Érdekes film, kezdetben úgy érezheti a néző, hogy hát ez mi akar lenni, de oda kell figyelni és szépen kibontakoznak a dolgok. Nem vagyok nagy zenés film kedvelő, de ez jó lett!
Lélegzetelállító mestermű a művészetről, a kitartásról, a tehetségről. Őrületes alakítások, magával ragadó hangulat, többször nézős, mert imádtam.
Kreatív leléptető duma, hogy "a tanulásnak akarok élni, ezért nem tudok veled eleget foglalkozni". (Legalábbis jobb, mint a "tartsunk egy kis szünetet".)
Kicsit félve ültem le ehhez a filmhez. Hát, egy zenés film, de nem bánom, hogy megtettem, mert nagyon megérte megnézni. A zene is baromi jó a filmben, ugyanakkor lehetne a téma a kémia is, a sztorit hasonló módon köré lehetne írni. J.K. Simmons zsen... Több
Remek film, nálam 5 csillag bármikor újra nézném. Telitalálat volt a főszerepre Miles Teller, remekül hozta a kartert, de Simmons, mint nem normális tanár is remek volt.
Sohasem gondoltam volna, hogy egy zenéről/zenészről szóló film tetszeni fog. Nagyon jó a története, izgalmas és kegyetlen.
Nem sokszor jelentem ki, de ennél fel merem vállalni, hogy tényleg az egyik, hanem a legjobb filmet volt szerencsém megnézni. Mert amit Damien Chazelle rendezésével, Justin Hurwitz zenéivel szereplőpárosunk, Miles Teller és J. K. Simmons amit itt összerakott nekünk, az egyszerűen számomra leírhatatlan. A zene, a feszültség és a párbeszédek tökéletesek. Vágni lehet a feszült pillanatokat a filmben. A főszereplő motiváltságát, dühét és minden érzelmét együtt érezzük vele, és éljük át. Remek témákat is boncolgat emellett a film, hogy úgymond a „spártai” tanítás tényleg a legjobb módja kihozni az emberekből a legjobbat, vagy lelkileg tönkreteszi az embert, amire végül megkapjuk a választ, de közben mégsem. Hiszen a vége lezáratlan (így spoilermentesben maradva), ami után remek beszélgetések tudnak kikerekedni, akik látták a filmet. Havonta minimum egyszer kötelező megnéznem, hiszen megunhatatlan. Damien Chazelle pedig az egyik kedvenc rendezőmmé nőtte ki magát (a Kaliforniai álommal és a Babylonnal pedig be is bizonyítja, hogy az is maradjon). Mindenki is nézze meg, ha egy jövőbeli klasszikust akar látni.
Egy sablonos történetből kaptunk egy székbe odaszögező, elég ütős és érdekfeszítő filmet. Nemtartozik a kedvenceim közé a "Fekete Hattyú" akkor már Mulholland drive, vagy LOST HIGHWAY, de ez a film kicsit más irányból hozza a Fekete Hattyú vonalát, g... Több
Wáó J. K. Simmons megérdemelte az Oscart. Kirázott a hideg amikor elkezdett ordibálni. Zseniális film, és aki olyan filmet akar nézni aminek a végén katartikus élmény lehet, annak ezt a filmet ajánlanám. MIles Teller is nagyon tehetséges, sokra viszi még.
Elég színvonalas film, zenészként elég nehéz kiemelkedni a tömegből, főleg dobosként. A J.K. Simmons által megformált tanár nem volt normális. Arrogáns és olykor szadista.
Mind szinkronnal, mind eredetiben a legjobb (utóbbi leginkább) a legjobb dráma, amit láttam. Nézhető kategória, J. K. Simmons nagyot alakított, akárcsak Niemannt alakító Miles Teller. Elképesztően zseniális a film. Csak gratulálni tudok az alkotásért!
Megadta a kedvet ahhoz hogy újra hangszert fogjak a kezembe. Persze ez tudom többről szól, nagyon tetszett az egész film, zene, vágás , színészi játék mind csillagos 5-ös.