Az 1990-es évek legjobb sitcomjai a ranker.com alapján

#10

78 A dadus  (1993)

(6) (7)

vígjáték

Fran Fine (Fran Drescher) csupaszív, életvidám ifjú hölgy, aki egyszerre veszíti el hűtlen szerelmét, egyben főnökét, s ezzel együtt az állását is. A sors egy véletlen... több»

#9

56 Roseanne  (1988)

(2)

dráma | vígjáték

Egy átlagos amerikai munkáscsalád, a Connor család hétköznapi problémáival ismerkedhetünk meg: házassági gondok, gyereknevelési nehézségek, anyagi vészhelyzet és a szülők... több»

#8

családi | dráma | vígjáték

Egy két testvérrel rendelkező kamasz próbára teszi az életről alkotott elméleteit, miközben egy jó barátjával együtt vészeli át a felnőtté válás megpróbáltatásait. több»

#7

85 Férjek gyöngye  (1998)

(26) (14)

vígjáték

TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Doug Heffernan csomagkihordóként dolgozik New Yorkban, azonban különös módon kezeli a munkáját: a csomagok mellett saját véleményét is kiszállítja a címzetteknek munkáról,... több»

#6

71 Szeretünk, Raymond  (1996)

(2) (14)

vígjáték

Ray élete tökéletes: kiváló munkája van, gyönyörű felesége és gyerekei és az otthona is mesés. Minden tökéletes volna, ha szülei nem a szomszédos házban laknának és nem... több»

#5

családi | vígjáték

Disney+

Tim Taylor segít Önnek bármilyen otthoni, kerti vagy bármilyen ház körüli probléma megoldásában.

#4

67 A dumagép  (1993)

(2) (6)

vígjáték

SkyShowtime

Frasier Crane, a nagydumás bostoni pszichológus egy nap  Seattle-ben kap állást a KACL rádiónál. Az új munkahely furcsa mód közelebb hozza őt családjához, sőt, talán már... több»

#3

65 Kaliforniába jöttem  (1990)

(4) (4)

vígjáték

HBO Max

A Kaliforniába jöttem című sorozat főhőse Will, aki szülei javaslatára Philadelphiából Kaliforniába utazik nagynénjéhez és nagybátyjához. A család három, majd négy... több»

#2

82 Seinfeld  (1989)

(3) (6)

vígjáték

Netflix

A nagysikerű, szókimondó komédia főszereplői Jerry Seinfeld és barátai, George, Elaine valamint Kramer. A sorozatban a New Yorkban élő felnőttek mulatságos hétköznapjaiban... több»

#1

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»