Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Vérkötelék (2013)

Blood Ties
Filmadatlap
 
33
Szereplők
12
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
indingo   2020. 10. 01.

legújabb vélemény

0

Picit izgalmasabb vagy összetettebb történetre számítottam. A két testvér viszálya nem túl egyedi, ahogy a rendőr bűnöző testvér sem.

 
Berto49   2018. 04. 21.

0

Az amerikaiak előszeretettel újra megfilmesítik az Európában sikert elért filmeket. Az egyik állítólagos ok, hogy az USA mozinézői nem szeretik a feliratos filmeket, jobb ha "amerikaiul" (ebben a filmben New York-i dialektusban) beszélnek. A remake, ... több»

 
szaka123   2018. 03. 26.

0

Az utóbbi időkben többször is láttam már. Nagyon jó film. Először egyedül láttam, utána pedig próbáltam minél több embernek ajánlani, természetesen nem mindenkinek ajánlott. Lassan indul be a film és a tempó csak néha gyorsul fel. Ennek ellenére igaz... több»

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Egyszer-kétszer megnézhető alkotás. Néha úgy éreztem, hogy túlságosan lelassulnak az események, de ha beindult akkor nagyon izgalmas, és magával ragadó tudott lenni a történet.

 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 07. 19.

0
Kszar

lassu vontatot

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

0

Nekem igazán tetszett ez a film, ügyesen idézték meg a kor hangulatát, a kevés akcióban ami a filmben fellelhető van craft, néha durvulás és hőseink sorsa teljesen kiszámítható, végig fent tudja tartani a figyelmet.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

0

A történetet ismerjük, nem egyszer szólt már bűnügyi dráma, illetve krimi egy visszaeső gengszterről és családi problémáiról. Hiányzik belőle a friss, az új, a meglepő fordulat…, sajnos tele van klisékkel. Kár érte.

A film összbevétele 2 415 472 dollár volt (imdb.com).

 

Matthias Schoenaerts azután vették be a filmbe, hogy játszott a rendező, Guillaume Canet felesége mellett a Rozsda és csont című filmben. Guillaume Canet rendszeresen hallotta ugyanis, hogy a felesége Schoenaerts tehetségét méltatja.

(kázsé)
 

A főszerepet eredetileg Mark Wahlberg játszotta volna.

(kázsé)
 

James Gray segített Guillaume Canet-nek a dialógusok átírásában, hogy autentikus New York-i nyelven beszéljenek a szereplők.

(kázsé)
 

A film a Riválisok c. francia thriller remake-je, amiben a rendező Guillaume Canet játszott.

(kázsé)
 

Guillaume Canet első angol nyelvű filmje.

(kázsé)