TOP10: Mit streamelj február 14. és 20. között? (Netflix, HBO, Apple TV+...)

Ezen a héten sem hagyunk benneteket magatokra a nagy kérdéssel: mit nézzünk esténként a TV-ben? Ahogy az elmúlt hetekben már megszokhattátok, mutatunk tíz filmet és sorozatot, amely most debütál majd a legnagyobb streaming szolgáltatók kínálatában. A listán horrortól a komédiáig mindent megtalálsz.

#10

akció | krimi | thriller

Telekom TVGO

H múltjáról szinte semmit sem tudnak kollégái és társai. A férfi egy készpénzt szállító teherató-társaságnál dolgozik Los Angelesben. H teljesen hideg és kimért... több»

Egy profi bankrabló fiát egy másik banda rajtaütése közben megölik, ezért ő bosszút esküszik. Inkognitóban beépül a pénzszállító cég alkalmazottai közé és így vadászik a fia gyilkosaira. Jason Statham a rá jellemző fapofával irtja benne a népet. Premier a Telekom TVGO kínálatában.
#9

dokumentum | zenés

Netflix

Kanye West életét követi nyomon a dokumentumfilm, és megtudhatjuk, hogyan lett énekesből üzletember, majd világmárka. több»

Rendező: Coodie, Chike Ozah
Szereplők: Kanye West, Jay-Z
A Netflixen érkezik a Kanye West életét és pályafutását bemutató dokumentumfilm. A Netflix általában nagyon jó ilyen feltáró anyagokat szokott bemutatni, így jó eséllyel ez is a képernyők elé bilincseli majd a rajongókat.
#8

akció | dráma | fantasy | krimi

Netflix

Kai Jin egy fiatal szakács a kínai negyedből San Franciscóban. Belekeveredik a kínai bandaháborúba, aminek célja, hogy megtalálják a legendás ősi erőt, amit csak Wu Xingnek... több»

A közepes sikerű Wu Wei sorozat egész estét filmváltozata Iko Uwais főszereplésével. Ez egyben garancia a látványos verekedős jelenetekre is, hiszen a sztori egy szakácsról szól, aki belekeveredik a kínai alvilág háborújába, és megszállja egy ősi erő.
#7

88 Különválás  (2022)

(6)

dráma | misztikus | thriller

Apple TV+

Mark egy olyan irodai csapatot vezet, akiknek emlékeit sebészeti úton különválasztották magánéletük és munkahelyük között. Viszont amikor egy titokzatos kolléga megjelenik az... több»

Új sci-fi thriller sorozat debütál az AppleTV+-on. Egy iroda dolgozóinak munkahelyi és magánéleti emlékeit műtéti úton választották el egymástól. Egy nap új kolléga bukkan fel és ezzel megzavarja a régi dolgozók nyugalmát.
#6

vígjáték

Netflix

Miután a kormány megváltozik, Naird tábornok és csapata minden erejével igyekszik bebizonyítani, hogy az Űrhadosztály létezése megéri a pénzét. több»

A Netflix komédiasorozata egy katonai űrprogram kissé ügyefogyott résztvevőiről szól. Az első évad nagy sikert aratott köszönhetően többek közt az igazi sztárparádénak is. A második évadban a hadosztály már a puszta létéért fog küzdeni.
#5

horror | krimi | thriller

Netflix

Csaknem 50 évnyi bujkálást követően a texasi láncfűrészes visszatér, hogy egy csapat tinit terrorizáljon, akik megzavarják békés nyugalmát egy félreeső városkában. több»

Sokadik iterációját kapja a '70-es évek ikonikus slasherhorrorja. Az öreg Bőrpofa nyugalmát ezúttal is egy csapat egyetemista zavarja meg, akik így szembenézhetnek a láncfűrészessel. Premier a Netflixen.
#4

72 Egyikünk hazudik  (2021)

(7) (4)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy jó tanuló, egy atléta, egy elkényeztetett hercegnő, egy furcsa srác és egy bűnöző büntetésből az iskolában kell, hogy maradjon tanítás után. Viszont csak az első négy... több»

A Netflix új sorozata egy iskolában játszódik, ahová néhány diákot és köztük egy gyilkost bezárnak. Senki sem tudja, hogy ki a bűnöző közöttük, így megkezdődik az idegek harca.
#3

61 Cry Macho - A hazaút  (2021)

(5) (8)

dráma | thriller | western

HBO Max | Telekom TVGO

Egy volt rodeosztár megbízást kap egy férfitól, el kell hoznia a kisfiát alkoholista anyjától. Hősünk útközben rájön, hogy úgy lelhet önmaga számára is nyugalmat, ha... több»

Egy kiöregedett rodeobajnok egy utolsó szívességet tesz egy ismerősének és elhozza annak fiát az anyjától. Út közben egyre közelebb kerül a fiúhoz és ezzel saját lelki békéjéhez is. Clint Eastwood legújabb filmje az HBO GO-n debütál.
#2

74 A maffia szentjei  (2021)

(5) (6)

dráma | krimi

HBO Max | Telekom TVGO

A kilencvenes évek nagy sikerű sorozata, a Maffizók előzménytörténete, amelyben Tony Soprano fiatalkori éveit ismerhetjük meg. A 2013-ban elhunyt James Gandolfinitől ezúttal fia,... több»

A legendás Maffiózók sorozat előzménytörténete, amelyben az ifjú Tony Soprano életét ismerhetjük meg. Az HBO GO-n debütáló film főszerepét a sorozat sztárja, James Gandolfini fia, Michael Gandolfini játssza.
#1

79 Fuss  (2020)

(32) (6)

horror | misztikus | thriller

Telekom TVGO

Úgy tartják, hogy egy anya szeretete mindennél erősebb kötelék, de Chloe számára ez a legkevésbé sem megnyugtató. Sőt, éppen ez jelenti számára a legnagyobb fenyegetést. Van... több»

Amikor egy anya szeretete már több mint terhes, sőt, egyenesen hátborzongató. Sötét titkok lapulnak a mélyben és a fiatal Chloe-nak egyedül kell ezeket felfedeznie, mivel anyja egész életében teljes elszigeteltségben nevelte őt. A thriller a héten debütál a Netflixen.