Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21401

horror | misztikus | romantikus | vígjáték

Egy feltörekvő színész amatőr nyomozóvá válik, amikor gyanítani kezdi, hogy az egyik barátja lehet a titokzatos sorozatgyilkos, a hálószobai mészáros. több»

#21402

NA Good  (2020)

dráma

Payton egy gazdag, haldokló férfi ápolója lesz. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Gregory múltbéli bűnei arra kényszerítik Paytont, hogy döntést hozzon: az álmait választja,... több»

#21403

dráma

A dokumentumfilm Paul Bern filmrendező, forgatókönyvíró és producer rejtélyes halálát boncolgatja.

Szereplők: Kelly Reiter

#21404

sci-fi | vígjáték

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha kedvenc halott rocksztárodat visszahoznád az életbe? Alberta minden bizonnyal igen. Gyerekkora óta egy olyan világról álmodik, ahol a 60-as évek... több»

#21405

dokumentum

Elisa Maino fiatal olasz sztár, aki hamar kamaszok millióinak szívébe lopta be magát. Első könyve, az #OPS hamar Olaszország legsikeresebb könyvévé vált, eseményeire pedig rajongók... több»

#21406

animáció | fantasy

Egy gonosz lény fenyegeti a békés gnómok közösségét. Ismét az ifjú gnóm, Junior feladata, hogy visszaállítsa a békét az erdőben és biztonságossá tegye azt. Ám ezúttal... több»

#21407

dráma

Egy történet két srácról, akik soha nem akartak felnőtté válni... több»

Rendező: Shunsuke Okubo

#21408

NA Peridot  (2019)

dráma

A Peridot Gabriel, egy fiatal dzsigoló története, aki a Skid Row-n dolgozik, hogy pénzt küldjön az édesanyjának haza. A férfi barátságot köt Marthával, egy nála jóval idősebb nővel.

#21409

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»

#21410

NA Five  (2021)

thriller

Emlékek nélkül ébredve, és egy időhurokban rekedve Clayton egy kisvárosi bűncselekmény elsőszámú gyanúsítottjává válik. A férfinak magyarázatokat kell találnia a történtekre,... több»

#21411

akció | kaland

Évekkel azt követően, hogy Batman semlegesítette Jokert, úgy tűnik, a gonosztevő mégis életben van, és támadást tervez Gotham City ellen. Batmannek újra szembe kell néznie legnagyobb... több»

#21412

romantikus | vígjáték

Manuela röplabda edzőként dolgozik. A lány mindig magabiztos volt, a boldogságát pedig sosem kötötte párkapcsolathoz. Miután megismerkedik Leóval, minden megváltozik. Elhatározzák,... több»

#21413

animáció | sci-fi | vígjáték

John egy plázában gürcölő mikulás, akinek az élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy önelégült, világuralmi terveket dédelgető robot fogságba ejti. És ez még... több»

Rendező: Goce Cvetanovski

#21414

NA Fatherland  (2021)

dráma

Miután Carina maga mögött hagyja családját, lánya, Leah és férje, Thomas próbálják összeilleszteni a történések részleteit.

#21415

vígjáték

Egy konzervatív politikus szabad szellemű lánya megpróbálja feldobni a karácsonyi vacsorát, ám káosz keletkezik, amint kiderülnek a legféltettebb családi titkok. több»

#21416

vígjáték

Nelita, Nina és Rita három idősödő hölgy, akik gyerekkoruk óta jó barátnők. Egyszerűen élnek, és folyamatosan veszítenek a lottón, mígnem egyszer rájuk mosolyog a szerencse, s... több»

#21417

NA Keleti Éva  (2018)

dokumentum

Ha valaki nem hallott volna még Keleti Éváról és az interneten próbál információhoz jutni, könnyen belefut a „magyar fotóművészet nagyasszonya” kifejezésbe vagy, hogy „iskolát... több»

Rendező: Borsody István

Bear Grylls - A túlélés törvényei (indiai különkiadás)
#21418

dokumentum

Bear Grylls az indiai dzsungelbe látogat Modi miniszterelnökkel. Megtudja, hogyan óvják India hatalmas természeti erőforrásait, és megoszt velünk néhány túlélési tippet.     több»

Bolttúra
#21419

NA Bolttúra  (2020)

dokumentum

Sorozatunk célja, hogy bemutassuk, mitől, kiktől és hogyan működik az alapvető áruellátás Magyarországon a koronavírus-járvány idején is. Egyre több szó esik az egészségügyben... több»

Aaron Kaufman: Új utakon
#21420

dokumentum

Aaron Kaufman a világ autóépítési kultúrájának fontos szereplője. Világ körüli útján kihívásokkal teli ikonikus autóversenyeken vesz részt. több»