2017.07.23   szerző: hp   hozzászólások: 0

 A DC mellett (Az Igazság Ligája) a Marvel is készült a San Diegó-i Comic-Conra, ráadásul egy elég komoly előzetessel.

Igazi feel good mozi lesz a Thor 3, mindent visz az új előzetes!

Befutott a Thor: Ragnarök 3 legújabb előzetese, mely alapján csak azt tudjuk mondani: a Marvel ahelyett, hogy önmagát ismételné, ismét egyedi recepttel állt elő.

A történet szerint miután baljós híreket kap otthonából, Thor (Chris Hemsworth) visszatér Asgardba, ahol Loki (Tom Hiddleston) Odinnak (Anthony Hopkins) álcázva magát vette át a birodalom irányítását. Loki felszabadította rabságából Helát (Cate Blanchett), aki erejét felhasználva Sakaarba száműzi Thort. A bolygót a nyájas, de aljas Nagymester (Jeff Goldblum) uralja. Valkyrie (Tessa Thompson), az iszákos harcos a Mester elé vezet Thort, aki arra kényszeríti Odin fiát, hogy gladiátorként szálljon harcba az arénában. Thort megfosztják a kalapácsától, a Mjölnirtől és levágják a haját. Az arénában az ellenfele nem más, mint korábbi társa, Hulk!

A film főbb szerepeit olyan színészek alakítják, mint  Jaimie AlexanderChris HemsworthIdris ElbaTom HiddlestonAnthony HopkinsTessa ThompsonCate BlanchettSam NeillKarl Urban és Mark Ruffalo, de egy néhány jelenet erejéig a Doctor Strange-et alakító Benedict Cumberbatch is tiszteletét teszi. A Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok ) rendezésében készülő Thor: Ragnarök november 11-től látható a mozikban. 

82 Thor: Ragnarök  (2017)

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a... több»