Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#10001

romantikus | vígjáték

Murray egy kedves fickó. Mindenki ezt állítja róla. Éppen ezért éri hatalmas meglepetésként őt magát is, amikor negyvenedik születésnapján a felesége elhagyja. A férfi kalandra... több»

#10002

dokumentum | kaland

Egy maroknyi brit fiatal arra vállalkozott, hogy kipróbálja, milyen az élet egy nyomornegyedben. Ellátogattak Afrika és Ázsia legnagyobb szegénynegyedeibe, és megpróbáltak a helyiek... több»

#10003

dokumentum

A Világosság és sötétség - nincs egyik a másik nélkül egy kétrészes sorozat, amelyben Jim Al-Khalili professzor felfedi a titkot és bemutatja, hogy a fény hogyan volt a tudósok... több»

Visszatérés Benyovszky-szigetére
#10004

dokumentum

"Madagaszkáron eddig már kétszer is megfordultam és a legutóbbi, 1995-ös utazásomon egy jelképes síremléket készítettem Benyovszky Móric tiszteletére azon a helyen, ahol... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#10005

Hátborzongató sorozatunk azoknak a különleges embereknek a történeteit mutatja be, akik a klinikai halál állapotába kerültek, de csodával határos módon visszatértek az élők... több»

#10006

dokumentum

A gyatra északi tonhalszezon után Dave Marciano kapitány és TJ Ott kapitány délre hajóznak, hátha az észak-karolinai Outer Banks környékén gazdagabb zsákmány fogadja őket. több»

Szökevények
#10007

történelmi

Az akciófilmekben látott fogolyszökési történetekre hajlamosak vagyunk legyinteni, mondván annyira valószínűtlenek, hogy csak a képzelet szülöttei lehetnek. A bűnügyi archívumokban... több»

Szökevények II.
#10008

dokumentum

Az akciófilmekben látott fogolyszökési történetekre hajlamosak vagyunk legyinteni, mondván annyira valószínűtlenek, hogy csak a képzelet szülöttei lehetnek. A bűnügyi... több»

#10009

72 Meltdown  (2013)

A rakétaalkatrészeknek, az aranyozott betűkkel díszített fakoporsóknak és a régi ékszerüzletek rongyosra taposott szőnyegeinek van egy közös tulajdonságuk: némi türelemmel és... több»

#10010

krimi | történelmi

Betekintést nyerünk a Hell's Angels veszélyes és tiltott világába, ahogy épp Kanadában és Skandináviában igyekeznek kiiktatni riválisaikat. A 80-as és 90-es években teljes... több»

#10011

dokumentum

A világ legjobb paleontológusai az országot járva felfedező körutat tesznek az őskori lények rejtélyes világába. CGI technológiával a világ valaha élt, leggigantikusabb őslényei... több»

#10012

dokumentum

Az invazív fajoknak a hódpatkányoktól a prérikutyákig van egy közös vonásuk: mértéktelenül szaporodnak, s újabb és újabb területeket próbálnak az uralmuk alá hajtani, nem... több»

Szereplők: Mark Siddall

#10013

akció | animáció | fantasy

A Császári Naptár 3015. évében a világuralomra törő nagyhatalmak, Donatia és Kouran vég nélküli háborúskodásba sodorják az egész világot, aminek a Nil Kamui szigetország lakosai... több»

Zene, zene, zene - Különkiadás
#10014

zenés

A műsorban Bartók V. vonósnégyesének ősbemutatójára emlékezik az azt bemutató Magyar Vonósnégyes vezetője, Koromzay Dénes és a koncerten jelen lévő barátai: Vas István és... több»

Rendező: Mérei Anna

Mesélő városok
#10015

családi | dokumentum | történelmi

A Magyar Televízió mesélő városok sorozata azzal a koncepcióval készült, hogy egy helyszín, egy-egy vonzó európai nagyváros rövid bemutatását követően az adott nemzet... több»

#10016

dokumentum

A sorozat egy olyan világba kalauzol el minket, amelyet személyesen soha nem szeretnénk megtapasztalni, de amelynek sajátos viszonyai sokunk fantáziáját foglalkoztatják. több»

#10017

48 A nagy duett  (2011)

(5)

A Nagy Duettben sokat próbált énekesek, és a dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra. Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok... több»

Ezzel a mostani évaddal nagyon mellényúltak, ennyi idegesítő sztárocskát egy helyen! Norbi, Rubint Réka, Berki Krisztián, Demcsák Zsuzsa! A zsűriről nem is beszélve, akik össze-vissza pontoznak Cooky beszédét meg nem is érteni!
#10018

családi | dokumentum

A sorozatban szereplői Chris és Martin, a két testvér, akik Ebadtanyán mutatják be a különböző állatokat minden részben egy témához kapcsolódóan.

Amikor kicsi voltam, egyszerűen imádtam ezt a mesét. Zaboomafoo annyira aranyos, ahogy ugrál. Ráadásul még tanulni is lehet belőle. Nemcsak Zaboo, hanem a többi állat is nagyon aranyos. Az egyik kedvenc sorozatom. :) 10/10 :D
A természetvédelem frontvonalán
#10019

Egy kígyó, amiért egyre többen lelkesednek. Egy faj, ami nemrég a kipusztulás szélére került. Eszmei értéke felbecsülhetetlen. Nem szabad, hogy a száma visszacsökkenjen. A rákosi... több»

#10020

62 Feed the Beast  (2016)

(2)

dráma | krimi

Két jó barát egy életüket tartósan megváltoztató tragédia után úgy dönt, hogy összefog! Vállalkozásba kezdenek, és nyitnak egy "fine dining" éttermet Brooklyn-ban! több»

Szerintem nagyon jó a két fő karakter, egyébként egy dögunalmas f.s lenne az egész.