Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24621

thriller

Miután Kylie családja új házba költöznek, a lány hamar összebarátkozik a szomszéd család lányával, Jessie-vel, akinek anyja nem tart túl szigorú szabályokat. A tinik az ő... több»

#24622

horror

Három diák a tanév végén útnak indul, hogy befejezzék az iskolai projektjüket, de még csak nem is sejtik, hogy milyen szörnyű, végzetes út vár rájuk. Ami izgalmas rejtélynek indul... több»

As Far as the Eye Can See
#24623

dráma | zenés

Egy korábbi zongoratehetség, Jack egy farmon él, de még mindig a múlt emlékei között. A visszatérésre készülődik, miközben megsérül a keze. több»

#24624

47 Tegnap  (2017)

dráma

A történet szerint Victor Ganz, az ötvenes éveiben járó sikeres svájci üzletember egy nap nyugtalanító híreket kap cégének észak-afrikai építkezéséről, így azonnal a... több»

#24625

romantikus | vígjáték

Marienzell az elnéptelenedéssel küzd, mert nincs internet, ezért Waltraud, Maria és Lena meg akarja nyerni a táncversenyt, hogy a pénzből finanszírozhassák az internet kiépítését.

#24626

47 Parched 2: Hangry  (2019)

(1)

horror

Egy influencer egy tóparti házban partit rendez a barátaival. A vízbe azonban véletlenül egy stimuláns kerül, ami teljesen kifordítja az embereket önmagukból.

Csak én és te
#24627

dráma | rövidfilm

A nyolcéves Eva és az édesapja a kanadai Montreálból Mexikóba tartanak egy tizennyolc kerekű kamionnal. Három esztendővel korábban, a jobb élet reményében vándoroltak be Kanadába,... több»

#24628

dráma | kaland | thriller

Katarina apját, a neves műkereskedőt elrabolja Egyiptomban egy frissen szabadult csempész. Hogy megmentse édesapját, a lánynak egy rejtett szobrot kell megtalálnia és átadni az... több»

#24629

akció

A film Ameera ügynök történetét meséli el, aki egy kudarcot vallott küldetése után magánéleti válságával is kénytelen szembenézni. több»

#24630

dráma

Miután 18 hónapot Szíriában töltött Jamal hazatér Sydney-be, hogy láthassa beteg édesanyját. Azonban az egész család, de legfőképp könyörtelen apja haragjával szembe kell néznie.

#24631

vígjáték

Al Pereira, a sármos, de erkölcstelen és züllött egykori magánnyomozó az évek során egyre konzervatívabbá és korrektebbé válik, az erkölcs és a tisztesség védelmezőjévé. Útja... több»

Nagyon bírom Jesús Francót, de ez a film ritka sz*r, gyenge volt sajnos...
#24632

akció | horror | kaland

Épp most ért véget egy fergeteges buli a tengerparton, ám egy váratlan cunami söpör végig rajta, és egy dühöngő óriáscápa jut be a szállodába. Nagy küzdelem bontakozik ki ember... több»

Lasse és Maja nyomozóirodája - Árnyékok Valleby fölött
#24633

családi

Eredeti hang digitálisan A múzeumban aukciót akarnak tartani a hétvégén, a híres Magnus Granat vezetésével, de sorra tűnnek el az értékes tárgyak. Mivel az egyik rendőrörsöt be... több»

#24634

dokumentum

Harry herceg május 19-én feleségül veszi Meghan Markle amerikai színésznőt. A vőlegényről kis túlzással mindent tudunk, hisz a király család tagjaként az egész élete a kamerák... több»

Rendező: Sally Norris

#24635

47 Godforsaken  (2010)

(2)

thriller

Egy bukott angyal bosszúhadjáratot indít egy meggyilkolt gyermek miatt, akit neki kellet volna védelmeznie. több»

Nem egy rossz unaloműző, közepesen rossz alkotás, amit üres percekben meg lehet nézni. Nem mondanám ugyan felejthetőnek, de nem ez volt életem legnagyobb filmélménye, az egyszer bizonyos.
#24636

fantasy | horror | kaland | romantikus

Netflix

Egy baráti társaság új kalandot keres a hegyekben, amikor kirándulásuk váratlan fordulatot vesz. Egy ősi legenda gonoszsága valósággá válik. több»

#24637

horror

Egy posztapokaliptikus világban járunk, ahol a felfegyverzett csapatok gondolkodás nélkül végeznek mindenkivel, aki csak kapcsolatba hozható a katasztrófáért felelős sötét erővel. több»

#24638

dráma | vígjáték

Christophe kétségbeesetten próbál összehozni egy színdarabot, amelyben a párja, Patricia játszana. Megkéri egy régi barátját, hogy segítsen neki, és töltsenek együtt egy hétvégét.

#24639

vígjáték

Avát vőlegénye az oltár előtt hagyja el, de ahelyett, hogy keseregne, inkább úgy dönt, hogy elmegy a nászútjára. Úgy gondolja, hogy a pihenés, a gyönyörű, idilli környezetben... több»

#24640

47 Simon  (2016)

thriller

Egy oknyomozó újságírónő úgy gondolja, hogy megtalált egy gyilkost, ezért betör a férfi otthonába, hogy bizonyítékot gyűjtsön. Mikor a férfi hazaér elkezdődik egy igazi... több»