Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Ismeretlen hívás (1979)

When a Stranger Calls
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Carol Kane
Tony Beckley
Carol Kane
Tony Beckley
Colleen Dewhurst
Charles Durning
Colleen Dewhurst
Charles Durning
Tony Beckley
Tony Beckley
Carol Kane

Videók (1)

 
Filmbarbár   2019. 03. 10.

legújabb vélemény a nap véleménye

0
Valamivel mindig meg kell elégedni

Sok minden kavarog bennem a film kapcsán, és eléggé vegyesek az érzelmeim. Az első 20-25 perc szinte zseniálisnak mondható (noha az ötleteket tekintve a nézőnek eszébe juthat a Fekete karácsony c. 1974-es film, ahol szintén a házban bujkál a gyilkos)... teljes kritika»

 
lexlutor   2015. 12. 31.

0

Elnyújtott a történet, emiatt nem igazán tetszett. Meg olyan nagyon hetvenes évek; a vonalas telefontól kikészültem konkrétan.

 
dakod   2017. 07. 13.

0

Nem jó ez a film. És nem amiatt, mert nem tavaly készült vagy az elmúlt években, hanem mert rossz a forgatókönyv, rémes a rendezés és az összkép egyáltalán nem vonzó. Talán még a színészi játék az valahogy elmegy.

A film összbevétele 21 411 158 dollár volt (imdb.com).

 

A Jill és a gyilkos közötti lehallgatott beszélgetés nagyjából két percig tart, ám az 1970-es évek technikai adottságai mellett ennyi idő alatt lehetetlen lett volna megállapítani, honnan jött a hívás.

(Filmbarbár )
 

Curt Duncan figuráját Fred Walton egyik egykori főiskolai ismerőséről mintázták, aki iránt azonban Walton némi rokonszenvet is érzett.

(Filmbarbár )
 

A film forgatási költségei kb. 1,5 millió dollárt tettek ki, és az USA-ban nagyjából huszonegymillió dollár bevételt termelt.

(Filmbarbár )