81 éves korában elhunyt Michael Lerner színész.

Pályafutása során közel 183 produkcióban szerepelt. Az 1991-ben megjelent Hollywoodi lidércnyomás című filmben nyújtott alakításáért pedig Oscar-díjra is jelölték.

Halálának hírét unokaöccse, Sam Lerner közölte a nyilvánossággal a közösségi médiában. “Egy legendát veszítettünk el tegnap este. Nehéz szavakba önteni, mennyire zseniális is volt Michael nagybátyám, és milyen nagy hatással volt rám. A történetei mindig inspiráltak és szerelembe ejtettek a színészet iránt” - olvasható a közleményben.

Michael Lerner legismertebb alakításai olyan produkciókban láthatók, mint az X-Men: Az eljövendő múlt napjai, A férjem védelmében, a Törtetők, a Godzilla, a Harlemi éjszakák és a Zsarublues

A színészt testvére, Ken, és unokaöccse, Sam gyászolják. Nyugodjon békében!

 

#1
Michael Lerner

Michael Lerner

szül. 1941. 06. 22. - elhunyt 2023. 04. 08.
Brooklyn, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Lerner 1941. június 22-én született Brooklyn, New York, Egyesült Államokban. Édesapja George Lerner, halász, édesanyja pedig Blanche Lerner régiségkereskedő volt. Van, egy testvére, Ken Lerner, aki szintén színész. Lerner, román zsidó származású családból származik. Első kisebb szerepét 1963-ban kapta a Dr. Kildare című... több»