Vissza a jövőbe

Back to the Future

2021.04.25 Máki

A humora egyedi, a történetet is díjazom. Az elejétől a végéig leköt. A család minden tagjának látnia kell egyszer. Megéri.

2015.01.22 Kiccsi7

Nagyon szórakoztató és zseniális! A többi rész is tartja a szintet, de egyértelműen semmi nem olyan jó mint az első rész!

2016.08.03 nemeth2

A film hatalmas, a zene, a történet, a könnyed humor és a magával ragadó karakterek felejthetetlen élményt nyújtanak együttesen.

2015.01.22 czardora

Egyik kedvenc filmem. Nagyon jó a színészi játék, vicces ahogy az őrült Doki előadja magát :D Mondjuk Marty párszor elég érdekesen reagál a dolgokra, de ezt betudhatjuk annak, hogy a karaktere még csak egy kamasz.

2018.05.07 Sólyom.Pocok

Zseniális alapfilm. Időutazós, sci-fi vígjáték, ami végtelenül szórakoztató. Nem akar több lenni ami, és pont ezért magasan teljesít minden elvárást. 20-30 év után is szórakoztató film.

2022.09.04 ekkam

Örök klasszikus, mindhárom rész nagyon-nagyon sokszor nézős. Gyereknek, felnőttnek egy igazán izgalmas, tartalmas szórakozást nyújt.

2016.07.28 byebyepuppy

Egyik kedvenc filmem avagy gyerekkorom kedvenc filmjei közé tartozik. Az egész trilógia úgy ahogy van zseniális, de talán valóban az eslő rész a legjobb, MJF legjobb filmje, és az öreg is zseniális benne :) Mindenképpen nézős darab!

2015.04.30 house354

A legelső időutazós film volt, amit láttam. örök kedvencem lett Michael J. Fox Marty-ja és Christopher Lloyd Dokija, bár a második rész sokkal jobban tetszett nekem

2015.04.24 gaboca1981

Biff már akkor is elég sz*r állapotban volt, mikor visszatért 2015-be, és kikászálódni készült a DeLorean-ből. Hát a bányában hagyott autóból a benzint mondjuk leszívhatták volna, attól nem tett volna keresztbe egyik útnak sem, lévén 1955-ben már volt benzin.

2015.02.10 James Pond

Michael J Fox jutalomjátéka. Ez az a film amit szinte minden évben újra nézek és többnyire együtt a három részt. Szinte hihetetlen hogy már 30 éves. Mindenkinek ajánlom. Humoros, fantasztikus, pörgős, igazán közönség barát film.

2018.09.02 Barnabii44

Alapmű.

2018.07.06 csucsi0411

Kiskoromban ez volt a kedvencem. Kár hogy nincs több része és vége a 3. után, mert szívesen megnéznék 1-2 részt.

2015.02.22 th13f89

Gyerekként láttam először, azóta már sokszor néztem meg és még ma is végig tudom úgy nézni, hogy nem unom. Egy igazi klasszikus, amin egyszerűen nem fog a kor. Vannak benne persze hibák, bele lehet kötni pár helyen, de szerintem kár lenne, egyszerűen csak élvezni kell. A zenét külön ki kell emelni, egyszerűen zseniális.

2015.03.09 kisslaszlo2

Nagyon kedves történet és a szeretet áll a középpontban. Ajánlott film! Nagyon bírom a szereplőket is, Fox egy igazán szeretnivaló figura, akit szerintem erre a szerepre teremtettek.