IMÁÁÁÁÁDOOOOM :) A többi rész szintén rohadt jó és kalandba dús volt, ahogy ez a rész is :D Valamiért a réggebbi filmek jobban szórakoztatnak néha, mint a mai jövőbeli filmek XD ... nem olyanok mit ez XD
A humora egyedi, a történetet is díjazom. Az elejétől a végéig leköt. A család minden tagjának látnia kell egyszer. Megéri.
Nagyon szórakoztató és zseniális! A többi rész is tartja a szintet, de egyértelműen semmi nem olyan jó mint az első rész!
A film hatalmas, a zene, a történet, a könnyed humor és a magával ragadó karakterek felejthetetlen élményt nyújtanak együttesen.
Egyik kedvenc filmem. Nagyon jó a színészi játék, vicces ahogy az őrült Doki előadja magát :D Mondjuk Marty párszor elég érdekesen reagál a dolgokra, de ezt betudhatjuk annak, hogy a karaktere még csak egy kamasz.
Örök klasszikus, mindhárom rész nagyon-nagyon sokszor nézős. Gyereknek, felnőttnek egy igazán izgalmas, tartalmas szórakozást nyújt.
Egyik kedvenc filmem avagy gyerekkorom kedvenc filmjei közé tartozik. Az egész trilógia úgy ahogy van zseniális, de talán valóban az eslő rész a legjobb, MJF legjobb filmje, és az öreg is zseniális benne :) Mindenképpen nézős darab!
A legelső időutazós film volt, amit láttam. örök kedvencem lett Michael J. Fox Marty-ja és Christopher Lloyd Dokija, bár a második rész sokkal jobban tetszett nekem
Biff már akkor is elég sz*r állapotban volt, mikor visszatért 2015-be, és kikászálódni készült a DeLorean-ből. Hát a bányában hagyott autóból a benzint mondjuk leszívhatták volna, attól nem tett volna keresztbe egyik útnak sem, lévén 1955-ben már volt benzin.
Michael J Fox jutalomjátéka. Ez az a film amit szinte minden évben újra nézek és többnyire együtt a három részt. Szinte hihetetlen hogy már 30 éves. Mindenkinek ajánlom. Humoros, fantasztikus, pörgős, igazán közönség barát film.