Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24601

47 Macskaland  (2023)

(5)

családi | dráma | kaland

Telekom TVGO

Clémence és cicája, Rroû útját követhetjük nyomon, amint elhagyják Párizst, hogy vidéken töltsék az ünnepeket. Rroû élvezi a vadonban való életet, és összebarátkozik... több»

Szerintem ennél aranyosabb filmet aligha kapunk már az idén. Mindenképp érdemes beülni rá a családdal!^^
#24602

dokumentum | rövidfilm

Netflix

Barack és Michelle Obama Az amerikai gyáregység rendezőpárosával beszélget a történetmesélés fontosságáról.

#24603

thriller

Jessica, az egyedülálló anya boldogan él 18 éves lányával - egészen addig, amíg Tessa anyja akarata ellenére egy idősebb férfival randizni nem kezd. A helyzet életveszélyessé fajul,... több»

#24604

horror

Netflix

Jia-min születése óta képes kommunikálni a természetfelettivel. Elhatározza, hogy két streamer társaságában megidézi a démoni Yi-A-Gut, a dolgok azonban hamarosan sötét fordulatot... több»

#24605

dráma | krimi | misztikus

3 temetkezési vállalkozó egy furcsa játszmában találja magát, amiben van kapzsiság, ellenszenv, elásott kincs és szerelmi szál is - egy modern bűnügyi történet, megtörtént... több»

#24606

47 Green Rush  (2020)

thriller

Egy vadkender farmer és szeretője élet-halál harcot vívnak a birtokukat megszálló bűnözőkkel. több»

#24607

vígjáték

Genie Burns egy meglepetés partikkal foglalkozó céget vezet, ahol őrült kockázatok és merész akciókat vállal, de a szerelmi életben mindig inkább a biztosat választja. Éppen ez miatt... több»

#24608

47 Followed  (2015)

thriller

David és újdonsült menyasszonya együtt járják az országot, amikor amikor a férfinek feltűnik valami, miközben útjukat dokumentálja. Ő és gyanútlan kedvese egy veszélyes... több»

#24609

47 Charlotte dala  (2015)

(1)

dráma | fantasy | horror

Amerika, az 1930-as években. Charlotte-ék nehéz körülmények között élnek, amit tetéz anyja korai halála. A segítség váratlan helyről érkezik, amikor a gengszter Randall... több»

Furcsa egy film volt ez! Nagy ritkán szoktam csak az IMDb oldalról keresgélni magamnak filmeket, de ha mégis erre adom a fejemet, általában nem szoktam nagyon mellé lőni a választott filmmel, de úgy néz ki, vannak kivételek! A kivételt jelen helyzetben eme film képezi, mert hiába az... több»
#24610

47 Brothers of War  (2015)

(1)

dráma | háborús

Jake a földműves családból származó fiú a lányoknak, a fegyvereknek és a veszélynek él, míg öccse a költészet világába húzódik vissza. A feszültségek és a keserű... több»

nagyon erős film, tele megrendítő eseményekkel és érzelmekkel. nem egy tipikus háborús film, ahogy azt a címe igéri, de egy jó dráma
#24611

dráma | krimi | thriller

Az expressz emberrablás Brazíliában mindennapos dolog: az elrablók egy ATM-hez kísérik áldozatukat, és arra kényszerítik, hogy vegyen le minél több pénzt a számlájáról, majd... több»

#24612

47 Condado Macabro  (2015)

(2)

horror | krimi | misztikus | thriller

Miután egy helyi birtokon egy csapat fiatalt lemészárolva találtak, csupán egy gyanús tettes kerül a rendőrség figyelmébe, aki egy bohóc.

Tetszett ez a film, főként az atmoszférája az ami nagy erőssége. Máskülönben a sztori nem igazán erős, itt talán meg is bicsaklik a koncepció. Viszont a színészek nagyon átélik a szerepüket.
#24613

thriller

Miután legjobb barátját rituálisan meggyilkolták, egy nyomozó beépül egy törvényszéki kórházba, hogy kiderítse az igazságot. Egy átlagos kórház helyett azonban önmagávall... több»

#24614

dráma

Max

Asli egyedülálló anyukaként próbál dadát találni, hogy visszatérhessen munkahelyére. Az állásra rövidesen Gulnihal jelentkezik, aki szintén anyuka, és sötét titkot rejteget. több»

#24615

horror | misztikus

Diákok egy csoportja úgy dönt, hogy egy házi feladat elkészítésének érdekében utánajárnak a helyi vasútmúzeum rejtélyének. Azonban ahogy beleássák magukat a rejtélyekbe,... több»

#24616

akció | kaland

1945-ben, a háború utolsó napjainak zűrzavarában Albert Einstein egy borostyánba rejtett el egy titkot, és a borostyánt Németországban, a Koenigsberg kastélyban látták utoljára.... több»

#24617

47 Menorca  (2016)

dráma

Egy hedonista életet élő futbalista nő különös kalandra indul, aminek a célja az önfelfedezés. több»

#24618

47 Buzz  (2019)

dokumentum

Max

A Pulitzer-díjas újságíró, Buzz Bissinger munkásságát és életét feldolgozó dokumentumfilm, amely a férfi szexuális identitásának felfedezését tárja fel.

#24619

dráma | romantikus | vígjáték

Egy egyetemi hallgató csupán egy hajszálnyira van attól, hogy eltanácsolják az egyetemről. A stresszel egy sztriptízbárban próbál meg szembenézni, ahol váratlanul egy szenvedélyes... több»

#24620

47 The Player  (2012)

vígjáték

Netflix

Hogy megmentse apja cégét a csődtől, egy gazadag playboynak feleségül kell vennie egy nehéz természetű nőt, aki éppolyan boldogtalan a frigytől, mint ő maga. Vajon együtt töltött... több»