A Marvel bejelentette az MCU 4. fázisát, jön a Fantasztikus négyes mozifilm!

A korábbi szivárogtatások és a jelenlegi is forgó Marvel produkcióból azért már bőven volt információnk, hogy össze tudjuk rakni az MCU 4. fázisának egy részét, de azért jutott meglepetésből is.

Őrületes tempót fog diktálni a Marvel a következő években, a szuperhősfilmek és sorozatok rajongói jobb, ha felkötik a nadrágjukat, ugyanis a stúdió 2021. novemberéig 10 önálló produkciót jelentett be.

A Disney hamarosan elrajtoló streaming szolgáltatására, a Disney+-ra öt széria érkezik majd a Bosszúállók filmek sztárjaival, ezek:

A Sólyom és a Tél Katonája (2020. ősz)

WandaVízió (2021. tavasz)

Loki (2021. tavasz)

What if...? (2021. nyár)

Sólyomszem (2021. ősz)

Ami a mozifilmeket illeti, ezen a téren is elég erősnek ígérkezik a felhozatal, bár az valószínűleg a legtöbbeknek azonnal fel fog tűnni, hogy új Bosszúállók-film jelenleg is a terítéken. Van viszont helyette:

Fekete Özvegy (2020. május 1.)

Az Örökkévalók (2020. november 6.)

Shang-Chi (2021. február 12.)

Doctor Strange az őrület multiverzumában (2021. május 7.)

Thor: Szerelem és mennydörgés (2021. november 5.)

És ez még nem miden, ugyanis Kevin Feige két olyan produkciót is bejelentett, melyekre milliók vártak már hosszú évek óta. Ezek szerint az MCU-hoz csatlakozik Penge és a Fantasztikus négyes csapata is (utóbbi 2 egyelőre nem kapott premierdátumot), de jön A galaxis őrzői: 3. rész, a Fekete Párduc 2, a Mutants és a Marvelek is!