Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#13261

dokumentum

A sorozat a bűntények felderítésének folyamatát mutatja be - valódi oknyomozás folyik a néző szeme előtt. Szemtanúk szólalnak meg, meglepő nyomozati fejlemények látnak napvilágot... több»

Rendező: Rob King

#13262

dokumentum | történelmi

Miben hasonlítanak egymásra Peru elátkozott piramisai, II. Ramszesz palotája Alsó-Egyiptomban és a Hettita Birodalom központja, a mai Törökország területén fekvő Hattuszasz? Mind... több»

#13263

dokumentum

A valóságshow három, az amerikai légierőnél szolgáló tiszt mindennapjait követi nyomon.

Szereplők: Chris Penn, Regina Pope

A valóság nyomában
#13265

dokumentum

A National Geographic Channel sorozata a közelmúlt leglátványosabb kulturális, tudományos és sporteseményeit tárja elénk varázslatos felvételek segítségével. több»

Kalapács alatt
#13266

dokumentum

Stílustörténeti áttekintés. Az adott korhoz kapcsolódó tárgyakon keresztül megismerhetik a tárgyak eredetét, kultúrtörténetét, szakértő elmondja, hogy melyik mitől értékes. A... több»

Goldie Gold and Action Jack
#13267

animáció

A „Goldie Gold and Action Jack” egy amerikai animációs kalandsorozat, amely 1981-ben jelent meg. A sorozat főszereplői Goldie Gold, az ifjú milliomos lány, és Action Jack, az ő bátor... több»

Váltsunk zöldre!
#13268

dokumentum

Minden egyes epizódban különleges ötleteket kapunk Adrian-től és barátaitól, hogy hogyan lehetünk környezettudatosak úgy, hogy közben a szépségre és stílusra is figyelünk.... több»

#13269

dokumentum

Észak-Amerika lenyűgöző változatosságú tájai, a hófödte hegycsúcsok, az érintetlen erdőségek és a szélfútta partvidékek a vadvilág rengeteg fajának adnak otthont. A sorozat... több»

Szereplők: Tom Selleck

Zip Zip
#13270

NA Zip Zip  (2015)

animáció

Washington a róka, Sam a vaddisznó és Eugenie, Sam kishúga belefáradtak abba, hogy a vadonban egymás hegyén-hátán éljenek. Arra a kényelemre vágynak, amit csak a külvárosok tudnak... több»

#13271

akció | animáció

A „Slimer! And the Real Ghostbusters” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amelyet 1988 és 1990 között sugároztak. A sorozat a „The Real Ghostbusters” animációs sorozat... több»

07-Ghost
#13272

NA 07-Ghost  (2009)

animáció | sci-fi

A Barsburg Birodalom Katonai Akadémiája arról híres, hogy a világ legelitebb katonáit képzi ki, akik különleges képességeket is képesek bevetni a csatatéren, amit csak úgy... több»

Meghökkentő természet(Sokkoló természet)
#13273

dokumentum

Aki azt hiszi, hogy Hollywoodban írják a legőrültebb és leghihetetlenebb történeteket, téved. Tarts velünk a Föld néhány távoli, egzotikus tájára, és légy szemtanúja az... több»

#13274

Dr. Oz népszerű talkshowjában életvezetési és egészségügyi tanácsokat ad, híres vendégekkel és szakértőkkel beszélget, vagy éppen legendás bűnügyi eseteket jár körül. több»

#13275

67 Stoked  (2009)

animáció | családi | vígjáték

Egy csapat tinédzser életük legfantasztikusabb nyarát készül eltölteni Sunset Beach-en, ahol egy hotelban helyezkednek el.

#13276

dráma

A MacLean család című sorozat egy kis bányászvárosba kalauzolja el a nézőt, ahol nem csupán a közösség férfi tagjai dolgoznak a helyi bányában, hanem a gyerekek is... több»

#13277

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A horror filmekben előfordul, hogy a főszereplő, addig piszkálja pattanásait, amíg apró pókok százai kezdenek kirajzani belőle. Persze legyinthetnék, hogy ez csak film, de az élet... több»

#13278

dokumentum

A díjnyertes dokumentumfilm-sorozat Amerika kézműveseit, munkájukat és művészetüket mutatja be. több»

#13279

dráma

A népszerű, akciófilmes tévéfilmsorozat a már klasszikussá vált "vészhelyzetes", "helyszínelős", esetenként a "fakabátos" stratégiát és koncepciót követi. Főhősei fiatalok és... több»

#13280

NA Vruć vetar  (1980)

(3)

vígjáték

A Forró szél (Врућ ветар) című jugoszláv filmsorozat 1979-ben készült, és 10 epizódon át követte az életművész főhős, Borivoje Šurdilović (Ljubiša Samardžić... több»