Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9981

dokumentum

Netflix

A Chef's Table című sorozat epizódjaiban hat világhírű séf életébe és konyhájába nyerhetünk bepillantást. több»

#9982

65 StartUp  (2016)

(4)

krimi | thriller

Egy kétségbeesett bankárnak el kell rejtenie a törvénytelen módon szerzett pénzt. Egy haiti-amerikai bandavezér szeretné tisztára mosni a nevét. Egy kubai-amerikai hacker egy forradalmi... több»

Jó kis zenei hangulat, kiváló vágás és kameramozgás, Freeman is fantasztikus. Szépen bonyolódik a történet egy igéretesen induló startup körül. Az elején vagyok. Eddig bejött.
#9983

szatíra | vígjáték

Netflix

A Lady Dynamite című sorozat főhőse az ismert színész és humorista, Maria, akinek sokszor szürreálisba hajló történetein keresztül megismerhetjük, hogyan veszítette el, majd... több»

Jegesmedvék városa
#9984

kaland

Minden ősszel ezer, fókák hiányában éhező jegesmedve vándorol át a manitobai Churchill határvárosán. Ilyenkor a kisváros lakossága nyolcszáz főről tízezerre duzzad: turisták... több»

Rendező: Paul Kell, Michael Bodnarchuk

Szereplők: Mike Goral

A történelem törtetői
#9985

dokumentum

A történelem folyamán sehol másutt nem lehetett olyan gyors és fényes karriert befutni, mint a királyi udvarokban. Stephen Smith, a BBC kulturális szerkesztője mutatja be az... több»

Világörökség Portugáliában
#9986

dokumentum

A sorozat Portugália világörökség részét képező építészeti remekeit és csodás  helyszíneit mutaja be. több»

#9987

dokumentum

Az ismeretterjesztő filmből hat nagyváros, New York, Párizs, Róma, San Francisco, London és New Orleans történetét ismerhetjük meg. Nem csupán a városok múltja tárul fel szemünk... több»

A 78-as körzet
#9988

családi | dráma

A sorozat első epizódja Molnár Dezsőné lakóbizottsági elnökké való megválasztását és a 78-as körzet lakóit mutatja be. több»

#9989

kaland

Egyedül nincs esélyed életben maradni, ám ha társulsz, és a csapatodban van egy profi túlélőművész, egy szokatlan észjárású feltaláló és egy lehetetlen nem ismerő ezermester,... több»

#9990

Az esküvők megszervezése mindig sok izgalommal jár, ezt csak hatványozza, ha tinédzserek lépnek frigyre. Nézzünk be egy ilyen esemény kulisszái mögé, legyünk szemtanúi annak, ahogy... több»

Rendező: Misty Tyson, Naomi Wise

#9991

dokumentum

Joe Penna, a népszerű YouTube-videós vezetésével ismerkedhetünk meg a világ vezető tudósaival, fejlesztőmérnökeivel, jövőkutatóival és sci-fi íróival, hogy képet kapjunk az... több»

#9992

dokumentum | történelmi

Az Oszmán Birodalom, a világtörténelem egyik legnagyobb és legbefolyásosabb birodalomának történetét kísérhetjük végig három részes sorozatunkban a XIII.századi megalakulásától... több»

Rendező: Gillian Bancroft

Szereplők: Rageh Omaar

Érdekes koncepció, bár a történet egészen lebilincselő, nekem az alakítások egy kissé dilettánsnak tűntek. Szerintem érdemes megnézni, de igazán tartalmas kikapcsolódást nem lehet tőle várni.
Az univerzum rejtélyei
#9993

dokumentum

Az Univerzum mérete szinte felfoghatatlan. Rejtélyei, mint a fekete lyukak működése, a csillagok születése, vagy az idő és a tér kérdése sok tudós kutatásának örök tárgya. A... több»

#9994

dokumentum

Több mint 62 000 gerinces faj létezik ma a Földön. Külső megjelenésük spektruma óriási változatosságot mutat, mégis egy közös van bennük: ugyanazon csontozati váz alapján... több»

Rendező: Ingrid Kvale, Sue Doody

Szereplők: Ben Garrod

#9995

82 Animal Kingdom  (2016)

(2)

dráma | krimi

Miután egy tizenhét éves Joshua "J" Cody édesanyja meghal, a fiú nagyanyjához és nagybátyjaihoz költözi egy dél-kaliforniai kisvárosba. Csakhamar nyilvánvalóvá válik számára,... több»

Számomra nagyon lebilincselő az egész. Tuti, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, főleg azoknak nem, akik nem szeretik a nem túl bonyolult, kicsit sematikus történeteket. A párbeszédek sem valami folyékonyak ami azt illeti, de ennek ellenére egy egészen nézhető sorozat kerekedett ki.
#9996

akció | animáció | fantasy

Rokuro egy híres, ördögűzőkből (onmyouji) álló családból származik, akiknek a feladatuk a gonosz Kegare démonok eltávolítása. Hősünknek azonban esze ágában sincs a családi... több»

#9997

dokumentum

Amerika gyönyörű, méltán világhírű nemzeti parkjait évről évre turisták és természetbarátok milliói keresik fel. E lélegzetelállító tájak igazi értékei azonban sokszor... több»

Rendező: Yann Sochaczewski

#9998

dokumentum

A dokumentumfilm-sorozat a Mumbai-i Elővárosi Vasúti Hálózat pezsgő életével ismerteti meg a nézőt. Az egyes kocsikban négyzetméterenkét 14 ember is állhat, s egy nap összesen kb.... több»

#9999

dokumentum

A galaxis több mint 200 millárd csillag rendszerből áll. Brian Cox arra keresi a választ hogy: - Valóban egyedül vagyunk? több»

Rendező: Nat Sharman

Szereplők: Brian Cox

#10000

87 Aznap éjjel  (2016)

(37) (7)

dráma | krimi

HBO Max

Miután az éjszakát bulizással tölti egy idegen nővel, egy férfi reggel a nő leszúrt holtteste mellett ébred, ráadásul őt gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével.  több»

Végre egy olyan krimisorozat, ami egyetlen gyilkosságról szól, és annak felgöngyölítéséről, de ennek ellenére az első résztől az utolsóig leköt minket, sőt! Kíváncsian várjuk az események folytatását, illetve a történet végkimenetelét. A sorozat legnagyobb erénye a... több»