Az elején sok a logikátlan lépés és zavaros jelenet, de utána összeáll minden és csak emeli az ember a kalapját.
A film története engem annyira nem fogott meg. Lekötött úgy egyébként, és kíváncsi voltam, mi lesz belőle, de annyira nem mozgatta meg a fantáziámat, lehet ennek az oka annyi csak, hogy amúgy sem érdekelnek az ilyen témák. DE! A végén, amikor kiderülnek a dolgok, és dupla csavar van a filmben, arra azért azt kell, hogy mondjam: AZ IGEN! LE A KALAPPAL!
Nagyon jó film. Fordulatos és izgalmas. A témája nagyon érdekes és jól ki is dolgozták. Ami többek között nagyon tetszett nekem, azok a kreatív megvalósítások, például a darkweb és az ott játszódó jelenetek. Szerintem mindenkinek érdemes megnézni.
Bátran merem ajánlani a filmet mindenkinek, aki szereti a pörgős alkotásokat. A film atmoszférája annyira jó, hogy szinte szó szerint magába szippantja a nézőt. Baran Bo Odar különösen jól alakított.
Témája keletete fel érdeklődésemet anno és mit ne mondjak nagyszerűen fel tudták dolgozni.Bar vége nekem annyira nem tetszdt.Hiány érzetem volt végén.