Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Vérkötelék
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbi   2018. 07. 23.

legújabb vélemény

Egyszer-kétszer megnézhető alkotás. Néha úgy éreztem, hogy túlságosan lelassulnak az események, de ha beindult akkor nagyon izgalmas, és magával ragadó tudott lenni a történet.

 
Berto49   2018. 04. 21.

Az amerikaiak előszeretettel újra megfilmesítik az Európában sikert elért filmeket. Az egyik állítólagos ok, hogy az USA mozinézői nem szeretik a feliratos filmeket, jobb ha "amerikaiul" (ebben a filmben New York-i dialektusban) beszélnek. A remake, újabb példája ezúttal egy 1980-as francia krimi/thriller feldolgozása amerikai környezetben. Egy testvérpár, Chris és Frank története, az egyik rendőrnyomozó, a másik pedig gyilkosság miatt 10 évet töltött börtönben. Mozgalmas, csavaros történet, a végén az a hármas üldözés emlékezetes.


 
szaka123   2018. 03. 26.

Az utóbbi időkben többször is láttam már. Nagyon jó film. Először egyedül láttam, utána pedig próbáltam minél több embernek ajánlani, természetesen nem mindenkinek ajánlott. Lassan indul be a film és a tempó csak néha gyorsul fel. Ennek ellenére igazán feszült és jól felépített dráma a családról, újrakezdésről és testvéri összetartásról.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Nekem igazán tetszett ez a film, ügyesen idézték meg a kor hangulatát, a kevés akcióban ami a filmben fellelhető van craft, néha durvulás és hőseink sorsa teljesen kiszámítható, végig fent tudja tartani a figyelmet.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

A történetet ismerjük, nem egyszer szólt már bűnügyi dráma, illetve krimi egy visszaeső gengszterről és családi problémáiról. Hiányzik belőle a friss, az új, a meglepő fordulat…, sajnos tele van klisékkel. Kár érte.

A film összbevétele 2 415 472 dollár volt (imdb.com).

 

Matthias Schoenaerts azután vették be a filmbe, hogy játszott a rendező, Guillaume Canet felesége mellett a Rozsda és csont című filmben. Guillaume Canet rendszeresen hallotta ugyanis, hogy a felesége Schoenaerts tehetségét méltatja.

(kázsé)
 

A főszerepet eredetileg Mark Wahlberg játszotta volna.

(kázsé)
 

James Gray segített Guillaume Canet-nek a dialógusok átírásában, hogy autentikus New York-i nyelven beszéljenek a szereplők.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.