Továbbra is még egy évet kell várnunk a Dűne folytatására, ám nem ez az egyetlen produkció, amellyel tovább bővül a franchise.

Elkészül ugyanis a Dune: The Sisterhood című előzménysorozat is, amellyel kapcsolatban napvilágot látott néhány izgalmas részlet. A fedélzeten ugyanis már ott van Emily Watson (Csernobil, A vörös sárkány), Shirley Henderson (Star Wars: Skywalker kora, Harry Potter és a tűz serlege) és Indira Varma (Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Trónok harca).

Watson és Henderson Valya Harkonnen és Tula Harkonnen nővéreket alakítják majd a történetben, akiknek egy közelgő sötét erővel kell szembeszállni, ők lesznek majd, akiket később Bene Gesseritként ismer meg az egész galaxis.

Indira Varma Natalya császárnőként lesz látható, aki Corrino császárral kötött házassága több ezer világot egyesít majd.

A sorozat forgatókönyve egyébként a Sisterhood Of Dune című kötet alapján készül. A produkció az HBO Maxon debütál majd, azonban premierdátumot egyelőre még nem kapott.

82 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»