'Hivatalosan' is ez az év legjobban várt filmje

Idén tavasszal végre mozikba kerül a Matt Reeves rendezésében készült új Batman, amely egyúttal az idei év legjobban várt filmjének számít.

Noha a nézők egy része korábban fenntartásokkal fogadta Robert Pattinson castingolását Bruce Wayne szerepére, mostanra úgy tűnik minden kétség szertefoszlott, hogy a Batman ütős mozi lehet.

Az IMDb portál jelentése szerint ráadásul a Batman a 2022-es év legjobban várt produkciója, a második az új Sikoly, ezt követi a Thor: Szerelem és mennydörgésTop Gun 2: Maverick, a Killers of the Flower Moon, a Jurassic World: Világuralom, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a Mission: Impossible 7, az Uncharted és a Flash.

A múlt hét folyamán a Fandango portál is bemutatta a rajongó által legjobban várt filmeket, a portál jelentése alapján a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!Pókember - Irány a Pókverzum 2 és a Batman az idei év legjobban várt produkciója.

Izgalmas megjelenésekben tehát nem lesz hiány, noha az elmúlt hetekben ismét több nagy várományos premierjét elhalasztották a stúdiók a koronavírus-járvány kialakult helyzet miatt.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»