Transformers robotok kicsiben. Az elején elég furcsa volt ez a kívülről irányítjuk a robotokat dolog, de utána megszoktam. Tipikus amerikai film lett a vége.
Én nagyon jól el voltam ezzel a filmmel, bár sok kihagyott lehetőséget benne hagytak a sztoriban. Az egyik Hugh Jackman karaktere. Charlie Kenton ugyanis egy valaha volt tehetséges ökölvívó, aki visszavonulása után olyan robotokkal foglalkozik, amely... Több
Egy jó pali, egy kölök, no meg robotok. Mi kell ennél több egy kellemes filmhez. Elmondom, semmi. Izgalmas volt a története, megnéznék egy 2. részt is belőle.
Nagyon izgalmas, bár hús-vér színészekkel már láttuk ezerszer a történetet alapvetően, a változás, hogy most robotok püfölik egymást. Amúgy érdekes, ajánlom mindenkinek.
Nagyon rossz. Többször leálltam vele, talán munka/szörfölés/játék mellett végig tudom nézni, de semmiképpen sem szánok rá teljes időt!
Még most is azt kell írjam erről a filmről, hogy jó hozza a számomra fontos kalandot, kikapcsolódást. Menő zenéje van, és szép karakterfejlődéseket látunk.
Tetszett. Tipikus mentoros film nem előszőr láttunk már ilyet de ettől függettlen jó volt. Jó volt a szereplő osztás és a látvány világ is. 5/4 csillagot kapott nálam.
Ez a film kortalan. Mindegy ha az ember idős, vagy kisgyerek, mindenki számára kiváló szórakozást nyújt és kiváló mondanivalója is van a filmnek. Egyszerűen tökéletes Blockbuster.
Tele butasággal, átgondolatlansággal, túlcsorduló amerikai öntudattal és hatásvadász dolgokkal, de ha gyerekfilmnek fogjuk fel, akkor mindez végülis nem olyan fontos. Fontos viszont az egyszerű kedvesség a történet mögött és a jól megrendezett bunyók... Több
Igazán eltalálták a filmet. Aranyos és valahogy megérinti is az embert egyszerre. Nem mellékesen pörgős és izgalommal teli. Aki rajong a robotokért az biztos nem csalódik majd. Nekem nagyon tetszett.
Talán meg merem kockáztatni, hogy tökéletes lett. Hát ez a film... eszméletlen ütős. Egy igazi kuriózum! De persze nem is vártam kevesebbet tőle. Ajánlom!
Szerintem is ez az egyik legjobb Jackman film, talán a családi hangulat miatt is. Egy idő után már teljesen olyan, mint a Rocky sorozat,ezért nem túl eredeti. Ebben is jó a sportos rész, nagyon jó a zene, meg elég poénos is. És szerencsére nincs benn... Több