Az egyik legnagyobb film, amit valaha láttam,Vicces, könnyű, gondolkodni sem kell rajta,.. csak leülsz, nézed, és nagyokat kacagsz:) Fenománilis alakítás,főleg az őrült tudós szereposztása tetszett,de ugy jo minden ahogy van.Gyermekkorom egyik kedvence volt, a mozis változata sem okozott csalódást.
Nagyon kedves történet és a szeretet áll a középpontban. Ajánlott film! Nagyon bírom a szereplőket is, Fox egy igazán szeretnivaló figura, akit szerintem erre a szerepre teremtettek.
A legjobb az időutazós filmek között! Gyerekként megszerettem és azóta sem szerettem ki belőle. A klasszikus filmek gyöngye. Két magyar szinkron is készült hozzá, így akik most szeretnék megnézni, azoknak ajánlom, hogy az eredeti régi magyar szinkron... Több
Megunhatatlan ez a film kb. évente 4× biztos, hogy végignézem a trilógiát. A 2. rész a kedvencem, de ez sem okoz csalódást senkinek sem (persze egymásra épülő filmekről van szó).
Ez a 80-as évek egyik kultuszfilmje könnyed humorosan közelít a sci-fik közkedvelt témájához, az időutazáshoz. Ennek ellenére a feszültség se hiányzik belőle, és a zene is remekül szolgálja a filmet.
Ezt a filmet még gyerekkoromban láttam nekem nagyon nagy élmény volt. Ma persze már kissé lehet idétlenek az effektek de ettől függetlenül egy klasszikus alkotásról van szó amit mindenkinek látnia kéne.
Ez a film sajnálatosan nem kap majd helyett a listámon mivel nem kaptam meg azt tőle, ami miatt elragadónak nevezhetném. Nagy kár érte mivel nagyon vártam és teljesen úgy álltam a filmhez… sajnos ez most nem jött be.
Ez egy a mai napig elképesztően szórakoztató, vicces és aranyos film, az egyik kedvencem. Kismillió alkalommal láttam eddigi életem során, nem tudom megunni.
Nagyon szeretem ezt a filmet. Ötletesen vonultatja fel a jövőt, hogy hogyan képzelik el. De nekem a múltas rész a vadnyugatos is nagyon tetszett. Egyedi ötletei vannak és tökéletesen viszi a vászonra. Ritka az ilyen jó film mint a fehérholló. és mindegyik része ilyen ütős.
Egy nagyszerű trilógia első darabja amit szerintem minden jó izlésü ember ismer. Egy igazi sci fi film ami nagyszerű történetvezetéssel rendelkezik.És egyben nagyszerü kaland is. A látvány kortalan, simán nézhető.A szinészek nagyon szórakoztatók és a sminkelésük nagyon jók.
Szerintem ez a film nagyon túl van értékelve! Szórakoztató, kalandos, de ennyi én semmi átütőt nem találtam benne. Nem igazán hagyott maga után mély nyomott. Egy átlagos film!
Lehet a mai szemmel bármilyen kis bugyuta és vicces az ahogy elképzelték a jövőt. Szerintem egy nagyon jó kis alkotás ez Zemeckis-től sőt talán tényleg a legjobbja.