Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20041

dokumentum | történelmi

A Shout Gladi Gladi című dokumentumfilm narrátori feladatait az Oscar-díjas színésznő, Meryl Streep vállalta el. A film témája egyáltalán nem vidám: olyan női portrék sorakoznak fel... több»

#20042

dráma | horror | thriller

Eg fiatal párt egy erdei kunyhóba visznek, hogy itt folytassák a terápiát, amelyre azért van szükségük, mert lányuk eltűnése komolyan megviselte mindkettőjüket. Már az is gondot... több»

#20043

zenés

Amazon Prime Video

Kanye első showműsora az elmúlt öt évben, különleges vendégként Drake jelenik meg az oldalán. Élő felvétel a Los Angeles Memorial Coliseumból. A koncert a börtönreform... több»

Szereplők: Kanye West, Drake

#20044

romantikus | vígjáték

Giorgio úgy véli, hogy a tökéletes, márkás ruhadarabokban való megjelenés jelent mindent, ám ezt nem engedheti meg magának, a kiszemelt darabokat áruházi lopással szerzi meg. Giorgiot... több»

Szinglilét a fellegek felett
#20046

romantikus

A két barátnő, Charlotte és Feli légiutas-kísérők, és elég kapósak a férfiak körében. De mialatt Charlotténak viszonya lesz egy new yorki utassal, Klausszal, Feli váratlanul... több»

#20047

dráma

HBO Max

Lola a tökéletes feleség és anya. A nyári vakáció során úgy érzi, változásra van szüksége, de a családja azt szeretné, ha minden ugyanaz maradna. A tenger azonban megremeg, és egy... több»

#20048

dráma

A Zibia Gasparetto azonos című könyve alapján készült Senki senkije a kétgyermekes házaspár, Gabriela (Carol Castro) és Roberto (Danton Mello) életét követi nyomon. Roberto... több»

#20049

családi | vígjáték

Dan nosztalgia-bábműsora egészen jól megy, amíg a csatorna új tulajdonosa be nem jelenti a megszüntetést. Dan tehát kénytelen újratervezni sok mindent, és azt is megpróbálja... több»

Gödel Incomplete
#20050

dráma | romantikus | rövidfilm | sci-fi

A film Kurt Gödel huszadik századi tudós és Serita Cedric fizikusrománcát mutatja be. több»

Katharina megoldja – Az igazi „nagyhal"
#20051

dráma | krimi | vígjáték

Katharina Reiff arról híres, hogy mindenkin segíteni akar. Az anyja, Marianne panziójában lakik az észak-német Föhr szigeten, és az ügyvédi szakvizsgájára készül, míg Nele, a... több»

#20052

horror

35 mm-es és 16 mm-es rövid horrorfilmekből összeállított válogatás.

#20053

dokumentum | történelmi

Egyiptom a gízai nagy piramisok, a Szfinx és a Királyok Völgye megépítésének idejében egy hatalmas és erős birodalom volt. Mégis Kr.e 800 körül megtörtént a lehetetlen. A Núbia... több»

Rendező: James Barrat

Szereplők: Kevin Collins

Rosamunde Pilcher: Ügyvédet nem csókolunk!
#20054

dráma | romantikus

Spencer és Emily népszerű válóperes ügyvédek. Apját, Vincentet figyelve Emily arra a következtetésre jut, hogy a hirtelen kötött házasságokból nem születik semmi jó. Ez az elv... több»

#20055

dráma

Andrew és James atya munkaviszonyát nem csupán egy váratlan látogató zavarja meg, hanem a maszkviselés szabályai is.

#20056

53 Marcelo  (2019)

vígjáték

Egy elvált színész egy mentális problémákkal küzdő társasággal elő szeretne adatni egy színdarabot, és a fiát is bevonja ebbe a dühkezelési programba.

#20057

53 Tenzo  (2019)

dokumentum

Egy buddhista szerzetes egészen különös elhatározásra jut. Megpróbál még többet segíteni az embereken, méghozzá úgy, hogy egy lelkisegély szolgálatnál vállal állást. több»

Katharina megoldja – A dán makrélamaffia
#20058

dráma | krimi | vígjáték

Jonas Mikkelsen, a híres krimiíró rosszul lesz Helge éttermében, a Dűnében, ahol Thies is dolgozik. A szemüvege beleesik a vécébe, és mivel anélkül szinte vak, nem tud dolgozni az... több»

#20059

53 Anomie  (2016)

dráma

Három fiatal él egy vidéki orosz kisvárosban. Céltalanul sodródnak az életben, mígnem egy apróbb konfliktus tragédiához vezet. több»

#20060

dráma

Filmio

A Sinka István Fekete bojtár vallomásai és Móricz Zsigmond Barbárok című regények feldolgozása révén született filmdráma főhőse egy rendes, becsületes parasztlegény, aki... több»