#10

70 Banki meló  (2008)

(14) (5)

krimi | thriller

Telekom TVGO

A valódi eseményeken alapuló történet középpontjában egy kisstílű bűnöző, Terry (Jason Statham) áll, aki kap egy lehetőséget, hogy igazán nagy dohányt szakítson. Ehhez... több»

A valódi eseményeken alapuló történet középpontjában egy kisstílű bűnöző, Terry (Jason Statham) áll, aki kap egy lehetőséget, hogy igazán nagy dohányt szakítson. Ehhez csak be kell törnie egy bankba, ám miután csapatával elvégezte a melót, kiderül, hogy csak eszközei voltak egy sokkal nagyszabásúbb tervnek, amelyben a legfelsőbb angol körök is érintettek. A csapat ezzel olyan veszélybe sodorja magát, amiből nehéz lesz kikeveredniük.
#9

75 Halálfutam  (2008)

(26) (11)

akció | sci-fi | thriller

A nem túl távoli jövőben a szórakoztatás egyik formája egy olyan autóverseny, mely során elítélt gyilkosoknak kell egymás élete árán, minél látványosabb küzdelemben... több»

A nem túl távoli jövőben a szórakoztatás egyik formája egy olyan autóverseny, mely során elítélt gyilkosoknak kell egymás élete árán, minél látványosabb küzdelemben megszerezniük a győzelmet. Aki 5 versenyt nyer, szabadon engedik, ellenkező esetben az életével fizet. Jensen Ames (Jason Statham) ártatlanul kerül börtönbe és arra kényszerítik, hogy részt vegyen az öldöklő küzdelemben.
#8

70 A mestergyilkos  (2011)

(13) (6)

akció | thriller

Arthur Bishop (Jason Statham) igazi profi, soha nem vét egyetlen hibát sem, mindig pontos és megbízható. A szakmája: bérgyilkos. Tökéjre fejlesztett módszerét ezúttal a... több»

Arthur Bishop (Jason Statham) igazi profi, soha nem vét egyetlen hibát sem, mindig pontos és megbízható. A szakmája: bérgyilkos. Tökéjre fejlesztett módszerét ezúttal a személyes bosszú érdekében kell bevetnie. Mikor mentorát és jó barátját, Harryt (Donald Sutherland) meggyilkolják, úgy dönt, nem hagyja annyiban a dolgot. Tervében azonban váratlan bonyodalom zavarja meg, mikor felbukkan Harry gyűlölettől fűtött fia (Ben Foster), aki csatlakozni szeretne az apja emlékéért folytatott bosszúhadjárathoz.
#7

akció | kaland | thriller

Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat... több»

Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat azt a megbízást kapja, hogy végezzenek egy dél-amerikai diktatúra kegyetlen vezetőjével. A rutin bevetést hamarosan nem várt akadályok nehezítik meg.
#6

79 Az olasz meló  (2003)

(32) (14)

akció | krimi | thriller

Charlie Crocker egy valódi lángelme, ha a rablások kiterveléséről van szó. Egyik embere azonban átveri, és lelép az összes szajréval. Crocker rábukkan az arany nyomára, melyet... több»

Charlie Crocker egy valódi lángelme, ha a rablások kiterveléséről van szó. Egyik embere azonban átveri, és lelép az összes szajréval. Crocker rábukkan az arany nyomára, melyet követően csapatot gyűjt maga köré, hogy bosszút álljon az árulón, és visszaszerezze jogos jussát.
#5

90 Blöff  (2000)

(88) (11)

krimi | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

A sok szálon futó történetben szerepet kap egy hatalmas 84 karátos gyémánt, egy kutya, egy illegális bokszmeccseket szervező kegyetlen maffiózó, két pitiáner ügyintéző, egy... több»

A sok szálon futó történetben szerepet kap egy hatalmas 84 karátos gyémánt, egy kutya, egy illegális bokszmeccseket szervező kegyetlen maffiózó, két pitiáner ügyintéző, egy keménykezű roma boxoló egy lakókocsi-parkból, vagyis a londoni alvilág számtalan rosszarcú és/vagy szerencsétlen figurája. A különböző történetek végül a gyémánt utáni véget nem érő hajszában futnak össze, a kevésbé szerencséseknek azonban az életükért kell menekülniük.
#4

krimi | vígjáték

HBO Max

Négy csóró jóbarát elhatározza, hogy meggazdagodnak. A lendület megvan, de a terv nem éppen kifinomult,  emiatt pedig a dolgok váratlan fordulathoz vezetnek. Adósságba... több»

Négy csóró jóbarát elhatározza, hogy meggazdagodnak. A lendület megvan, de a terv nem éppen kifinomult, emiatt pedig a dolgok váratlan fordulathoz vezetnek. Adósságba keverednek, melyet minél hamarabb törleszteniük kell, mivel az East End-i gengszeterek nem sok időt hagytak nekik. A következő tervet eszelik ki: kirabolnak egy másik bandát. Ebből aztán teljes káosz kerekedik, egy idő után már azt sem tudni, ki kivel van, közben pedig a nagy dohánynak is lába kél.
#3

76 Crank - Felpörgetve  (2006)

(21) (12)

akció | krimi | thriller

Netflix | HBO Max | TV-ben (RTL+, csütörtök 01:33)

Az egyik reggel Chev Chelios-szal egy ismeretlen hang közli a telefonban, hogy megmérkezték, és egy óra múlva meghal. Csak azzal tudja lelassítani a szívét leállító mérget, ha... több»

Az egyik reggel Chev Chelios-szal egy ismeretlen hang közli a telefonban, hogy megmérkezték, és egy óra múlva meghal. Csak azzal tudja lelassítani a szívét leállító mérget, ha magasan tartja adrenalit szintjét. Los Angeles utcáin megkezdődik az őrült hajsza az ellenszerért, miközben nyomában járnak a fejvadászok, és barátnője is megmentésre szorul.
#2

68 Halálos iramban 7  (2015)

(74) (16)

akció | kaland | thriller

Netflix

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek,... több»

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek, ahogyan azt tervezték. De Owen bátyja, Ian Shaw (Jason Statham), aki Han halála után lép színre, Dominic nyomában van, és bosszút esküszik öccse halála miatt. A csapat készen áll, hogy megölje azt az embert, aki a legjobb barátjuk haláláért felelős.
#1

82 A szállító  (2002)

(32) (13)

akció | krimi | thriller

HBO Max | Disney+

Frank Martin (Jason Statham) nem ismer lehetetlent, ha valamit el kell szállítani, ráadásul nem kérdez semmit, nem érdekli a csomag tartalma. De vajon mit csinál Frank, ha a... több»

Frank Martin (Jason Statham) nem ismer lehetetlent, ha valamit el kell szállítani, ráadásul nem kérdez semmit, nem érdekli a csomag tartalma. De vajon mit csinál Frank, ha a küldemény mozog, és egy megkötözött ázsiai nőt rejt? A férfi ugyan elviszi a nőt az ismert gengszternek, de a megbízó zokon veszi, hogy kibontotta a csomagot, így a következő küldemény már egy személyesen Franknek szánt bomba.