Értékelések (8)

2022. 03. 11.
Micsoda szereposztás! Úgy értem, én csak azt a két főszereplőre számítottam, akik a plakáton vannak - de hadd mondjam el nektek... sokkal több nagyszerű színész van benne... több»
2020. 09. 19.
Vigyetek papírzsebkendőt magatokkal, vagy vegyétek magatok mellé a kanapéra, mert kelleni fog. Gyönyörű, érzelmes alkotás. A romantikus vonal is jól működik benne, de a t... több»

90 Aggretsuko  (2018)

2020. 08. 25.
Eszelősen jó, ehhez semmi többet nem kell hozzátenni. :D ... több»
Remek sorozatnak ígérkezik, rajongóknak nem szabad kihagyni. Vizuálisan tökéletes, a karaktereket egészen új rétegekkel látja el, az egész izgalmasan kiszámíthatatlan és ... több»
Azt reméltem, megtudok valami újat a pápáról, hát nem igazán. A nézeteit eddig is ismertem, jó lett volna, ha mutatnak valamit az egyházi tisztviselők reakcióiból is, de ... több»
2020. 04. 11.
Történelmi számvetés, korrajz, személyes életút, vagy egyszerűen csak egy érdekes sorozat – mindegy, mi motiválja a nézőt, ebben a sorozatban nem fog csalódni. Nagyon jól... több»
2020. 03. 15.
Krimirajongóknak mindenképp látni kell. A szokásos kliséktől eltérő módon egy maffiózó szemszögéből mutatja be az alvilág működését. Tökéletesen vegyíti a valós események... több»
2015. 07. 04.
A Lázadás a Marson a szegény ember Total Recallja, és azt hiszem ezzel mindent el is mondtam. Gyenge, olcsó B sci-fi, amit nem tudnék jó szívvel ajánlani gyakorlatilag se... több»