Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66%
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Vérkötelék
 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 07. 19.

legújabb vélemény

Kszar

lassu vontatot

 
Berto49   2018. 04. 21.

Az amerikaiak előszeretettel újra megfilmesítik az Európában sikert elért filmeket. Az egyik állítólagos ok, hogy az USA mozinézői nem szeretik a feliratos filmeket, jobb ha "amerikaiul" (ebben a filmben New York-i dialektusban) beszélnek. A remake, ... több»


 
szaka123   2018. 03. 26.

Az utóbbi időkben többször is láttam már. Nagyon jó film. Először egyedül láttam, utána pedig próbáltam minél több embernek ajánlani, természetesen nem mindenkinek ajánlott. Lassan indul be a film és a tempó csak néha gyorsul fel. Ennek ellenére igaz... több»

 
Norbi   2018. 07. 23.

Egyszer-kétszer megnézhető alkotás. Néha úgy éreztem, hogy túlságosan lelassulnak az események, de ha beindult akkor nagyon izgalmas, és magával ragadó tudott lenni a történet.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Nekem igazán tetszett ez a film, ügyesen idézték meg a kor hangulatát, a kevés akcióban ami a filmben fellelhető van craft, néha durvulás és hőseink sorsa teljesen kiszámítható, végig fent tudja tartani a figyelmet.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

A történetet ismerjük, nem egyszer szólt már bűnügyi dráma, illetve krimi egy visszaeső gengszterről és családi problémáiról. Hiányzik belőle a friss, az új, a meglepő fordulat…, sajnos tele van klisékkel. Kár érte.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Adott egy neves francia rendező (Guillaume Canet), egy Oscar-díjas színésznő (Marion Cotillard), egy tipikus rosszfiú (Clive Owen), két dögös hölgy a mellékszerepekben (Mila Kunis és Zoe Saldana) és a rendőr szerepében a kissé feledésbe merült (de az... több»

A film összbevétele 2 415 472 dollár volt (imdb.com).

 

Matthias Schoenaerts azután vették be a filmbe, hogy játszott a rendező, Guillaume Canet felesége mellett a Rozsda és csont című filmben. Guillaume Canet rendszeresen hallotta ugyanis, hogy a felesége Schoenaerts tehetségét méltatja.

(kázsé)
 

A főszerepet eredetileg Mark Wahlberg játszotta volna.

(kázsé)
 

James Gray segített Guillaume Canet-nek a dialógusok átírásában, hogy autentikus New York-i nyelven beszéljenek a szereplők.

(kázsé)
 

A film a Riválisok c. francia thriller remake-je, amiben a rendező Guillaume Canet játszott.

(kázsé)
 

Guillaume Canet első angol nyelvű filmje.

(kázsé)
 

Bár a film 1974-ben játszódik, az egyik jelenetben a háttérből a "New York Groove" c. szám szól Ace Frehley 1978-as szóló albumáról.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.