Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#10021

animáció | fantasy

Két tengeralattjáró kalauzol el bennünket a tenger mélyére, Olly és Beth, a két jó barát segítségével csodálhatjuk meg a sok színben pompázó víz alatti világot. Persze... több»

#10022

családi | dokumentum | valóságshow

A műsor egy-egy család legnagyobb vágyának váratlan, álomszerű megvalósulását mutatja be. A kiválasztottak egyszeriben beléphetnek álmaik lakásába, abba az otthonba, amelyhez... több»

#10023

valóságshow

Marc "Elvis" Priestley, a McLaren F1-es szerelője meglátogatja a világ elképesztő járműrajongó szubkultúráit, és velük együtt vállalja a magas oktánszámú kihívásokat. több»

#10024

családi | dokumentum

A legrosszabb dolog, amit tiniként tehetünk, az az, ha felfedezünk magunkon valami szokatlan betegséget, kiütést, irritációt, és nem fordulunk orvoshoz segítségért, csak azért mert... több»

#10025

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix | Disney+ | TV-ben (Disney Channel, csütörtök 01:33)

A 6 éves Connor, Amaya és Greg iskolába jár, mint mindenki más. Viszont amikor valami galiba van a városban, akkor ezek a kíváncsisággal és hatalmas igazságérzettel megáldott... több»

#10026

történelmi

Benyovszky Móric huszárhadnagy a bécsi udvari bálon mulat. Hazafelé tart, amikor Máté, az intéző közli vele: vebói házát elfoglalták sógorai. Benyovszky Vebóra megy, az Ocsay... több»

#10027

80 Totalcar  (2011)

vígjáték

TV-ben (Viasat6, csütörtök 01:33)

Magyarország legismertebb és legnépszerűbb technikai autós magazinja átdriftel a VIASAT6-ra! Április 16-tól a Totalcar és két jól ismert, közkedvelt műsorvezetője: Winkler Róbert... több»

#10028

51 Mudpit  (2011)

kaland | vígjáték

A Mudpit négy tinédzser kalandjait követi nyomon, akik megalakítják a címadó bandát, a Mudpitet, miközben lemezszerződéshez próbálnak jutni azáltal, hogy a japán igencsak... több»

#10029

dokumentum | történelmi

Több mint kétezer éve épült az első olyan város, ami több mint egymillió embernek adott otthont. Vajon hogyan működtek ezek a városok modern világunk kényelmei és a ma... több»

A keresztpapa
#10030

dráma

Egy csodálatos kilátású tóparti luxusházában él aranyéletet Assmann úr, a gazdag banktulajdonos. Egyik barátnőjét cseréli a másikra, a bankba igen ritkán jár be dolgozni,... több»

A gránitszirtek szigetén
#10031

dokumentum

Szobrászok és ősi ellenfelük a kő. Milliméterről milliméterre hatol az ember az anyagba, az izzó magmából év száz-milliókkal korábban kristályosodott őskőzet rácsszerkezetébe,... több»

Rendező: Perényi Endre

Szereplők: Venczel Vera

#10032

vígjáték

Szórakoztató műsorral, igazi "one man show"-val tér vissza a köztévé képernyőjére Fábry Sándor. A 75 perces műsorban több Fábryra és kevesebb showderre számíthatnak a nézők. több»

Fábry Sándor egy béna, röhejes, szájbarágósan pökhendi és nagyon ostoba ember... A kezdetek kezdetén, bár az 1970-es évszámot nem tudom, honnan vették, hiszen a produkció maga 1998-ban indult az MTV 2-es csatornáján. Majd átköltözött az RTL Klubra, ahol 2011-ig ment a... több»
Zenelánc
#10033

zenés

Stadella Pieta Signore - előadja Roska Zsófia és Gráf Zsuzsanna több»

#10034

dokumentum | dráma | kaland

A világ 20 legjobb házilag végrehajtott mutatványa és kísérlete internetes klipeken, köztük egy óriás új-zélandi parittya, gördülő holland autók és egy angol "wall of death". több»

Szereplők: Alistair Linsell

#10035

vígjáték

Egy unokatestvér pár felfedez egy olyan bongot, mely igen különleges képességgel rendelkezik: aki megszívja, képes utazni az időben. Ezzel kezdetét veszi a páros eszeveszett kalandja... több»

#10036

kaland

A természet- és társadalomfotósok izgalmas misszióinak sokszor az elkészült fényképek a kizárólagos testamentumai. Munkájuk magányos természetéből adódóan őróluk az esetek nagy... több»

#10037

76 The Detour  (2016)

(2)

kaland | szatíra | vígjáték

A The Detour Jason Jones és Samantha Bee kreálmánya, és saját tapasztalatok alapján egy Key West-be tartó autós családi utazás krónikája, ami elvileg 24 órát ölel fel – és... több»

Nagyon tetszett, meg fogom nézni a második évadot is, mert nem egy nagy etwas, de a sok hülye romantikus komédia és tinédzsersorozat közt igazán ez tűnik a legelviselhetőbbnek és szórakoztatónak is egyben.
#10038

romantikus | vígjáték

Murray egy kedves fickó. Mindenki ezt állítja róla. Éppen ezért éri hatalmas meglepetésként őt magát is, amikor negyvenedik születésnapján a felesége elhagyja. A férfi kalandra... több»

#10039

dokumentum | kaland

Egy maroknyi brit fiatal arra vállalkozott, hogy kipróbálja, milyen az élet egy nyomornegyedben. Ellátogattak Afrika és Ázsia legnagyobb szegénynegyedeibe, és megpróbáltak a helyiek... több»

#10040

dokumentum

A Világosság és sötétség - nincs egyik a másik nélkül egy kétrészes sorozat, amelyben Jim Al-Khalili professzor felfedi a titkot és bemutatja, hogy a fény hogyan volt a tudósok... több»