Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
64%

Ismeretlen hívás (1979)

When a Stranger Calls
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Filmbarbár   2019. 03. 10.

legújabb vélemény a nap véleménye

0
Valamivel mindig meg kell elégedni

Sok minden kavarog bennem a film kapcsán, és eléggé vegyesek az érzelmeim. Az első 20-25 perc szinte zseniálisnak mondható (noha az ötleteket tekintve a nézőnek eszébe juthat a Fekete karácsony c. 1974-es film, ahol szintén a házban bujkál a gyilkos)... teljes kritika»

 
dakod   2017. 07. 13.

0

Nem jó ez a film. És nem amiatt, mert nem tavaly készült vagy az elmúlt években, hanem mert rossz a forgatókönyv, rémes a rendezés és az összkép egyáltalán nem vonzó. Talán még a színészi játék az valahogy elmegy.


 
lexlutor   2015. 12. 31.

0

Elnyújtott a történet, emiatt nem igazán tetszett. Meg olyan nagyon hetvenes évek; a vonalas telefontól kikészültem konkrétan.

Galéria (11)

Carol Kane
Tony Beckley
Carol Kane
Tony Beckley
Colleen Dewhurst
Charles Durning
Colleen Dewhurst
Charles Durning
Tony Beckley
Tony Beckley
Carol Kane

Videók (1)

A film összbevétele 21 411 158 dollár volt (imdb.com).

 

A Jill és a gyilkos közötti lehallgatott beszélgetés nagyjából két percig tart, ám az 1970-es évek technikai adottságai mellett ennyi idő alatt lehetetlen lett volna megállapítani, honnan jött a hívás.

(Filmbarbár )
 

Curt Duncan figuráját Fred Walton egyik egykori főiskolai ismerőséről mintázták, aki iránt azonban Walton némi rokonszenvet is érzett.

(Filmbarbár )
 

A film forgatási költségei kb. 1,5 millió dollárt tettek ki, és az USA-ban nagyjából huszonegymillió dollár bevételt termelt.

(Filmbarbár )