Weapons

2025.09.13 Di Canio

Eltűnt gyerekek, rejtély, gonosz vénasszony. Mit lehet kihozni ebből? Hát nagyjából egy ilyen filmet. Több szereplő szemszögéből látjuk a dolgokat egymás után, ilyenből már láttam sokkal jobbat is, a 11:14-ben sokkal jobban megcsinálták ezt. A végére... Több

2025.09.14 kaloz44

Számomra ez mindenképpen az év horrorfilmje, a Bring Her Back-kel együtt, pedig egyik sem mondható félelmetesnek. Remek színészi játék, a történet is remekül van felépítve. És még van valami a filmben, amit nem tudok szavakkal leírni ide, de furcsa é... Több

2025.10.01 Szentgróti Patrik

Rég láttam ennyire jól felépített horrort, ami végig lekötött és nem éreztem benne üresjáratot. Az atmoszférát is jól eltalálták benne. Nem csalódtam a filmben.

2025.08.09 M4T

Imádtam. Annyira friss és pimasz, tele váratlan fordulatokkal. A zene, a képi világ, minden olyan volt, mintha egy felnőtt mesébe csöppentem volna, csak épp tele feszültséggel és fegyverekkel.

2025.08.11 Szabolcs417679

Fegyverek

Elmentem a moziba múlt héten, azt hiszem, pénteken. Nem azzal a negatív hatással jöttem ki, amire számítottam. Jó volt újra látni Julia Garnert a vásznon a Fantasztikus Négyes után. A cselekmény nem rossz, elég érdekesen ültem végig a filmet. A végén egy eléggé jó alkotást kaptunk. Josh Brolin is jól hozta a karakterét. Egy eléggé izgalmas, R besorolású filmet kaptunk. Aki azon gondolkodik, hogy elmenjen-e rá, de nem tudja eldönteni, annak ajánlom, hogy nézze meg moziban, mert nem lesz csalódást keltő a film. Számomra 10/7,5-et megért.

2025.08.29 Slapsgiving

Eddig 2025 legjobb filmje! Elképesztő volt, pedig kb. semmit nem vártam tőle. Még az előzetest sem néztem meg. De tovább megyek: kategóriájában az elmúlt évtizedben nem láttam hasonlóan újszerű, kreatív filmet, ami nincs tele klisékkel, visítozással, bénázással. Biztosan újranézem még pár hét múlva.

2025.09.10 The Fool

Nevetséges...

Nem is tudom, minek hívjam ezt a valamit. Az elején tényleg komoly horrornak tűnik, és sokat ígér, de a felénél átvált könnyen kiszámítható, Disney-horrormesébe. Csak annyit még, hogy cinikus hozzáállással kezdtem bele a filmbe. A cím, a film leírása, a trailer... mind red flag volt nekem. Egyedül a pozitív kommentek és a film virális státusza miatt adtam neki egy esélyt. Azért bevallom, annak ellenére, hogy csalódtam a filmben (persze nem annyira csalódtam benne, mint vártam), egész tűrhető volt. Erős 3-as csillag, egyszer nézhetős.

2025.08.11 anorbert25

Fegyverek

A Fegyverek már az első percekben beszippantott. A történet lassan, feszültséggel telve bontakozik ki, miközben folyamatosan érezni, hogy valami nagy és nyugtalanító dolog van készülőben. A rejtélyes események és a szereplők összefonódó sorsa szinte végig a székhez szegezett. Tetszett, hogy nem a szokásos horror-klisékre épít, hanem okosan adagolja a titkokat és a fordulatokat. A látványvilág sötét és nyomasztó, a zene pedig tökéletesen ráerősít a hangulatra. Összességében egy feszült, meglepő és emlékezetes filmélmény volt számomra.

2025.08.08 Phalanx

Ez a film kb. olyan, mintha összemixelnél egy tarantinós beszélgetést egy poszt-apokaliptikus drámával, aztán hozzádobnál egy csipet szürrealizmust. Furán működik, de működik. Mondjuk néha túltolta magát.

2025.08.07 bill

Őszintén? Nem értem, miért van mindenki annyira oda érte. Jó volt a hangulata meg a színészi játék, de a sztori nekem túl szétesett. Vannak benne erős jelenetek, de egyben nézve nekem nem állt össze.