2019.05.23   szerző: csd   hozzászólások: 0

Nem is tévedhetnének nagyobbat, akik azt gondolják, hogy a Bosszúállók: Végjáték és a John Wick: 3. felvonás - Parabellum után már nincs mit várni az évtől, hiszen még mindig számtalan olyan filmes produkció érkezik, amely garantáltan a mozivásznak elé csábítják a rajongókat.

Erika Davis, az egyik legnagyobb jegyértékesítő portál, a Fandango szerkesztője elárulta, hogy az Az oroszlánkirály, az Aladdin élőszereplős változata, továbbá a Toy Story 4 és A kis kedvencek titkos élete 2 közül melyik az a produkció, amely még így is kiemelkedően nagy várományosnak számít a nyár folyamán.

„A Pókember – Idegenben számít jelenleg a legjobban várt filmnek a nézők körében. Valószínűleg mindez a Végjáték sikerének is betudható, épp ezért rengetegen kíváncsiak arra, mi is történt a film cselekménye után. De természetesen a X-Men: Sötét Főnix, a Godzilla: A szörnyek királya és a Rocketmant is hatalmas várakozás előzi meg”, nyilatkozta a szerkesztő.

A Pókember legújabb részére pedig már nem kell sokat várni, hiszen a film a hazai mozikba még ez év július 4-én megérkezik.