A legjobb filmek, amiket MOST nézhetsz az Apple TV+-on

Bár talán hazánkban egyelőre kevésbé elterjedt, az Apple TV+ is rengeteg tartalommal várja az otthonukban mozizni vágyókat. Mi most egy kis kedvcsináló gyanánt megmutatjuk, hogy mik most a legjobb filmek a nem egészen három éves streaming szolgáltató kínálatában.

Az alábbi listán műfajtól függetlenül szerepelnek a filmek, így találsz rajta háborús drámát, romantikus filmet, animációs filmet és sci-fit, de nem hiányoznak a dokumentumfilmek, a családi mozik és vígjátékok sem.

Ha van Apple TV+ előfizetésed, bármelyik filmet a mafabos adatlapról is elindíthatod a rózsaszín 'Lejátszás az Apple TV+-on'-mezőre kattintva.

#26

70 Szerencse  (2022)

(5)

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Apple TV+

Fény derül a szerencse és a balszerencse szervezetei közötti évezredes harcra, amely titokban befolyásolja a mindennapokat. több»

Rendező: Peggy Holmes
Szereplők: Whoopi Goldberg, Jane Fonda
Az Apple Original Films és a Skydance Animation közös produkciója Sam Greenfield, a világ legszerencsétlenebb emberének története, aki hirtelen a sosem látott Szerencse Földjén találja magát, és össze kell fognia az ottani varázslatos lényekkel, hogy fordítson a szerencséjén.
#25

56 Hala  (2019)

(2)

dráma

Apple TV+

Egy muzulmán tinédzser megpróbál megbirkózni családja befolyásával, miközben a saját életét igyekszik élni. több»

A muzulmán tinérdzser története, akinek nem csak a hétköznapok nehézségeivel, de családjával is meg kell küzdenie.
#24

dráma

Apple TV+

Lennie fiatal zenészzseni, aki nővérét gyászolja. Azonban egy napon egy új jövevény az iskolában felkavarja mindennapjait, és összezavarja, valamint megrázza kapcsolatát... több»

Lennie hatalmas tehetség a zenében, de épp most veszítette el a nővérét. A gyászt azonban felkavarja az iskolában egy új jövevény, aki mindent felborít.
#23

70 Mélység  (2021)

(1)

dokumentum

Apple TV+

A világ legelkötelezettebb bálnakutatói mutatják be mindennapjaikat és elért céljaikat, hogy mindenkihez közelebb hozhassák ezt a világot. több»

Rendező: Drew Xanthopoulos
Egy dokumentumfilm nem csak a bálnákról, de az értük rajongó kutatókról is.
#22

dokumentum

Apple TV+

Werner Herzog dokumentumfilmje feltárja a meteorok és üstökösök hatását az ősi vallásokra és kultúrákra. több»

A meteoroknak nem csak a környezetre, de az emberekre is jelentős hatásuk van. Ez a dokumentumfilm a meteorok ősi vallásokra gykorolt hatását vizsgálja.
#21

68 Apák  (2019)

(2)

családi | dokumentum | vígjáték

Apple TV+

A dokumentumfilm egy kis humorral fűszerezve válaszolja meg a sokakat foglalkoztató kérdést: milyen érzés apának lenni a 21. században? Bryce Dallas Howard olyan híres férfiak... több»

Milyen érzés apának lenni a XXI. században? Ezt boncolgatja némi humorral ez a dokumentumfilm.
#20

68 Hattyúdal  (2021)

(2)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A nem túl távoli jövőben Cameron Turnert halálos betegséggel diagnosztizálják. Lehetőséget kap egy kísérleti módszer kipróbálására, amivel megvédhetné feleségét és... több»

Egy férfit halálos kórral diagnosztizálnak. Számára már nincs remény, de a családját még megóvhatja a gyásztól: felajánlják neki, hogy a klónja lépne a helyére.
#19

88 Palmer  (2021)

(3) (3)

dráma

Apple TV+

Egy szabadlábra helyezett elítélt és egy nehéz családi körülményekből érkező kisfiú különleges barátságot köt.  több»

Eddie tizenkét év után szabadul és hazaköltözik a kisvárosba, ahonnan futballsztárként került el. Most mindent újra kell kezdenie, amiben a szomszéd hét éves kisfia lehet a legnagyobb támasza.
#18

73 Felkeverve  (2020)

(3)

dráma | kaland | vígjáték

Apple TV+

Egy fiatal anyuka újra felveszi a kapcsolatot rég nem látott bohém apjával, akivel egy felejthetetlen napot töltenek együtt New Yorkban. több»

Egy anyuka sok-sok év után újra találkozik a kissé szabadszellemű apjával. Egy csodálatos napot töltenek együtt New Yorkban.
#17

77 Macbeth tragédiája  (2021)

(4) (3)

dráma | háborús | thriller | történelmi

Apple TV+

William Shakespeare azonos című tragédiája nyomán. Egy skót nagyúr három boszorkány meggyőz arról, hogy ő lesz Skócia következő királya. A férfit ambiciózus felesége is... több»

Shakespeare klasszikus drámájának újraértelmezése Denzel Washingtonnal a főszerepben. Ennél többet aligha kell mondani róla.
#16

dokumentum

Apple TV+

Mike Diamond és Adam Horovitz olyan részletekbe avatják be a rajongókat a Beastie Boys története kapcsán, amelyet eddig sosem hallhattak.

Rendező: Spike Jonze
Szereplők: Adam Horovitz, Mike D
Ismerd meg a népszerű együttes legféltettebb titkait, amiket maga Mike Diamond és Adam Horovitz mesél el.
#15

79 A Greyhound csatahajó  (2020)

(10) (9)

akció | dráma | háborús | történelmi

Apple TV+

1942-t írunk. Nem sokkal azt követően, hogy az Amerikai Egyesült Államok belépett a második világháborúba, egy 37 szövetségi hajóból álló flotta megkísérel átkelni az... több»

A második világháborúban egy amerikai flotta megpróbál átkelni az Atlanti-óceán északi részén. De nem csak a rájuk vadászó németekkel, hanem a természettel is meg kell küzdeniük. Igaz történet alapján.
#14

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilmet David Attenborough narrálja. Az eddig nem látott képsorozatok bemutatják, hogyan adott új utat a természetnek az emberek elzárása és a járványhelyzet. A Föld... több»

Rendező: Tom Beard
Szereplők: David Attenborough
Nagyszerű dokumentumfilm David Attenborough narrációjával. Azt mutatja be, hogy a pandémia alatt bezárt emberek nélkül miként vette vissza a világot a természet.
#13

dokumentum

Apple TV+

Lupita Nyong’o narrációjával a Peanuts csapatát és magát az alkotót, Charles M. Schulzot ismerhetjük meg. Kevin Smith, Al Roker, Billie Jean King és még számos ismert, híres... több»

A világ egyik leghíresebb rajzfilmjének hatását és az alkotó életét bemutató dokumentumfilm.
#12

animáció | rövidfilm

Apple TV+

Egy hétéves kisfiú sokat tanul a Föld csodáiról a szüleinek és egy titokzatos kiállításnak köszönhetően, amit csak a Minden Múzeumának neveznek. több»

Rendező: Philip Hunt, Douglas Carrigan
Szereplők: Meryl Streep
Az animációs film főhőse egy kisfiú, aki egy különleges kiállításon tanul a Földről.
#11

dokumentum | életrajzi | zenés

Apple TV+

Bruce Springsteen rajongói végre bepillantást nyerhetnek az énekes és dalszerző munkájába, amely a stúdiótól kezdve egészen a koncertig tart. több»

A legendás énekes és dalszerző munkájának mindennapjaiba leshetünk bele.
#10

60 Felnőttem, csacsacsa  (2022)

(2) (4)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy fiatalember, aki Bar Mitzvah partik házigazdájaként dolgozik, barátságot köt egy egyedülálló anyával és lányával.

Egy New Jersey-i 22 éves srác, Andrew Bar Mitzvah partik szervezésébe kezd, melynek köszönhetően megismerkedik egy anyával és annak autista lányával. Kiváló kritikai fogadtatású film Dakota Johnson főszereplésével. Kihagyhatatlan darab.
#9

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilm mindazokat a körülményeket vizsgálja, amelyek végül ahhoz vezettek, hogy megszületett a rock and roll egyik legbefolyásosabb bandája. több»

A legendás zenekar megalakulásának történetét feldolgozó dokumentumfilm.
#8

családi | dokumentum

Apple TV+

Athena olyan anya, aki bármi áron megvédi borjait, miután kénytelenek elhagyni a biztonságot és az életet jelentő itatót. több»

A dokumentumfilm Athenát, az anyaelefántot követi mindenhová. Athena bármit megtesz, hogy megvédje borját.
#7

dráma | musical | vígjáték

Apple TV+

Hétezer utas egy újfullandi kisvárosban ragad a 9/11-es terrortámadást követően. Szállást kapnak a helyiektől, és kellemes vendéglátásban részesülnek. több»

A 9/11-es terrortámadás idején több ezer utas egy újfullandi kisvárosban reked, ahol a helyiek szállásolják el őket.
#6

80 Farkasok népe  (2020)

(4)

animáció | családi | fantasy | kaland

Apple TV+

A babona és a varázslat idején, amikor a farkasokat démoni lényeknek tartották, a természetet pedig megszelídítendő gonosznak, egy fiatal vadász növendék, Robyn Írországba... több»

Egy mese egy fiúról, aki az apjával a farkasok kiirtására esküdött fel. Csakhogy egy nap találkozik egy vad lánnyal, majd kiderül, hogy ő maga is farkassá tud változni.
#5

78 Finch  (2021)

(13) (5)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A posztapokaliptikus Földön egy robot, aki azért épített haldokló teremtője, hogy gondoskodjon szeretett kutyájáról, megismerkedik az élet, a szerelem és a barátság... több»

A Föld elpusztult, az emberiség oda. Egy kutató épít egy robotot, akinek azt a feladatot adja, hogy halála után vigyázzon a kutyájára.
#4

74 Boys State  (2020)

(1)

dokumentum

Apple TV+

A film eredeti módszerrel vizsgálja az amerikai demokráciát. Ezer 17 éves texasi fiú összefog, hogy az alapoktól építsen fel egy új kormányt, a fennkölt eszmék azonban piszkos... több»

Érdekes kísérletről szól ez a dokumentumfim: ezer texasi diákkal megpróbálnak teljesen a semmiből felépíteni egy új kormányt. Sikerrel járhatnak?
#3

84 A pénzember  (2020)

(3) (2)

dráma | életrajzi

Apple TV+

Bernard Garrett és Joe Morris a hatvanas években az Egyesült Államok első afroamerikai vállkozóivá váltak. Egyik legnagyobb dobásukként egy fehér, munkásosztálybeli férfit... több»

A '60-as években két színesbőrű férfi céget alapít és alkalmaznak egy fehér férfit, hogy a cég vezetőjének adja ki magát. Ők közben takarítónak álcázzák magukat.
#2

dokumentum | életrajzi | zenés

Apple TV+

A rajongók eddig sosem kaphattak annyira közeli és bennsőséges képet napjaink egyik legnagyobb popsztárjáról, Billie Eilish-ről, mint most.

Az egyik legnépszerűbb zenész életét és pályáját bemutató dokumentumfilm.
#1

84 Coda  (2021)

(9) (3)

dráma | zenés

Apple TV+

A 17 éves Ruby CODA-ként (Child of Deaf Adults - Siket Szülők Gyermeke) az egyetlen halló ember családjában. Az iskola mellett szüleinek és testvérének segít halászati... több»

Ruby siket szülők gyermeke, az egyetlen, akinek jó a hallása a családban. Az iskolában rájön, hogy jó érzéke van az énekléshez, ezért választania kell: új szenvedélye vagy a családi vállalkozás.