Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21421

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin

In Limbo
#21422

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

#21423

dráma | misztikus | thriller

Egy nőt nagy öröm éri, mikor megtalálja rég elveszettnek lányát, aki azonban éppen börtönbüntetés elé néz, gyilkosság vádja miatt.

Rendező: Julien Seri

#21424

családi | vígjáték

A szociális rendszer útvesztőiben, az örökbefogadó családok között kallódva egy tinédzser egy napon rádöbben, hogy ő egy tehetős afrikai falu uralkodói posztjának várományosa.... több»

#21425

NA Claw  (2020)

horror

Két jóbarát egy szellemvárosban kénytelen tölteni az éjszakát, ahol egy félelmtes ősi ragadozó szedi áldozatait.

A Challenger-katasztrófa: Végső misszió
#21426

dokumentum

Christa Mcauliffe New Hampshire-i tanárnőt nagy öröm érte az 1980-as évek közepén: több ezer jelentkező közül őrá esett a NASA választása, ő lehetett az első civil, aki... több»

Én és a depresszió
#21427

dokumentum

Alastair Campbellt leginkább Tony Blair nagy tiszteletnek örvendő PR-osaként ismerik, de a nyilvánosságtól távol bénító depressziós rohamok gyötörték. A terápia és az... több»

Vulkán-cápák
#21428

dokumentum

A vulkánokban és a cápákban számos közös vonás van: például mindkettőt csodáljuk; mindkettőtől félünk; mindketten a természet zabolátlan és megfékezhetetlen erői közé... több»

Egy Bolygó Hét világa - Így készült
#21429

dokumentum

A BBC Earth bemutatja a látványos Hét világ, egy bolygó című sorozatról készült kulisszák mögötti, éleslátó bepillantást. A sorozat a legújabb a BBC-től és Sir David... több»

Szigorúan titkos: Agykontroll, földönkívüliek és 51-es körzet
#21430

dokumentum

Az USA évtizedeken át hajtott végre szupertitkos kísérleteket és műveleteket, és tartott fenn semmilyen térképen nem szereplő, senki által nem ismert szigorúan őrzött... több»

Három királyfi, három királylány
#21431

dokumentum

A dokumentumfilmben a mozgalom mellé állt meghatározó személyiségek mondják el személyes gondolataikat családalapításról, gyermeknevelésről, illetve az alapítvány ezt segítő... több»

#21432

NA Subject  (2022)

horror | sci-fi

Miközben börtönbe szállítják, egy férfit elfog egy titkos kormányzati ügynökség, majd megbízzák egy titkos kísérlet megfigyelésével, cserébe a büntetése enyhítéséért. több»

A taxis
#21433

NA A taxis  (2019)

játékfilm

A történet egy 80-as évekbeli gyermekrablásról szól, az elkövetőt már hetek óta keresik. Egy szolgálatban lévő taxis figyel fel a gyanús nőre, akit követni kezd, majd sikeresen... több»

Eötvös
#21434

NA Eötvös  (2019)

dráma

Eötvös Nándor Aladár 1920-ban Eötvös Cirkusz néven megalapította saját társulatát. Legidősebb fia, Eötvös Gábor világhírű zenebohóc volt, tehetségét maga Charlie Chaplin is... több»

Utunk a Marsra a SpaceX
#21436

dokumentum

A ’Mars – Utunk a vörös bolygóra’ c. sorozat első évadában izgalmas tudósításokat láthattunk az Elon Musk alapította, egy leendő marsi misszió előkészítésén dolgozó SpaceX... több»

Vulkán
#21437

NA Vulkán  (2018)

vígjáték

Sorozatos furcsa véletlenek következtében Lukas, az EBESZ katonai missziójának tolmácsa a dél-ukrán sztyeppén lévő távoli városban reked. Egy színes, helyi lakosnál, Vovánál... több»

Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái
#21438

dokumentum

Akárcsak a hétköznapi fogásokhoz, a karácsonyi menü elkészítéséhez is mindössze öt hozzávalót használ fel Jamie, bizonyítva, hogy a fantasztikus ételek nem a végtelen... több»

Polgár Judit 40 – A sakk királynője
#21439

dokumentum

Polgár Judit a legsikeresebb női sakkozó a sportág történetében. A filmben kötetlenül mesél a kezdetekről, a későbbi sikerekről, miközben pályatársak, rokonok, ellenfelek is... több»

Illényi Katica Tango Classic koncert
#21440

dokumentum

2017. október 21-én a csodálatosan felújított Pesti Vigadóban adott koncertet Illényi Katica. Az előadást nagy nemzetközi érdeklődés előzte meg, és teltház előtt zajlott.... több»