Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#13321

dokumentum

Emberek különböző, zavarbaejtő egészségügyi problémákkal vonulnak fel ebben a dokumentum stílusú showban. Az orvosuk pedig igyekszik a legjobb gyógymódokat kipróbálni az egyes... több»

#13322

dokumentum

A féreglyukon át című izgalmas tévésorozat Morgan Freeman kalauzolásában teszi fel a világegyetemmel kapcsolatos legáltalánosabb kérdéseket: Egyedül vagyunk-e az univerzumban? Honnan... több»

Érdekes gondolatok vannak a filmben, de merőben elfogult és bizonyítatlan véleményeken alapulnak. Bizonyos állítások még laikus füllel is megcáfolhatóak. De ennek ellenére aki szeret eljátszani olyan gondolatokkal, melyek valószínű soha sem kerülnek bizonyításra, annak... több»
#13323

akció | animáció | kaland | sci-fi

Netflix

Alakváltó robotok két tábora harcol egymás ellen. Helyszínül a Földet választották. Az Autobotok szövetségre léptek Amerika Kormányával, míg ellenfeleik az Álcák a bolygó... több»

#13324

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

Christopher Chance biztonsági szakértő halált megvető bátorsággal végzi munkáját és kész akár japán tolmácsként, akár könyvelőként beépülni kliensei életébe, s magára... több»

McG ismét egy nézhető, akcióra hangolt sorozatot alkotott, amiből nem hiányzik a humor sem. A főhős poénos, megfelelő mértékóek az akciójelenetek. Még nem néztem meg az összes részt, de bízom benne, hogy az első pár részből kikövetkeztethető lehetőségek kibontakoznak a... több»
#13325

kaland

A katonai tapasztalattal rendelkező Dave Canterbury és a természetbúvár Cody Lundin megpróbálja bebizonyítani, hogy némi rátermettséggel és kreativitással az ember még a... több»

#13326

88 Haven  (2010)

(1)

dráma | fantasy | horror | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Audrey Parker, a kiváló nyomozó Havenbe érkezik egy gyilkossági ügy kapcsán. Munkája során lassan feltárul előtte a csendes kisváros sötétebbik oldala és szembesül a szokatlan... több»

Szuper fantasy sorozat! Egy laza kis természetfeletti nyomozós történetként indul, amivé pedig átalakul az valami zseniális. Ritka kiváló példa arra ez a sorozat, hogyha a keretek, amik között működik, a szabályok, amikre épül már nem felelnek meg, akkor egyszerűen át kell... több»
#13327

NA Paradox  (2009)

(2)

dráma

Egy csapat rendőr, élükön Rebecca Flint nyomozóval, egy jelenséget figyel, melyre a kitűnő asztrofizikus, dr. Christian King figyelt fel először és dokumentálta is azt. A leletei... több»

Nagyon precízen összerakott sorozat, kitűnő és karizmatikus színészekkel.
#13328

A kilenc epizódos valóság show sorozat, Los Angeles-i leszbikusok egy csoportjának mindennapjait követi végig. több»

#13329

dokumentum

A Kanada északi tájai szárnyaló utolsó sarkvidéki pilóták izgalmas és váratlan fordulatokban bővelkedő életét mutatja be ez a dokumentumfilm-sorozat. A Buffalo Légitársaság a... több»

#13330

72 Haláli testcsere  (2009)

(1)

dráma | vígjáték

Deb, a tökéletes külsővel és az álompasival éli a tipikus 'szőke nő' életét. Szereti a divatot, a pletykákat, a barátnőkkel való trécselést. Jane, egy kissé molett és... több»

Nagyon érdekes sorozat. Aki szereti az ügyvédes, nyomozós sorozatokat. Ajánlom figyelmébe. Nekem nagyon tetszett.
#13331

dráma

Két svéd gyerek megtapasztalja a családi élet örömeit és szomorúságait.

#13332

78 Szerelmes Nina  (2010)

(1)

dráma | vígjáték

A 30 éves szülésznő, Nina Produman és mesés, de rendetlen családjának humoros története...

Néha pityergős, néha nevetős, néha kicsit szomorú a hangulata, de van mondanivalója. A szereplőket is jól eltalálták. Könnyed, szórakoztató sorozat. A főszereplő lányt nagyon megszerettem. Sajnos csak az első három évadot tudtam megnézni, a többit eredeti nyelven sem találom.... több»
#13333

animáció | kaland | krimi | misztikus

Miss Mallard egy kiváló kacsa detektív, aki egyetlen ügyet sem hagy megoldatlanul. Segítői közé tartozik egyebek mellett unokaöccse, Récefi Willard, aki nyomozóként dolgozik a... több»

#13334

dokumentum | történelmi

Exkluzív felvételek, források dokumentálják a történéseket, amelyeket a haditudósítók, távírók, katonák és civilek készítettek. A sorozat színesben látható, illetve az egyes... több»

Szereplők: Mathieu Kassovitz

#13335

Két csapat vállalkozik arra, hogy üzleti és konyhai tudásukat és rátermettségüket összemérve megmérkőzzön egymással. A cél: a kapott 5000 dollárból rendezzenek be egy éttermet... több»

#13336

NA Hello My Teacher  (2005)

(3)

dráma

Na Bo Ri valóra váltja végre nagy álmát és tanári állást szerez. Azonban mindez egy feltételhez kötődik, mégpedig szárnyai alá kell vennie az igazgató fiát. több»

Yoo Gong által hozott karakter számomra egyszerűen irritáló volt, nem tudom megmondani, miért. Szeretem mint színészt, de ez. A történet eléggé szuper, bár nem valami fordulatos. Talán nem is annyira lényeges, mert remek hangulatú sorozat.
#13337

86 The Garfield Show  (2009)

(3) (2)

animáció | vígjáték

Netflix

Garfleid, a lusta, kövér és bosszantó macska kalandjai folytatódnak gazdájával és a kutyával, Ubullal az oldalán. több»

Első ránézésre nem tűnik úgy, de ez egy kifejezetten rendben lévő animáicós sorozat, kellően kidolgozott részekkel és egész jó történetekkel.
#13338

78 Balfékek  (2009)

(9) (13)

szatíra | vígjáték

Miután Jeff Wingert érvénytelen diplomája miatt felfüggesztik állásából, az ügyvédnek vissza kell ülnie az iskolapadba. Beiratkozik a Greendale Communictiy Főiskolára, ahol új... több»

Ennyi popkulturális utalást egy sorozatban még sosem láthattál mint ebben. Bőven van a sorozatban újranézési potenciál, mert a készítők annyira teletömték utalásokkal, hogy könnyen le lehet maradni egyikről-másikról. Vannak animációs részek, vannak, melyek a párhuzamos... több»
#13339

A Beépített főnök - Amerika című sorozatban olyan multicégek vezetőivel ismerkedhetünk meg, akik álruhát öltve beépülnek saját alkalmazottaik közé, hogy megismerjék az... több»

#13340

krimi | vígjáték

Franklin és Bash, a két sikeres ügyvéd lelkesen és hivatástudattal átitatva áll munkájához: mindent bevetnek, hogy minél ügyfelet szerezzenek cégüknek. Minden megváltozik, amikor... több»