A Universal Pictures és a DreamWorks Animation a 2022-ben 250 millió dolláros bevételt hozó A rosszfiúk folytatását készíti elő, amely 2025. augusztus 1-jén kerül a mozikba. A film Magyarországon is óriási, 200 millió forintos bevételt produkált!

A sztori dióhéjban

A Rosszfiúk 2. a törvényen kívüli bűnözők csapatát követi, akik újdonsült Jófiúkként küzdenek a bizalomért és az elfogadásért közösségükben. Azonban egy kizárólag nőkből álló bűnözői csapat megjelenése "egy utolsó - persze piszkos -munkára" kényszeríti őket...

A hangok, akik életre keltik a karaktereket

A második részben az első film készítői és szereplői újra összeállnak. A film ismét Aaron Blabey New York Times bestseller könyvsorozatán alapul.

Az Oscar-díjas Sam Rockwell újra a fess, megjavult zsebtolvaj Mr. Wolf szerepében tündököl; Marc Maron játssza a széffeltörő Mr. Snake-et, Craig Robinson az álcázás mestere, Mr. Shark, a Grammy-díjas Anthony Ramos a rövid életű Mr. Piranha-t, a Golden Globe-díjas Awkwafina pedig a szakértő hacker, Ms. Tarantula, azaz "Webs" szerepét ölti magára ismét.

Szintén visszatér Zazie Beetz, mint Diana Foxington, a BAFTA-díjas Richard Ayoade Marmalade professzorként, az Emmy-díjas Alex Borstein Misty Luggins rendőrfőnökként és Lilly Singh, mint Tiffany Fluffit.

...és a gárda, aki a megvalósításért felelős csapatot vezeti

A rendező Pierre Perifel, a producer Damon Ross. A társrendező JP Sans, aki a Rosszfiúk karakteranimációjának vezetője volt, a zenét pedig az Oscar-jelölt visszatérő zeneszerző, Daniel Pemberton szerezte.

Pembertonnak egyébként olyan filmek zenéit köszönhetjük, mint az Az U.N.C.L.E. embere, a Steve Jobs, de ő volt a zseniális soundtrackkal bíró Arthur király: A kard legendája megalkotója és legutóbb például Michael Mann Ferrariját tette még emlékezetesebbé - hogy csak néhányat említsünk az általa szerzett filmzenék közül.

akció | animáció | családi | kaland | krimi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A film cselekménye félreértett gazemberek, név szerint Mr. Wolf, Piranha, Snake, Shark és Ms. Tarantula köré épül. A bűnözésben megfáradt gonosztevők úgy döntenek, itt az... több»