Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Furcsa, valódi, különös(Bizarr teremtmények)
#13341

dokumentum

Tanúi lehetünk a természet szörnyen rosszul sikerült konfrontációinak; a rémisztő csatáktól a furcsa űrlényszerű fenevadakig bemutatjuk a 10 toplistás leghihetetlenebb, filmre vett... több»

Észak-Korea szívében
#13342

dokumentum

A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság évtizedekig elzárkózott a külvilág elől. Csak Kim Il Sung halála után, 1994-ben vált az ország egy kicsit nyitottabbá, amit Solrun Hoaas... több»

#13343

80 Édesvízi szörnyek  (2009)

(4) (3)

dokumentum | kaland | misztikus

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A sorozat olyan érdekes és ijesztő állatkülönlegességeket, elsősorban halakat mutat be, melyek létezéséről a hétköznapok embere eddig nem is tudott.

Szeretem nézni az epizódokat, mert kíváncsi vagyok ezekre a halakra. Nagyon sok érdekességet mutattak már. A kifogásukat illetően azonban már szkeptikus vagyok. Többször is az volt az érzésem a nagy horgász horgára inkább csak ráakasztották a halat, sem mint kifogta volna. Az sem... több»
#13344

dokumentum

A road-show Amerika elveszett, titkos és magánkézben lévő kincseit és antikvitásait kutatja fel.  több»

#13345

52 Igazgyöngy  (2005)

(2)

családi | dráma | romantikus

Miután Mehmet egy szörnyű baleset következtében elveszíti szerelmét, zsarnoki nagyapja új feleséget választ neki. A szegény családból származó Gyöngyre esik a választása, aki... több»

Miután nagy nehezen végignéztem a kb 4 órás első fejezetet, amit végig sírtam, nevettem...:( pár millió agysejtem, és némi időm bánta, hogy el tudjam mondani, senki nem halt meg...semmi érdemleges nem történt. Amire még emlékszem, a hosszú epilógus az idő múlásáról és a... több»
#13346

dokumentum

A Véznák kontra dagik című műsorban egy fedél alá költöztetnek egy túlsúlyos és egy mérhetetlenül sovány embert. Súlyos dolog ez, ugyanis a soványnak azt kell ennie, amit a... több»

Néha megnézek egy-egy részt, de amikor egy csőbe összeöntik az elfogyasztott kaját attól rosszul vagyok. Hihetetlen, hogy egyesek mennyire nincsenek tisztában magukkal.
Wonder Wheels
#13347

animáció

A „Wonder Wheels” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amelyet 1977-ben indítottak el. A sorozat középpontjában a főszereplő, Wonder Wheels áll, aki egy beszélő autó. A... több»

Szereplők: Micky Dolenz

#13348

dokumentum

Amióta a számítógépes animáció ennyire igényes lett, van értelme olyan csillagászati sorozatokat nézni, amiből amúgy egy kukkot sem értenénk. Hatványozottan igaz ez a fekete... több»

Érdekes ismeretterjesztő sorozat, hiteles, lenyűgöző, széles ismereteket oszt meg. Mindenkinek ajánlom aki szeretné tudását fejleszteni könnyed módon.
#13349

76 Elveszett lány  (2010)

(3) (1)

dráma | fantasy

TV-ben (Sony Max, csütörtök 01:33)

A történet főszereplője Bo, aki különös képességgel rendelkezik, mások szexuális energiájából táplálkozik - legyen férfi vagy nő -, ám nem tudja, hogy mi is ő valójában. A... több»

Sok nyomozás, szex, akció, rejtély és humor. Az első 3 évad az, ami jobban sikerült szerintem, de egy próbát szerintem mindenképp megér. Talán nem ez lesz életed sorozata, de jól el lehet vele ütni az időt.
#13350

vígjáték

A sorozatnak az 'Egy amerikai Angliában' alcímet is lehetne adni. Főhőse Todd Margaret, egy amerikai üzletember, aki Londonban kap új csoportvezetői állást. Csapatának az a feladata,... több»

#13351

dráma

Háromrészes minisorozat Gerald Middletonról, az idősödő történészről, aki a fiatalságáról, kapcsolatairól (különösen legjobb barátja barátnőjével), karrierjéről (amit... több»

#13352

82 Korra legendája  (2012)

(11) (14)

akció | animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

A történet hetven évvel Avatar – Aang legendája (2005) után veszi fel a fonalat. Aang utódja, Korra Republic Citybe vándorol, hogy a léghajlítás mesterévé váljon és felvegye a... több»

Legalább annyira jó, mint a korábbi sorozat. A világ teljesen megváltozott, a látványos és ötletes steampunk szerű találmányok még izgalmasabbá teszik az univerzumot. A karakterek igényesen lettek kitalálva. A legnagyobb különbség a korábbi sorozathoz, az alaphangulat, ez... több»
#13353

90 Downton Abbey  (2010)

(12) (6)

dráma | romantikus

HBO Max | SkyShowtime | TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

V. György brit király uralkodása idején járunk. A Yorkshire-ben található nagybirtokon, Downton Abbey-n élnek az arisztokrata Crawley család tagjai és szolgálóik. A történet a... több»

Mindenkit meg tudok érteni, aki imádja ezt a sorozatot, de én az első két évadot speciel eléggé untam. Jó, a hangulat megfogott, meg az egész látványa stb, de valahogy a sztoriban én nem éreztem semmi lendületet. Aztán a harmadik évadra megjött az, amit az elejétől fogva... több»
#13354

A valóságshow olyan házaspárokat és otthonukat mutatja be, akik elégedetlenek házukkal. Nem tudják, hogy maradjanak, vagy eladják a lakást, ezért két profi lakberendezőhöz fordulnak... több»

#13355

animáció | családi | vígjáték

Egy csapat bátor kutya elhatározza, hogy minden kutyakölyöknek szerez egy-egy szerető gazdit. E nemes feladat végrehajtása azonban nem is olyan egyszerű, de az elszánt állatok mindent... több»

Ha engem kérdezne valaki azt mondanám, hogy imádnivaló! Mindigis szerettem, a régebbi részekre is emlékszem, ez egy nagyon jól kitalált mesécske, szeretni való ebekkel, mindegyik egy igazi karakter, egy igazi jellem.
#13356

dráma | romantikus

A sorozat színteréül egy sztiptízbár szolgál, ahol a táncosok hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést. több»

#13357

dokumentum | kaland | vígjáték

Az ismeretterjesztő sorozat főhőse Karl Pilkington, aki nem érti miért olyan különlegesek a világ különböző tájain található műemlékek? Ricky Gervais és Stephen Merchant... több»

#13358

dráma

Kody Brown négy feleségével és nejeitől született 17 gyermekével igyekszik normális családi életet élni egy olyan társadalomban, amely elítéli ezt az életformát. A film... több»

#13360

78 Terepen  (2009)

(3)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

A sorozat kíméletlen őszinteséggel mutatja be a Los Angeles-i rendőrség mindennapjait. Megismerhetjük a hétköznapok hőseinek cseppet sem könnyű munkáját, magánéletüket,... több»

nagyszerű sorozat, cseppet sem naiv szemszögből mutatja be a rendőrök munkáját és a hétköznapjaik valóságát. Sajnos semmiből nem adnak sokat, ami jó, de ez a 43 rész is sokat tudott adni.