Elhunyt az Oscar-díjas David Brenner

59 éves korában elhunyt David Brenner Oscar-díjas vágó.

David Brenner 2022. február 17-én hunyt el hollywoodi otthonában, halálának hírét felesége közölte a nyilvánossággal. A filmes szakember az elmúlt időszakban a James Cameron rendezésében készülő Avatar filmeken dolgozott.

A monumentális játékfilmekben lehetnek kidolgozott akciójelenetek, amelyek rengeteg felvételt és sok CGI-t tartalmaznak, ami rengeteg kihívással jár. Gyakran összetett történetszálakkal is rendelkeznek, sok egymásba fonódó szereplővel, amelyeket a vágónak nyomon kell követnie, folyamatossá és feszessé kell tennie” - nyilatkozta munkájával kapcsolatban Brenner.

Az 1989-ben megjelent Született július negyedikén volt a második produkció, amelyen dolgozott, és amelyért Oscar-díjat kapott a legjobb vágásnak járó kategóriában. A későbbiekben olyan nagysikerű filmek munkálataiban vett részt, mint A függetlenség napja, a Lolita, A hazafi, a Holnapután, Az acélember, a 300: A birodalom hajnala és Az Igazság Ligája.

Brennert felesége, Amber és gyermekei Anna, Haider és Sasha gyászolják. Nyugodjék békében!

35 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
David Brenner

David Brenner

szül. 1936. 02. 04. - elhunyt 2022. 02. 17.
Hollywood, Kalifornia, Egyesült Államok
David Brenner 2022. február 17-én hunyt el hollywoodi otthonában, halálának hírét felesége közölte a nyilvánossággal. A filmes szakember az elmúlt időszakban a James Cameron rendezésében készülő Avatar filmeken dolgozott. A monumentális játékfilmekben lehetnek kidolgozott akciójelenetek, amelyek rengeteg felvételt és sok CGI-t... több»