

The Vampire Diaries (S03)
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
63
Szereplők (63)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Klaus új hibrideket tenyészt annak érdekében, hogy elpusztítsa ellenlábasait. Meggyőződése, hogy Elena a kulcs tervéhez, ezért Stefant kényszeríti, hogy megfigyelje őt. Mindeközben Caroline és Tyler romantikus kapcsolatba kezd, Damon és Elena pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz.… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.09.15.

Évadok

 
2023.05.14 bkzsani

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Újabb remek évad. Folyamatosan kibontakozó cselekmények. Megjelennek benne ősi vámpírok, szellemek, hibridek. Megismerhetjük Stefan és Alaric sötét oldalát, és Elena vívódását a két Salvatore fivér között. Ebben az évadban is elveszítünk szereplőket és újakat is megismerünk. Remek történt.

1
 
2022.05.10 Gábor390920

Ősök a városban

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Megtört az átok, de kinek az átka? Mint a sorozat második évadából kiderült, ez valójában Klaus átka. Most, hogy a Hasonmás segítségével megtörte az átkot, hibrideket akar létrehozni maga mellé. A hibridek viszont valahogyan nem akarnak életben maradni, ezért utánajár, hogy mi az ami félresikerülhetett. Az ősi vámpírok közül visszatér az összes, és megismerhetjük a történetüket, honnan származnak, ki változtatta őket vámpírrá és hogyan élték az életüket 1000 évvel ezelőtt. A teremtőjük is visszatér, aki el szeretné pusztítani az ősöket, ezért a természet szolgái segítségével létrehoznak egy hatalmas erővel rendelkező vámpírvadászt egy ismerős testében. Vajon elbír ennyi természetfeletti drámát Mystic Falls városa? Mennyi áldozat szükséges ahhoz, hogy Elena Gilbertet életben tartsák a Salvatore fivérek?

0