Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#13281

dokumentum

Kapa, kasza, fakanál 3. filmtartalom: Hugh Fearnley-Whittingstall a nagyvárosból vidékre költözött; házat vásárolt és farmot működtet. Állatokat tart, kertészkedik és a főzéssel... több»

#13282

dokumentum

Ki gondolt már arra, hogy hogyan kerül a szója szósz kis csinos pakkokba? Vagy mi minden történik, míg a pizza a dobozban házhoz jön? Valóban mexikói-e a burrito? A sorozat... több»

#13283

dráma | krimi | misztikus | vígjáték

"Veszélyes" Davies mindig azokat az ügyeket kapja meg, melyeket senki nem akar...

#13284

dráma | romantikus

Valentina éppen esküvőjére készül Alonsóval. Csinos, okos, gazdag és szerelmes. Amikor féltestvére, az álmok Ivana tudomást szerez a készülő frigyről, elhatározza, hogy... több»

Ez egy olyan sorozat, amilyennek mindegyiknek lennie kéne. Klasszikus, kavarós, szeretettel és árulással teli! :)
#13285

animáció

Öt fiatal különleges kalandja egy intergalaktikus háborúban, ahol csak a kitartás és az összefogás számít, ha meg akarják állítani az univerzumot veszélyzető gonoszt és hogy... több»

Miami állatrendőrség
#13286

dokumentum

A Miami Dade Rendőrség állatvédelmi osztályának ügynökei nap mint nap harcba szállnak az állatok megmentéséért. több»

#13287

vígjáték

Két, humoristákból, hírességekből és sportcsillagokból álló csapat méri össze sporttudását három fordulóban. több»

#13288

animáció | vígjáték

TV-ben (Comedy Central, csütörtök 01:33)

Ebben a világban New Yorkban szörnyek, természetfeletti lények, démonok és űrlények élnek együtt az emberekkel. A sorozatban egy fiatalember próbálja átverekedni magát a... több»

#13289

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A sorozat olyan embereket mutatunk be, akik beteges kényszert éreznek arra, hogy hatalmas mennyiségű haszontalan dolgot gyűjtsenek össze. Már odáig jutott minden epizód szereplője, hogy... több»

#13290

78 The Big C  (2010)

(1)

dráma | vígjáték

Cathy Jammison egy átlagos nő hétköznapi életét éli; tanárként dolgozik egy középiskolában. Férjnél van, házassága azonban nem túl jó. Van egy fia, aki a kamaszok minden... több»

Laura Linney nem csak a rákból lenne képes felgyógyulni, hanem a csalódottságból is, hogy nem kap elég díjat, elismerést a sorozatért. Ő és Oliver Platt különböző, mégis egységes, harmonikus párt alkotnak. Viszont Laura Linney testvérét alakító színész hasonló módon... több»
#13291

dokumentum

Követjük az elefántok életét és a Mentsd meg az elefántokat jótékonysági szervezet munkáját Kenyában; feltárjuk rejtett világukat – családi életük bonyodalmaitól... több»

A betolakodó
#13292

70 A betolakodó  (2001)

(2)

dráma | romantikus

A betolakodó című mexikói sorozat főhőse Virginia Martinez, aki nevelőnőként dolgozik a Rodrigo Junquera háznál. A férfinak hat gyermeke van: Junior, Carlos Albert, Raquel, Violeta,... több»

Manapság nem sok igazán jó horror filmet lehet találni, de ez nagyon tetszett. Néhol félelmetes, néhol elgondolkodtató, tipikus, de azért tetszetős végkifejlettel.
Esküvői tortacsodák
#13294

Adásról adásra lélegzetállító és ínycsiklandóan finom tortaremekek kerülnek képernyőre, melyek az esküvők igazi ékköveként emelik az ünnep pompáját.

#13295

88 Táncakadémia  (2010)

(4)

családi | dráma | romantikus | zenés

Tara Webster egy vidéki lány, aki gyermekkora óta arra vágyik, hogy híres balettművész legyen. Most eljött az ő ideje: elhatározza, hogy felvételizik az elismert Sidney-i... több»

Egy nagyon jó ausztrál sorozat, ami az első perctől magával ragadja a nézőt. A karakterek egytől egyig jól kidolgozottak, mindenkinek megvan a maga egyénisége, jelleme. Sydney-ben játszódik a történet, számtalan alkalommal láthatjuk benne a híres Operaházat is. A történet... több»
#13296

dráma | krimi | thriller

Ömer Uçar maximálisan segíti a barátait, akikben hatalmasat kell csalódnia, mivel ők és szerelme Eyşan kegyetlen játékot űzve csapdába csalják. Ömer börtönbe kerül egy olyan... több»

Szappanopera kategóriában az egyik legjobb, nálam kedvenc volt. Valóban minden rész izgalommal töltött el, és a legtöbb hasonló sorozattal szemben igazi jó sztorik, pörgős , fordulatos események jellemzők rá. Kategóriájában átlagon felüli, szórakoztató sorozat.
#13297

dráma | vígjáték

Kate Reed családja ügyvédi irodájánál dolgozott, ám idővel kiábrándult a jogból. Új hivatásként a mediátorok nem is oly könnyű területét választotta. Kiváló kommunikációs... több»

#13298

65 Titkok otthona  (2010)

(4)

dráma | fantasy | krimi | misztikus | thriller

A külső szemlélő számára a Porta egy átlagos, csendes lakóparknak tűnik. Magas fallal körülvett, kamerákkal megfigyelt terület, mely saját biztonsági szolgálattal rendelkezik. A... több»

Zseniális fantasy különleges lények lenyűgöző világával. Izgalmas, fordulatos, pörgő. A befejezése valami hihetetlenül felcsigázó. Felettébb vártam a folytatást. Sajnos abbamaradt. Szomorú, hogy elkaszálták. Kár érte!
#13299

47 Sliced  (2010)

Hétköznapi világunk tárgyait vágja szó szerint ketté ez a sorozat, hogy bemutassa azok működését. Lássuk, miként fest belülről egy pénztárgép vagy egy játékautomata!

#13300

animáció | családi | vígjáték

Netflix

Tapsi Hapsi és Dodó kacsa, a világ egyik legkülönösebb párosa, valamint Cucu malac, Csőrike, Szilveszter és Gyalogkakukk ismét bebizonyítja, hogy barátok nélkül nem élet az élet.... több»

Nagyon tetszik minden rész maga a kis csoda. Rettentően szórakoztató, sok humoros karakterrel és rengeteg vicces párbeszéddel, beszólással. Nagyon jól vannak megoldva a részek, hogy nem csak Taps és Dodó van benne.