Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 

A Yao utazásának stábját francia és szenegáli színészek illetve szakemberek alkották. Demba Dieye az első szenegáli rendezőasszisztens, aki francia filmen dolgozott.

(hp)
 

Philippe Godeau rendező elmondta, hogy kulcskérdés volt a számára, hogy szenegáli gyerekszínészt válasszon Yao szerepére. A direktor 11, 12 év körüli gyermeket képzelt el a szerepre autentikus akcentussal. 600 fiatal aspiráns közül végül Lionel Basse-re esett a választása.

(hp)
 

Philippe Godeau rendező tinédzser korában maga is járt Malin, ugyanis édesapja itt dolgozott. Agnès de Sacy a forgatókönyv írásának idején kétszer is ellátogatott Szenegálba, hogy ihletet merítsen, és megismerkedjen a helyi viszonyokkal, kultúrával, de évekkel korábban a film főszereplője, Omar Sy is járt már az országban.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.