Netflix: Ez minden idők 10 legnézettebb filmje a platformon

Az elmúlt időszakban talán a Netflix nem tündököl olyan fényesen mint néhány éve, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének milliók rákattanva a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatára. Ez nem is csoda, hiszen a rengeteg külsős tartalom mellett egyre gyarapodik a (sokszor botrányosan gagyi, máskor meglepően jó) saját gyártású filmek listája is.

Most egy olyan listát állítottunk össze nektek, amelyen kifejezetten ilyen filmeket találsz. Persze ilyenből elég sok van, de most más szempontok alapján szerepelnek rajta a filmek. Az alábbi tízes listán ugyanis minden idők tíz legnézettebb Netflix-filmje szerepel aszerint, hogy hány millió órán keresztül nézték az emberek. Durva számok jönnek.

#10

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

Spenser (Mark Wahlberg) egykor maga is a rendőrség kötelékében állt, de mivel az alvilág vele sem bánt kegyesen, börtönben végezte. Miután a férfi letölti a büntetését, egy... több»

197,3 millió óra - Egy zsaru az alvilág fondorlata miatt börtönben végzi. Amikor onnan szabadul egy összeesküvés közepén találja magát, amiben azok is nyakig benne vannak, akik őt felültették. Itt az idő, hogy bosszút álljon és tisztázza a nevét.
#9

akció | kaland | thriller | vígjáték

Netflix

Hat, egyedi képességekkel rendelkező hős megrendezi a halálát, majd csapatba szerveződnek, hogy együttes erővel harcba szálljanak a világ leghírhedtebb bűnözőivel. A csapat... több»

205,47 millió óra - Mi kell ahhoz, hogy szó szerint bármit büntetlenül megtehess? Halottnak kell lenned - legalábbis hivatalosan. A Ryan Reynolds vezette furcsa csapat mindegyik tagja ilyen ember és most egy szupertitkos társaságként próbálják meg egyengetni az emberiség sorsát. Persze akcióhegyek formájában.
#8

78 A csókfülke 2  (2020)

(15)

romantikus | vígjáték

Netflix

Elle, Noah és Lee kalandjai folytatódnak.

209,25 millió óra - Úgy tűnik a romantikus tinitrilógia közül magasan erre voltak a legtöbben kíváncsiak, hiszen sem az első, sem a harmadik rész nem szerepel e listán. A sztori ott folytatódik, ahol az első rész véget ért: Elle főiskolára megy, ahol megpróbálja megtartani a régi barátait és régi szerelmét, de közben egy új srác is képbe kerül.
#7

87 Az Ír  (2019)

(27) (25)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Martin Scorsese lenyűgöző gengsztereposza a második világháború utáni Amerika alvilágával ismerteti meg a nézőket. Egy kiszolgált katona, Frank Sheeran a kulcsfigurája, aki... több»

214,57 millió óra - A gengszterlegendák visszatértek: Robert de Niro, Al Pacino és Joe Pesci egy újabb Martin Scorsese-filmben. A sztori Billy Hoffa meggyilkolásáról szól, de azért is érdemes megnézni a filmet, mert abban mindegyik színészt ügyesen megfiatalították.
#6

77 Megbocsáthatatlan  (2021)

(35) (4)

dráma

Netflix

Ruth Slater hosszú évek elteltével visszatér az otthonába. Távollétének oka egy erőszakos bűncselekmény volt, ami miatt börtönbüntetésre ítélték. Letölti a kiszabott... több»

214,70 millió óra - Ruth Slater letölti a rá kiszabott börtönbüntetést, amit egy erőszakos bűncselekmény miatt kapott. Most új életet próbál kezdeni, de a börtön falain kívül senki sem bízik benne és senki sem hiszi, hogy jó útra tért.
#5

akció

Netflix

Egy képzett zsoldos, Tyler Rake élete legnagyobb és legveszélyesebb kihívása előtt áll: ki kell menekítenie egy drogbáró elrabolt fiát Bangladesben. Megkezdődik a versenyfutás... több»

231,34 millió óra - Egy teljesen hétköznapi zsoldos azt a nem teljesen hétköznapi küldetést kapja, hogy mentse ki egy gengszter elrabolt fiát egy rivális banda által uralt városból. Mi sem egyszerűbb ennél? A film a zseniális vizuális megvalósítása miatt is kötelező minden akciófilm-rajongónak. 
#4

73 Az Adam-projekt  (2022)

(38) (4)

akció | sci-fi

Netflix

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»

233,16 millió óra - Egy fickó visszamegy a múltba, hogy ott a saját maga tizenéves változatával közösen megkeresse a saját apját, hogy aztán megakadályozza abban, hogy feltalálja az időutazást. Világos?
#3

80 Madarak a dobozban  (2018)

(36) (3)

dráma | horror | sci-fi

Netflix

Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel.  több»

282,02 millió óra - Egy titokzatos erő, lény vagy valami szó szerint öngyilkos őrületbe kerget bárkit, aki csak rápillant. Egy nő két gyerekkel próbál meg biztonságos helyre jutni ebben a posztapokaliptikus világban úgy, hogy mindhármuk szeme szorosan be van kötve. Sandra Bullock horrorban is jó.
#2

79 Ne nézz fel!  (2021)

(54) (9)

vígjáték

Netflix

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»

359,79 millió óra - Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence megpróbálják felhívni a világ figyelmét az elkerülhetetlen végre, ami egy meteor formájában száguld a Föld felé. A film zseniális karikatúrája (vagy ijesztően pontos tükörképe?) napjaink társadalmának arról, hogy mennyire nem vagyunk hajlandóak komolyan venni a dolgokat.
#1

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Netflix

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»

364,02 millió óra - Ilyen triumvirátussal a borítón, nem is csoda, hogy ez a film jelenleg a Netflix legnézettebb alkotása. Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds triója elég erős ahhoz, hogy elcipelje a hátán ezt a rablókomédiába oltott kalandfilmet. De legalább vannak majdnem kiszámíthatatlan fordulatok is.