Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Henk   2019. 07. 20.

Nagyon akartam szeretni, elképesztően hangulatos alkotás, de valahogy nem hagyott bennem mély nyomot. Igazából jól ki vannak találva a karakterek, és persze a helyszín és a téma is remek választás. Csak épp nem érzek rá késztetést, hogy valaha majd újra meg akarjam még nézni. Igaz, ennél többet nem is ígér a film.

 
trinagl   2019. 07. 18.

Oké, ennek a filmnek egész jó humora van, nagyon kifinomult és intelligens, de a történetnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Nagyon sokszor eljátszották már ezt a sztorit, ami gyakorlatilag hemzseg a szokásos és ismert kliséktől. Nagyon tartalmas film tudna lenni, ha egy kicsit túlléptek volna a konvenciókon a készítők, de emiatt azt hiszem egy kicsit felejthető lett a film.


 
MethMan   2019. 03. 06.

Alapvetően nincsenek komoly kifogásaim a filmmel szemben, mert egy érzelmes és megható alkotásról van szó, ami képes megszólítani szerintem a széles közönséget, és a színészi játékra sem lehet panasz, de valahogy lassúnak és vontatottnak éreztem helyenként. Nem mintha akciót vártam volna, de szerintem a tempóval azért akadtak bajok, és összességében nem tudok közepesnél jobb értékelést adni.

 
StephenEt   2019. 01. 08.

Egy kicsit sajnálom ezt a dolgot, a film nagyon ígéretesnek tűnt, a témája, a szereplők stb., de valahogy a megvalósítás mégsem stimmelt. Ha kivennénk Omar Syt a képletből, akkor csak egy nagyon közepes, vagy annál egy árnyalatnyival gyengébb mozifilm lenne a a You utazása. Ímmel-ámmal 3 csillag, sajnos.

 
A punnyadt érdektelenségbe tökéletesen asszimilálódik Omar Sy, aki nem igazán tud mit kezdeni azzal, hogy azt kellene eljátszania, hogy lelkileg magára talál, így inkább végig alibizi a filmet, mint az a focista, aki azzal a céllal fut ki a pályára, hogy csak gólt ne kapjanak, ha már rúgni olyan macerás. több»

A film 8 380 678 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 6 759 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Yao utazásának stábját francia és szenegáli színészek illetve szakemberek alkották. Demba Dieye az első szenegáli rendezőasszisztens, aki francia filmen dolgozott.

(hp)
 

Philippe Godeau rendező elmondta, hogy kulcskérdés volt a számára, hogy szenegáli gyerekszínészt válasszon Yao szerepére. A direktor 11, 12 év körüli gyermeket képzelt el a szerepre autentikus akcentussal. 600 fiatal aspiráns közül végül Lionel Basse-re esett a választása.

(hp)
 

Philippe Godeau rendező tinédzser korában maga is járt Malin, ugyanis édesapja itt dolgozott. Agnès de Sacy a forgatókönyv írásának idején kétszer is ellátogatott Szenegálba, hogy ihletet merítsen, és megismerkedjen a helyi viszonyokkal, kultúrával, de évekkel korábban a film főszereplője, Omar Sy is járt már az országban.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.