Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21541

akció | sci-fi

Tudósok tucatjai hosszú éveket töltöttek azzal, hogy feltalálják azt az utazási lehetőséget, amelynek segítségével percek alatt célba érhetünk. A kutatás végre befejeződik, ám... több»

Szereplők: Alex Hale

#21542

vígjáték

A Felson családnak egy dobása van, ha szeretné megmenteni malmát a bezárástól - egy elegáns vacsorán kell meggyőzniük a gazdag bankárt, hogy adjon nekik kölcsönt. Ám a sorsnak más... több»

#21543

NA Ando Drom  (2021)

dráma

A Császi Ádám rendezésében készülő dráma társadalmi látlelet nyújt azokról a romákról, akiknek periférikus élethelyzetük ellenére sikerült bebizonyítaniuk, hogy az élet... több»

Rendező: Császi Ádám

The Lord of the Rings: Gollum
#21544

akció | kaland

A Deadalic Entertainment akció-kalandjátéka.     több»

A megbocsátás ereje - Andrew Brunson
#21545

dokumentum

Andrew Brunson amerikai misszionáriust huszonöt éves törökországi szolgálat után a török hatóságok koholt vádakkal bebörtönözték. A tiszteletes kiszabadulásáról szól a film,... több»

Petra: Kőbe vésett történelem
#21546

dokumentum

A Holt-tenger és az Akabai-öböl között, sivatagos környezetben található Petra telis-tele van rejtéllyel. Ezek közül a legfontosabb: Hogyan tudták a 2000 évvel ezelőtti mérnökök... több»

#21547

dráma

Celess és Tina sikeres gold-diggerek, ám van egy olyan közös titkuk, amely akár magával is ránthatja őket. több»

#21548

thriller

Négy évvel az után, hogy elveszítették a fiukat, egy házaspár egy régen ravatalozóként használt épületbe költözik, hogy megpróbáljanak új életet kezdeni.

A hegyeken túl
#21549

dokumentum

Nagy távolság, 2852 kilométer van a csehországi Brno és az oroszországi Gyivejevo, kelet és nyugat között, apa és fiú között. A nyári szünet végén Vít és fia, Grisha... több»

#21550

NA Undying  (2021)

horror | romantikus | thriller | vígjáték

Egy tragikus autóbaleset következtében egy nő kómába kerül. Két évvel a baleset után végre felébred a kómából, ám azt tapasztlja, hogy a barátai faképnél hagyták, férje pedig... több»

A fénynél is gyorsabban
#21551

dokumentum

Kimerészkedni az ismeretlenbe, felfedezni, mi rejlik a horizonton túl, új csillagokat, új világokat találni… Ezek az ábrándok az emberiséggel egyidősek. Galaxisunk – a mai... több»

#21552

dráma

A vidéken élő Leo és Artur különböző világnézetet vallanak, és nem félnek attól, hogy megpróbálják megérteni egymást. több»

Fenntartható bolygó
#21553

dokumentum

 Miként őrizhetjük meg a Földet unokáink számára is élhetőnek? A gondolatébresztő film erre keres választ Mexikóban. több»

Illegális ifjúság
#21554

dokumentum

A pártállami időszakban Magyarországon ifjúságnevelő munkát lényegében csak a kommunista tömegszervezetek végezhettek. Az egyházhoz kötődő és korábban virágzó... több»

Rendező: Farkas Csaba

#21555

dokumentum

Disney+

1944-ben több, mint 20 000 náci tinédzserből álló hadosztály vonult a szövetségesek ellen. Annak ellenére, hogy mennyire tapasztalatlanok voltak, rettegést szítottak amerre jártak,... több»

#21556

NA The Stooge  (2018)

misztikus | rövidfilm

A történet egy olyan elnyűtt, de határozott embert követ, aki bűvész asszisztensként dolgozik és hamarosan rájön, hogy a mágia világ több meglepetést tartogat, mint amennyit valaha... több»

Heidi polip, a házi kedvenc
#21557

dokumentum

Emberként látjuk és érzékeljük a világot, de nem árt tudni, hogy vannak teljesen más létformák is. A polipok különleges evolúciós utat jártak be, ezért az intelligens életformák... több»

Rendező: Anna Fitch

Védőőrizet – Magyar politikai foglyok náci koncentrációs táborokban
#21558

dokumentum

A nácik által politikai okokból letartóztatott, koncentrációs táborba hurcolt magyarok száma jóval nagyobb, mint ahogyan az a köztudatban él. A Gestapo a megszállás után és a nyilas... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Szélsőséges Kína
#21559

dokumentum

Hogyan lehet életben maradni egy olyan szélsőséges vidéken, mint a tibetiek által szent helyként tisztelt Siguniang-hegy és környéke? Az epizódban erre keres választ Ben Horton, a Nat... több»

Klasszikus mesék - Az esőtündér
#21560

családi

Nagy szárazság sújtja a vidéket, már több nyár óta nem esik eső, a forróság mindent elpusztít. Az egyik falusi asszony, Stine szerint elaludt az esőtündér, ezért lett baj. A gazdag... több»