Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20081

53 Nem kispályás  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»

Talán a legmegfelelőbb kifejezés erre a filmre az, hogy idegesítő. Minden fronton. De főleg a karakterek. Mondjuk legalább ébresztett bennem valami érzelmeket. Még ha negatívakat is.
#20082

dokumentum

Disney+

A cápakutatás két legjelentősebb szakértője feltárja, hogy e páriák kölcsönös támadásai sokkal gyakoribbak, mint azt gondolnánk. több»

#20083

dráma

A fiatal Gavin beleszeret egy fiatal lányba, Annie-be. Szerelmük kibontakozásával Gavin élete gyökeresen megváltozik. több»

#20084

53 Mother Lake  (2016)

dráma

2036-ban egy híres fényképész elutazik egy múzeumba, és visszaemlékszik a húsz évvel korábbi eseményekre.

#20085

rövidfilm

Filmio | Netflix

Győző és Tomi hatalmas kölcsönt vett fel, hogy elindítsák saját vállalkozásukat, amely turista csoportokat visz rafting túrára. Gőzerővel dolgoznak, hetente több túrát is... több»

Nem tudom, valahogy középszerűnek tudnám értékelni a filmet. Az alakítások nem voltak meggyőzőek és a rendezés is lehetett volna jobb.
#20086

dráma

Netflix

A jelenkor Dorothyja szembesül a mai tinédzserkor kihívásaival. A produkció az Óz, a nagy varázslóból merített inspirációt. több»

Sajnos nagyon rossz a tempója, ritmusa. Ezáltal unalmassá válik, még ha érdekes is volt az elgondolás. Plusz még hozzájön az is, hogy feldolgozás, aminek mindenképpen kell valami többet mutatnia, hogy érdekessé váljon.
#20087

horror | misztikus

A Gone Ghosting egy népszerű szellemvadász csapat története, amely milliókat keresett az élő adásokból és a merch eladásából. Egy nap az operatőrük lelép, és nizonyítékot... több»

Már megint egy ócska, rém unalmas, rosszul fényképezett, rossz koncepcióval készült szellemes vagy démonos, vagy mit tudom én, milyenes film? Nem volt túl sok pozitív gondolatom a filmmel, de rászántam magam... Oskar Mellander rendező és Joakim Lundell plusz a másik író, Henry... több»
#20088

dráma | életrajzi

Netflix

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

A történetet eddig is ismertük, de a rendező jó munkát végez abban, hogy ennek ellenére izgalmassá tegye a filmet. Továbbá érdekes volt látni azt is, hogy a mai rohanó és gyors sikerre vágyó világban a lassú, kitartó profizmus is célravezető.
#20089

dráma | romantikus

Egy sikeres regényíró úgy dönt, hogy elhunyt édesanyja nyomdokaiban járva elvonul édesapja téli házába, abban a reményben, hogy megszabadul írói válságától. Találkozik egy... több»

#20090

romantikus

HBO Max

Egy térképész, aki iskoláknak dolgozik, azt tervezi, hogy a karácsonyi ünnepeket otthon tölti, amíg a főnöke az utolsó pillanatban munkát ad neki - egy új kincses térképet kell... több»

Ugyanolyan formula alapján készült, mint minden karácsonyi film. Nem rossz, de nagyon klisés.
#20091

53 Tűzrőlpattant  (2024)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Miután a nagyvárosi szakácsnő, Oliwia mindent otthagy, hogy megmentse a nagymamája farmját, beleszeret egy jóképű farmerbe, aki súlyos titkot rejteget. több»

A poénok a legtöbb esetben elég laposra sikeredtek. Mármint romantikus vígjátéknak elmegy, de nem kell tőle túl sokat várni. Tényleg csak akkor nézzétek meg, ha nagyon-nagyon nincs jobb dolgotok.
#20092

vígjáték

Netflix

Chuy egy napon arra ébred, hogy egy átok miatt minden évből csak a karácsonyi ünnepekre emlékszik. több»

Nehéz szavakkal értékelni ezt a szart. Felejtős, kerüljétek el.
#20093

családi | fantasy | kaland | vígjáték

Felixnek és barátainak újra meg kell védeniük szeretett iskolájukat, ám a fiú élete teljesen megváltozik, amikor váratlanul felbukkan a színen Melani. A többiek úgy vélik, hogy a... több»

Ismerjük már ezt a sztorit, ez most egy kicsit új köntös, ami igazából tökéletesen közepes szórakozást nyújt. Inkább a háttérben, egyéb teendők mellett, de rászánni azt a másfél órát, hát, kicsit feleslegesnek tűnik. De tegyetek vele esetleg egy próbát, hamar kiderül,... több»
#20094

dráma

HBO Max

Laura, a szexuális erőszakra szakosodott pszichológus egy új párral kezd foglalkozni. A férfit bántalmazás miatt feljelentették, a nő pedig másokat akar megvédeni az erőszaktől –... több»

#20095

dráma | romantikus

Netflix

Amikor egy friss házas zenészpár nászútja során egy vihar csapdájába esik, nehéz igazságokkal kell szembenézniük, amelyek szétszakíthatják házasságukat. több»

#20096

dokumentum | vígjáték

Netflix

Trevor Noah elmeséli mulatságos utazásait a világ körül, a különféle himnuszoktól a furcsa kulturális normákig. több»

Rendező: David Paul Meyer

Szereplők: Trevor Noah

#20097

33 Sebek  (2019)

(16)

dráma | horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy pultos egy mobiltelefont talál a bárjában. Ám miután fogadja az egyik ismeretlen hívást, különös jelenségek veszik kezdetüket. több»

Hát, lássuk… Előre leszögezném, nem Dakota Johnson miatt néztem meg a filmet. Egyszerűen megőrülök ettől a tehetségtelen nőtől, aki az 50 árnylatos filmekkel adja el magát. A Cukorsólyom és a Felnőttem, csacsacsa, na ezeket biztosan kihagyom. De vissza mozinkra. Babak... több»
#20098

33 Csalétek  (2012)

(2)

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Egy álmos kisváros szupermarketébe egy csapat fegyveres tör be, ám a rablást nem sikerült befejezniük, mivel éppen akkor egy hatalmas cunami söpör végig a városon, ami csapdába ejti... több»

Semmi átélés a színészek részéről, semmi jó zene vagy sztori, esetleg effektek. Ez egy rettenetesen gazdaságos film, hiszen egyetlen helyiségben játszódik szinte végig. Ha valami izgalmas vizes-filmes élményre vágysz, nézz inkább Baywatch epizódokat; még az is jobb, mint ez a... több»
#20099

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy író könyvét a kiadó fikció helyett megtörtént eseményként publikálja. A könyv egy nemzetközi bérgyilkos hajmeresztő kalandjairól szól. Miután a történet elvileg nem is... több»

sokkal érdekesebb azoknál, mint amikben Kevin James eddig játszott. A netfixnek érdemes volt belé fektetnie, jobb eredménye lett, mint a sok fölösleges Sandler-komédiának
#20100

52 Little Evil  (2017)

(1) (2)

horror | vígjáték

Netflix

Gary úgy érzi, megtalálta az igazit. Samantha a tökéletes nő számára, ám kénytelen rádöbbenni, hogy az asszony hatéves kisfia maga az antikrisztus. több»

Gonosz kisgyermekes horrorokat (Omen, The Good Son... stb.) parodizáló vígjáték. Nem egy sírva röhögős film, de tök kellemes kikapcsolódás. Legalábbis én rosszabbra számítottam, úgyhogy pozitívan csalódtam benne.