Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#23161

50 Vincent N Roxxy  (2016)

(2)

dráma | krimi | thriller

Egy magányos kisvárosi lány és egy lázadó szellemű punk rocker egymásba szeret, de menekülniük kell. Csakhamar rádöbbennek, hogy az erőszak mindenhová követi őket. több»

Szellemtelen és irreális. A tehetséges színészek potneciális arzenáljának teljes elpocsékolásával...
#23162

akció | sci-fi | vígjáték

Az Officer Downe című akciófilm főhőse egy olyan különleges képességű rendőr, akit még a halál sem képes megállítani a bűnözők levadászásától: újra és újra 'feltámad... több»

#23163

50 Donnybrook  (2018)

dráma

Két férfi készül fel egy legendásan hírhedt és kegyetlen ökölharcra, ahol a győztes 100.000 dollárral távozhat. Ha túléli.  több»

#23164

50 Rendel  (2017)

(2)

akció | dráma | fantasy | krimi

A Rendel című akciófilm egy olyan férfit állít elénk, akit elvakított a bosszú és a gyűlölet. Rendel valójában egy szuperhős, aki egy fokkal sötétebb lélekkel rendelkezik az... több»

A film jó bizonyíték arra, hogy nem csupán a Marvel tud érdekes hősöket gyártani, bár a Rendel korántsem annyira kiforrott mint bármelyik karakter a fentiekből, mégis szerintem van benne valami, ami tud egy kicsit más hangot megütni a konvencionálistól eltérően.
#23165

vígjáték

A Huligán háború főhőse Danny (Jason Maza), aki többet szeretne elérni az életben. És van is hová fejlődnie: az iskolából kicsapták, jelenleg a nagyfater lakásában él, és csak... több»

#23166

dráma | horror

A The House on Pine Street című pszichológiai horror főhőse egy fiatal nő, aki rejtélyes körülmények között teherbe esik, miután beköltözött egy látszólag elátkozott, kísértet... több»

2 óra és se füle se farka. Semmi összefüggés a sztoriban, nincsenek miértek, egyszerűen csak megy az idő és nyomasztó, hogy ugyan mi lesz már..és bumm jönnek a betűk. Sajnálom ezt a 2 órát.
#23167

50 A nehézfiú  (2010)

(4)

thriller

Boots Mason (Gary Stretch - Nagy Sándor, a hódító) smasszerként dolgozik Anawalt (Stephen Rea - Interjú a vámpírral), a kétes ügyletekben utazó üzletember mellett. Ez annyit tesz, hogy... több»

A film angol mivoltát tekintve nem lepődtem meg. Száraz vonalvezetés, néhol keményebb megnyilvánulás, és semmi olyan érzelem, ami meghatná, lebilincselné az embert. A drámai befejezés viszont szerintem kár volt, a pozitívabb szerelmi, romantikus kibontakozásnak jobban örültem... több»
#23168

vígjáték

Harry, az elbűvülő besurranó tolvaj családi házakat rámol ki, ám egy nap belebotlik Daisybe, aki épp megpróbálja megölni magát, és úgy dönt, vele marad, amíg jobban nem lesz.  több»

#23169

50 Egy család vagyunk  (2010)

(1) (1)

családi | dráma

Maja (Kajol) elvált, Sydney-ben él három gyermekével. Volt férje (Arjun Rampal) azt tervezi, hogy feleségül veszi Shreya Arorát (Kareena Kapoor) és megpróbálja bemutatni neki a... több»

Már az amcsi film is elég könnyesre sikeredett, most ehhez adjatok még hozzá egy újabb százas pézsét és megkapjátok a bollywoodi eredményt. Kajol nagyon jól játssza a háromgyerekes, elvált asszonyt, Kareena Kapoort teljesen elnyomja, pedig tudom, hogy ha kell, ő is tud jól... több»
#23170

vígjáték

Miután Cathkart leszerelt tűzoltóként nyugdíjbavonult, már csak egyetlen akadály hárul elé, hogy hátralevő éveit nyugodt környezetben tölthesse, ez pedig az, hogy fiai még mindig a... több»

Nagyon jó vígjáték Danny DeVito-val a főszerepben, mely a mai fiatalok egy típusát eleveníti meg, lehet hogy egy valóban pórul járt szülő szemszögéből.
#23171

50 Walter  (2015)

dráma | vígjáték

Walter Gary Benjamin a helyi Cineplexben dolgozik jegyellenőrként. Amikor a srác tíz éves volt, kemény egyezséget között Istennel, hogy édesapja  a Mennyekbe kerülhessen. Walter éli... több»

#23172

horror | thriller

Ennek a játéknak egy fő szabálya van: ölj, vagy téged ölnek meg. Hét fiatal gyerek rosszul teszi, hogy nem tartja be ezt a szabályt. Mindegyikük feje fel fog robbani, hacsak nem... több»

#23173

50 Sex Doll  (2016)

thriller

Ez a modern szerelmi történet London luxus prostituáltjainak világában játszódik, ahol egy francia escort lány Virginie, valamint egy bátor férfi, Rupert történetét ismerhetjük, aki... több»

#23174

vígjáték

Egy gyermektelen, szingli, csóró füves nő megpróbálja megmenteni széteső üzletét és szerelmi életét - miközben életében először szerelmes is lesz egy házas férfiba. több»

#23175

akció | krimi | thriller | vígjáték

Neal Bannen magas homlokkal és sok ésszel megáldott, minden hájjal megkent szélhámos. Ez még nem lenne gond, ha nem keveredne adósságba, nem is akármilyenbe. Százötven lepedővel... több»

#23176

50 Countdown  (2016)

(1)

akció | krimi | misztikus | thriller

Amikor egy orosz terrorista elrabol egy fiatal fiút és azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja, a különc módszereiről ismert Ray nyomozni kezd az ügyben. Segítségére lesz új társa, a... több»

Talán nem túlzok, ha azt mondom, ez minden idők egyik legklisésebb akciófilmje. Adott egy izmos, jóképű zsaru, aki sajátos módszerei miatt folyamatosan új társat kap, mert senki sem akar vele dolgozni. Pedig ő elmondja a varázsigét: én egyedül dolgozom. A következő társa... több»
#23177

50 Miss Senki  (2010)

krimi | vígjáték

TV-ben (Filmbox Family, csütörtök 01:33)

Sarah Jane McKinney (Leslie Bibb) évek óta titkárnőként dolgozik egy nagy gyógyszergyárban, de az előléptetése útjában ott áll nagy utálatnak örvendő főnöke, Milo Beeber (Brandon... több»

#23178

50 Fortress  (2012)

(1)

akció | dráma | háborús

Egy tartalékos pilóta csatlakozik egy bombázó csapatához Észak-Afrikában. Nemsokára azonban konfliktusba keveredik a legénység maradékával, és el kell nyernie a bizalmukat és... több»

Aki szereti a háborús filmeket, illetve repülős-bombázós filmeket, az nem lőhet mellé ezzel. Összességében elég jó volt, a sztori erős, a színészek kompetensek voltak. Persze megvoltak a gyengéi, de ez elnézhető.
#23179

50 Csak Jim  (2015)

dráma | thriller | vígjáték

A walesi tinédzser lehet a város menő arca, ha sikerül egyezséget kötnie új, amerikai szomszédjával.

#23180

50 Devil in the Dark  (2017)

(1) (4)

horror | thriller

A film története szerint két fivér vádszni indul egy sűrű erdőbe, ám a vadászokból űzöttekké válnak. több»

Szerintem nem volt rossz film és még érdekesnek is mondanám! Valamiért kedvelem az ilyen jellegű horrorfilmeket, ahol minden egyes percét figyelni kell, mert a történet lényege nincs teljes mértékben kifejtve és több értelmezési formája is létezhet az adott filmnek! Na ez a film... több»