Tom Sizemore (galériánkban), aki három évtizedes karrierje során több mint 200 filmes és televíziós szerepben játszott, köztük a Ryan közlegény megmentése, A sólyom végveszélyben és a Pearl Harbor - Égi háború című filmekben, pénteken, 61 éves korában elhunyt. 

Február 18. óta kómában feküdt, amikor agyvérzést kapott, ami agyi aneurizmához vezetett. Sizemore menedzsere megerősítette, hogy békésen hunyt el a Szent József kórházban, családja mellett. 

Karrierje során olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Steven Spielberg, Martin Scorsese és Michael Mann. Emellett a Grand Theft Auto: Vice City szinkronszínésze volt, amely minden idők egyik leggyorsabban fogyó videojáték címének birtokosa. 

További ismert alakításai a Twin Peaks harmadik évadában, Lucifer (Lucifer az Újvilágban), az Észlelés, a Hawaii Five-0, a Lelkük rajta és a kultikus Született július negyedikén című produkciókban láthatók. 

Annak ellenére, hogy hosszú időn át szenvedett kábítószer függőséggel, Sizemore legyőzte ezt, és megírta memoárját, amelynek címe: By Some Miracle I Made It Out of There. (Valami csoda folytán kijutottam.)

Nyugodjék békében.

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

#1
Tom Sizemore

Tom Sizemore

szül. 1961. 11. 29. - elhunyt 2023. 03. 03.
Detroit - Michigan - Amerikai Egyesült Államok
Jogászcsaládból származik, de gyerekkora óta a kemény fiús karaktereket csodálta a filmekben, ezért színészetet tanult Wayne State University-n és végül a Temple University-n szerezte a diplomáját 1986-ban. New York-ba költözött és pincérkedésből tartotta fenn magát, és színházi darabokban játszott. Az első áttörés akkor... több»